İlk olarak cerasus tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBildiğin mavi
~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
Ne alakası var? Harbiden gözlerde sorun var senin ya da şu istanbul takımlarına kafayı takmış olanlardansın.
Bordo: #800000
Ayaküstü iki takımın Nike formalarının renk kodlarına baktım PS'te:
Trabzonspor Nike forma üzerindeki renk kodu:#842f34
GeSe Nike forma üzerindeki renk kodu:#672823
GeSe bordo kullanıyorsa bizim suçumuz ne? Sarının yanında cırtlak kırmızı onların renkleriEn son OnurKul tarafından düzenlendi; 03.07.2012, 23:38.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyse, sonra yine ben buraya ugrar afs abiyi rahatsiz ederim. Bordo olsun madem.
Yolda ayni forma, mavi degilde sari olsa GS formasi dersiniz. Neyse. Stadyumun isiklarinida kapatiriz artik, yansima olmasin.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe alakası var? Harbiden gözlerde sorun var senin ya da şu istanbul takımlarına kafayı takmış olanlardansın.
Bordo: #800000
Trabzonspor Nike forma üzerindeki renk kodu:#842f34
GeSe Nike forma üzerindeki renk kodu:#672823
GeSe bordo kullanıyorsa bizim suçumuz ne? Sarının yanında cırtlak kırmızı onların renkleri
Bugüne kadarda hic gözkük takmadim, belki zamani gelmistir.
Bence bordo:
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Renklerimiz aslinda koyu bordo-acik mavidir.. Sikecilerin mesela hatirlayin sari mavi formalari vardi Ortega zamaninda.. Rezildi sonradan laciverti koyulastirdilar degisti..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum