Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• LÜtfen bi deatilara dikkat edin

hic olmasa konclari bize özel yapsinlar

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Senin dediğin gibiydi zaten o sene tüm formalardaki armalar . Yani yanlıştı .
      halada yanlis malesef

Yorum

• Forma hariç diğer ürünlerdeki armalar gerçekten müthiş ama formaya neden bu armaları yapmıyorlar anlamıyorum..

Yorum

• werder bremen ILK senesi
          buyurun

Yorum

• belli oluyor ilk sene olduğu, formalar iğrenç ötesi.

Yorum

• Zevk meselesi. Bence formalar gayet hos.

Yorum

• bizim ilk senemeiz değil ki, 2 senedir aynı pilavı yiyen papaz gibiyiz

İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zevk meselesi. Bence formalar gayet hos.
                Kardeş 2 sene üst üste aynı forma giymenin zevk meslesi ile alaksı yok, ben 2 sene üst üste sadece göğüs reklamı değişmiş forma tamamen aynı pek takım bilmiyorum hele büyük takım.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Werder Bremen'in Nike ile ilk sezonunda bu formaları giymesinin bizi şaşırtmaması gerekir. Ben şaşırmadım.

Forma ile ilgili renk ve seçilen modellerde belli bir çizginiz ve kurumsal anlayışınız olursa hangi marka olursa olsun sonuç istediğiniz gibi olur.

Gelenekleri ile birlikte formalarının rengi ve tasarımları ile marka olmuş takımlar dolu avrupa. Aston Villa, Ajax, Barcelona, Mancester, Arsenal, İnter, Juventus, aklınıza hangi takım gelirse gelsin rengiyle forma modelleri ile bellidir.

Trabzonspor'un da kendine ait kurumsal forma modelleri olması gerektiğini çok konuştuk bu sayfalarda. Önerilerde de bulunduk.

Werder Bremen bu iş için ne kadar mesai harcamış, hangi yollardan geçmiş biz bu konuyla ilgili ne yapmışız ona bakmak lazım.

Aynı marka, farklı yaklaşımlar, farklı sonuçlar.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Meksika takımı Club America yeni sezon Nike formaları:

Atletico Madrid 2009 / 2010 sezonu yeni formaları:

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Hangi modellerin çıkacağını aylar haftalar öncesinden paylaştık hep bu sayfalarda.

Yorum

• Afs abicim, senin Formalarla cok alakan oldugunu gördüm.

Acaba bizim gri formalar ne oldu?

Neden yine ayni formalar, ve düsük nike modelleri secildi?

Nike sallayan arkadaslarada su var: eger ts istese, en degisik tasarimlar alinabilirdi, galiba kulübümüz katalog malindan secmis formalari
                          Trabzonspor
                          FC Barcelona MSV Duisburg
                          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• hiç iğrenç değil. isteseler yaparlar. bence ilk senede tutturmulşar mayayı formalar gayet güzel..
                            devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• bence nike gösteriyor, bakın şu şu bu fiyat, bu bu şu fiyat diye.bizim yönetim de ucuz olanı seçiyor. nike nin iyi formalarının 150 ytl civarı olduğunu düşünürsek normal bir uygulama.

Yorum

• başkasının forması ya o yüzden. bizim olsaydı görürdüm ben sizi.

Yorum

Yükleniyor...
                                X