Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alanzinho'nun üzerindeki fermuarlı ürün müthiş görünüyor.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Teşekkürler Seyduna ...

rica ederimm...

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Dikkat ettim de armaların yerleri her formada değişik.Biri yukarda biri daha sağda.Bana garip geldi.Çubuklu alacağım inşallah.Ancak arma iki rengin ortasına alındığı zaman.Alınmadı mı , o zaman düz bodo alacam.Çok sade çok şık.Üstelik armanın yerinin doğru kullanıldığı tek forma diyebilirim.
        Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Özellikle beyaz formamızda armamız daha yukarıda gibi.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İlginiz için teşekkür ederim. Görülen güzellikler Trabzonsporumuzun güzellikleri. Hepimizin ortak sevgisi isteği en güzeli ve en iyisinin olması yönünde.

Güzellikleri görelim derken eksikliklerimizi hatalarımızı görmüyor değilim, belki daha çok fark ediyorum. Bazı temel sorunlarımızın olduğunu ve bunun yıllardır sürdüğünü söyledim hep. Çözüm önerilerim, günlük anlık tepkiler değil kurumsal çözümler olması gerektiğini yönünde.

Bazı hataları kızıp bağırılırken ben aynı hatayı görünce çözüm için ne yapılabilir derdinde oluyor, girişimlerde bulunmaya çalışıyorum. İşe yarıyor mu makbule geçiyor mu bilmiyorum ama ben bana düşeni yapmaya çalışıyorum.

Kulübümüzün kurumsal yapısını ve bazı gerçekleri yakından görünce, yapılanları olumlu karşılıyorum. Çok daha iyisi yapılamaz mı elbette yapılabilir ve keşke yapılsa. Bugünü değerlendirirken geçmişe de bakıyorum geleceğe de.

Resmi satış sitemizin düzelmesi lazım. Ürünlerle ilgili katalog yapılması lazım. Yapılacak o kadar çok iş var ki. Sayfalarca rapor ve tasarım paylaştım kulüple. Neler olması lazımı gösterme çizip tasarlayıp ortaya şansım var çok şükür. Bunları yaparken hiçbir beklentim de yok. Sade bir taraftar ve kulüp üyesi olarak yapıyorum bütün bu çabaları ne işin sorumlusu ne de uygulayıcısıyım. Daha iyi şeylerin olmasını benden çok isteyen yoktur inanın.

Kendi gerçeklerimizi ıskalarsak değerlendirmelerimizde yanılgıya düşebiliriz dedim hep. Mevcut şartlar içinde estetik çözümler üretmek, büyük çoğunluğu memnun etmek mümkün. Kızarız ama iyinin doğrunun hakkını verir bizim camiamız.

Forma ve lisanslı ürünlere olan kurumsal bakış açımız, estetik ve ekonomik çözümlerimiz yetersiz. Bunların çözülmesi için ciddi projeler ve bunları uygulayacak doğru insanlar gerekiyor. Ekonomik gücünüz de olmalı. Formalardan veya ürünlerden kazanılan sıcak para akışı yine bu işe yatırım olarak dönmüyor ki kimbilir personel maaşı, futbolcu ödemesi, federasyon cezası kimbilir hangi yamaları kapıyor o paralar.

Bütün bu olayları gerçekleştirenlerin insan olduğunu ve iyi niyetle hareket ettikleri unutmayalım diyorum sadece. Bir hatayı görünce ona kızma yerine tamir etme yoluna gidelim istiyorum.

Eleştiri elbette olacak, pozitif eleştiri bizi her anlamda çok daha iyi noktalara taşıyacaktır.

Bu işin sorumluları da dişinden tırnağından artırarak kulübüne katkı sağlamak isteyen taraftarla bir meşale, bir küfür yüzünden kulübü zor durumda bırakan taraftarı ayırt etmek zorunda. Kendisine yapılan eleştirileri ve önerileri dikkate alacak. Kulüp dediğimiz şey de insanlardan oluşuyor. Mahkeme kadıya mülk kalmaz demiş atalarımız, işlerini bir hizmet yarışı olarak değerlendirip taşıdıkları bayrağın hakkını vermeliler. Bunun olması için kurumsal tavırlar gerekiyor, yoksa insanlar değişir zihniyet değişmezse bir adım ilerlemez biz yine aynı şeyleri konuşuyor oluruz.

Burada yazılan her düşünceye her öneriye önem veriyorum en agrasif yazanı bile neden boyle düşünmüştür diye merak ediyorum, her mesaj yazanın sadece son mesajını değil daha önce yazdıklarını ve başka konularda yazdıklarını da okuyarak tanımaya çalışıyorum.

Sadece bu başlıkta yazıyor diğer meselele ilgilenmiyorum zannedilmesin, normalde okumayı daha çok seviyorum benden daha iyi ifade edilen şeyleri tekrarlamaktan kaçınıyorum çoğu zaman. Beni gerçek hayatta tanıyanlar ne kada az konuştuğumu bilir. Yazarken de aman yanlış anlaşılmasın diye yazılarımı defalarca okuyorum.

Derdim pembe tablolar çizerek insanları yanıltmak değil, bilakis günlük düşünmeyip kalıcı çözümler üretmek. Trabzonspor taraftarının bunu başarabileceğine ve bu konularda kulübe artı değer katacağına inanıyorum. Yeter ki iki tarafta olaya doğru yaklaşsın.
            Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya çalıştığımız için oluyor bunlar. Biraz anlamaya çalışsak her şey daha kolay çözülecek. Bir kere taktık bayrağı bir daha çıkarmayalım bayarağı formamızdan, bayraklı formalarımız cok güzel oluyor
            En son Suat Saruhan tarafından düzenlendi; 29.06.2010, 16:58.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• arkadaslar,forum ve meydandakı ts cluptakı formaların fıyatları aynı mı?
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• neden antreman ürünlerindeki dikisli armalardan formalara yapmiyorlar?

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Üzerinde hamsi firügü veya deseni olan formayı gururla taşıyacak binlerce Trabzonsporlu olduğuna eminim.

Üzerinde hamsi figürü veya deseni olan forma Trabzonspor için anlamlı ve özel olurdu şuanki gri formanın önceki yıllardaki yeşil ve turuncudan bi farkı ve anlamı yok kanımca.

Kesinlikle katılıyorum, sırf o yüzden abim geçen szon forma almadı mesela, seneye hamsi figürlüsünü alırız diye. Bugün sordu bana şu hamsi desenliyi göster bakiyim diye. Gri formayı açtım önüne, bu muydu o abartılan forma dedi..

Keşke çıksaydı hamsi figürlü bişeyler de alsaydık...
                    50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Brezilya formalari clima cool bizimkiler clima fit
                      Clima cool,adidas in urunu.nike dry-fit.

Yorum

• Antrenman formaları diyorum başka birşey demiyorum
                        En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 29.06.2010, 18:32.

Yorum

• Şortlar mükemmel

Yorum

• Parçalı forma niye Ts Club sitesinde satışta değil?
                            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Parçalı forma niye Ts Club sitesinde satışta değil?

Onu ben de farkettim. Unutmuştur bizim elemanlar

Yorum

• Özel Forma

Bakin erima gibi dandik bir marka 1860 Münihe yaptigi saade ve özel Formalar

Önceden koydugum Özel Formalara Yorum yoktu, yorumlar bekliyiorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X