Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımda devamlı profesyonel anlamda bir modacının olması şart.
    Sadece forma tasarımı konusunda değil her konuda katkısı olması lazım.
    Mesela deplasmana giderken giyilen takım elbise, ayakkabı, vs...

En son ibb maçında ki forma kombinasyonu gerçekten çok hoş.
    Bu tür işlere bakacak profesyonel bir adam şart şart şart.

Belki bazılarınız ne gerek var diyecek ama sonuçta kurumsal bir yapıyız.
    "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

süper işte, şu güzelliğe bak be
      Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İnşallah Seneye Şu Formamız Olur Gerçekten Bizim Renglerimizi Çok İyi Yansıtıyor.

Yorum

• İlk olarak n.ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          malesef sadece xxl büyük beden kalmış..

nasil xxl formamiz varmiydi

xl olmasin o formalar

Yorum

• Bordo mavi renkleri en güzel sunan kulüp bence Aston Villa. Bunu formalarda da diğer ürünlerde de görüyorum.
            Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Her şey kalitede bitiyor tabi.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• AFS ağabey merhabalar uzun zamandır yazayım deyip yazamıyordum...

rica etsem kazım koyuncu'nun var olduğu tişört forma atkı yada trabzonumuza yakışır bir ürün tasarımı yapabilirmsnz kulübe de çok iyi bir örnek olur ?

beni önemserseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler ...

Yorum

• niike ın şortları diğer markalar göre daha mı kısa
                      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Burada yazılan her yazı, her fikir önemlidir, ne demek.

Kazım Koyuncu ile ilgili taraftarın epey bir beklentisi var. Burada -korsanı yapılır korkusu ile- paylaşmadığım bir çalışmam var. Nezaketen ailesinden bu konuda izin almak, hatta gelirlerinden ailesine telif vermek gerekir diye düşünüyorum.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Burada yazılan her yazı, her fikir önemlidir, ne demek.

Kazım Koyuncu ile ilgili taraftarın epey bir beklentisi var. Burada -korsanı yapılır korkusu ile- paylaşmadığım bir çalışmam var. Nezaketen ailesinden bu konuda izin almak, hatta gelirlerinden ailesine telif vermek gerekir diye düşünüyorum.
                          çalışmanızda size kolaylıklar abi .. korsan ürün konusu çok canımızı sıkıyor ..inşallah güzel bir ürün piyasaya çıkar
                          Zuğaşi Berepe
                          Çoban Express

Yorum

• trabzonspor esofman takimlari cok hos görünüyor ama malesef cok pahali buluyorum
                            dün barcelona esofmani aldim 30€ ve yaklasik 60ytl ye !!

Yorum

• Aga banda Ismarlasan birtane
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Burada yazılan her yazı, her fikir önemlidir, ne demek.

teşekkür ederim umarım en kısa zamanda kulübümüz böyle bir çalışmanın içerisinde yer alır. nasılda güzel olur anlatamam. çalışmanızı da basılı görmeyi çok isterim. hayırlısı bakalım ...

Yorum

Yükleniyor...
                                X