Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Türkiyedeki diğer kluplerin lansmanları nasıl arkadaşlar?Bence yabancı klüpleri örnek almalıyız bu konuda.Afs hocamızın güzel örnekleri olmuştu.

Stüdyo çekimler şart.
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Çubuklu formamız güzel. Bir de altına beyaz şort+konç olursa tadından yenmez
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Bu kadar amatörlük olmaz... Böyle forma tanıtımı mı olur?
        Hadi hepsini geçtik.. Alanzinho ve Yattara beklenemedi mi? Forma onlara yakışıyor.

Yorum

• İlk olarak Horispin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaşlar türk telekomun yazısının böyle kötü durmasının nike ile ya da bizimle alaksı yok. Bu türk telekomun logosu. Adamların kurumsal kimliği. Sen kafanaa göre onda değişiklik yapamazsın. Ayrıca Geyse nin formalarında da aynı yazı mevcut. bu durumun değişmesi için türk telekomun logosunu değiştirmesi lazım
          Bosuna anlatma millet anlamaz
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu kadar amatörlük olmaz... Böyle forma tanıtımı mı olur?
            Hadi hepsini geçtik.. Alanzinho ve Yattara beklenemedi mi? Forma onlara yakışıyor.
            Sahada yeternce görürsün meraklanma
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Beyaz ve Mavi forma diyorum başka birşey demiyorum.

Ama Çubuklu almayı düşünüyorum bu sene..
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beyaz forma gözüme bir başka geliyor yahu, Ferhat'tan mıdır bilmem.
                kolda ülker reklamının olmayışının da etkisi olabilir

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ferhat görünmüyor.. İnsan biraz öne alır boy sıralaması yapar

Cubuklu forma her zamanki gibi cok güzel durmuş.
                  En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 25.06.2009, 17:56.

Yorum

• çubuklu forma ve bordo şort...

çubuklu forma ve bordo şort.... bu kombinasyon gerçekten çok yakışmış. bütün maçlara bu kombinasyonla çıkabilirler. diğer formalar zaten geçen senenin aynısı. çubuklu forma gerçekten bordo mavili renklerde bir başka duruyor.

Yorum

• hamsi renkli formada seneye cıkar anca

Yorum

• en baba tayfun egemen ve ceyhun durmş millete ''Burdayız ulan...'' dercesine...tanıtım bence bu kadarla sınırlı kalmaz.ki benim anlamadığım bir şey.buradaki tek yeni forma çubuklu forma...diğer 4ü geçen sene vardı...anlamadım, inş bu kadar değildir formalarımız...ya da eğer gerçekten bunlarsa kullanıcaklarımız, bizi saf sanıyorlar sanıırm...alanzinhoya ve yattaraya forma yakışabilir, orasına bir şey diyemem de bu oyuncular da bizim oyuncularımı...

Yorum

• Yönetimin bu tür konularda organizasyon eksikliği var.İnşallah bu eksiklikler gelecek zamanlarda düzelir.

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ferhat görünmüyor.. İnsan biraz öne alır boy sıralaması yapar
                            Abisi illaki Ferhat'ı görmek istiyorsan al burdan bak. Daha bu yaşta feryad-ı figan, maşallah

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• en karizmatik ve yakışıklı oyuncumuz Tayfun du değil mi ?

kimse bizim kadar amatör olamaz herhalde
                              Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
                              Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bosuna anlatma millet anlamaz

iyi de ttnet diye gs de var....şekillli bir halde hemde..gökhan zan'ın imza töreninde onlarınki de bizim gibiyid.sonra bi yerde gördüm.gsnin formasının göğüs reklkamı ttnet.yazının üstünde bir çizgi geçiyor, güzel 1 şekilde.umarım bizimki de öyle olur.

Yorum

Yükleniyor...
                                X