Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    15 haziran yazısını görmedim ama temmuz ortaları ağustos başı gibi bir mesaj görmüştüm resmi facebook hesabında onun için 6 gün sonra hüsrana uğramayalım.
    İlk önce Temmuz Ağoustos gibi demişti.

Daha sonra 15 Haziran'da yapılacağını söyledi.

Ben de bu tarihte beklemiyorum o ayrı..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

TS Club tirinda calisan eleman 20 haziran demisti hangi tarih dogru simdi?
      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Ali Osman Karbuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        TS Club tirinda calisan eleman 20 haziran demisti hangi tarih dogru simdi?
        15 Haziran demişler, 20 Haziran demişler... O zaman Temmuz'a kaldı bu iş kesin
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hmmm tamam renktaş ben kaçırmışım o mesajı.Umarım 15'inde yapılır da bizde formalarımızı alırız ama bende senin gibi o tarihte yapılmasını beklemiyorum.Umarım yanılırız.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sadece son sayfanın, son mesajını okumayanlar için yeterince hareketli zaten bu başlık.

Yanılıyor muyum?

Şöyle arka sayfalarda kısa bir gezintiyle epey bilgi ve belgeye ulaşmak mümkün.
            Abi sayfayı sürekli takip eden biriyim arka sayfalarıda biliyorum en baştaki sayfalarıda ama şu son 15 20 gündür en fazla 5 sayfa ilerlemiştir bu başlık. Formaların çıkmasına kısa bi süre kala bu hiçte canlılık göstergesi değil.
            - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• İlk olarak taroMİSAKİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi sayfayı sürekli takip eden biriyim arka sayfalarıda biliyorum en baştaki sayfalarıda ama şu son 15 20 gündür en fazla 5 sayfa ilerlemiştir bu başlık. Formaların çıkmasına kısa bi süre kala bu hiçte canlılık göstergesi değil.
              bunu ben fırtına öncesi sessizlik olarak yorumluyorum
              sayfadaki canlılık tanıtım yapıldıktan sonra devam eder.
              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• bu isi ögreniyoruz, hem kulüp olarak hemde taraftar olarak...

haydi simdi söyle güzel bir tanitim yapilsin... pro-fes-yö-nel-les-iyoruz!...

Yorum

Var mı BMN gibisi?
                  Muhteşem bir forma bu yau...

Hiç değişmese bari...
                  “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                  Malik bin Dinar

Yorum

• Bu muhteşem milli takım formasını nereden alabiliriz ?

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      pro-fes-yö-nel-les-iyoruz!...
                      Çok alakasız olacak ama bu nasıl bir heceleme

" Pro-fes-yo-nel-le-şi-yo-ruz " budur

Bu arada : KRC Genk

En son OnurKul tarafından düzenlendi; 10.06.2010, 02:44.
                      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• bir ara hamsinin sırtına benzer şekilde bir forma yapma durumu vardı. ne oldu ona, yalan mı oldu? olsa çok iyi olur bence, formalarımız aşırı derecede sıradan. bu konuda bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen. şimdiden teşekkürler.

Yorum

• Muhtemelen Genk'in formalarının bordo mavisini giyeriz. Bu sene olmazsa da seneye... Turuncu formanın yakaları hakikaten nahoş. Gömlek yakası gibi olan forma yakalarını pek beğenmiyorum şahsen.
                          Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

Sadece son sayfanın, son mesajını okumayanlar için yeterince hareketli zaten bu başlık.

Yanılıyor muyum?

Şöyle arka sayfalarda kısa bir gezintiyle epey bilgi ve belgeye ulaşmak mümkün.
                            bu başlığın başından sonu kadar takip edenlerdenim ve gayet hareketli hatta bu başlıktan formalarla ilgili kitap bile çıkar

Yorum

• Forma tanıtımı,lansmanını vede Fotoğraf çekimlerini inşallah Profesyonel bir ajansa verirler...

Ben şahsen böyle bir olay beklemiyorum ama yinede inşallah diyorum...

Nike mağazalarında önümüzdeki sezon kulübümüzle alakalı tüm Nike ürünlerini görmek istiyoruz...!!

Burayı takip eden ilgililere duyurulur...!!
                              Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Yükleniyor...
                                X