Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaslar, duygusalligin yeri degil bence.

Tamam formalar güzel, dahada güzel olacak. Cok emek sarfedilmis.

Su an herkes forma alma heyecaninda, tamam. Kimsenin nesesini altüst etmek istemiyorum.

Ancak ordaki mavi rengi cikarin. GS veya kirmizi giyinen herhangi bir takimin logosunu koyun, sonrada kirmizi degil mi anlarsiniz.
    Tamam ula kırmızı... Tamam senin forman kırmızı...
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Hamit Altintop transfer oldu diyelim.

Galatasaray bordo giyiyormus diyen olur muydu?

Ayni forma, kollarini degistirdim.

Yorum

• Bildiğimiz bordo bu yahu ne kırmızısı
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Renktaş kırmızı diyorsan alma ondan ne kadar uzattın

Yorum

• Bordo - Sarı da ne kadar iğrenç olmuş

Yorum

Hamit Altintop transfer oldu diyelim.

Ama bu formanın ense tarafında mavi var. Bildiğin mavi
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Neyse, sonra yine ben buraya ugrar afs abiyi rahatsiz ederim. Bordo olsun madem.

Yolda ayni formayi görseniz, mavi degilde sari olsa GS formasi dersiniz. Neyse. Stadyumun isiklarinida kapatiriz artik, yansima olmasin.

Yorum

• Ne alakası var? Harbiden gözlerde sorun var senin ya da şu istanbul takımlarına kafayı takmış olanlardansın.

Bordo: #800000

Ayaküstü iki takımın Nike formalarının renk kodlarına baktım PS'te:

Trabzonspor Nike forma üzerindeki renk kodu:#842f34

GeSe Nike forma üzerindeki renk kodu:#672823

GeSe bordo kullanıyorsa bizim suçumuz ne? Sarının yanında cırtlak kırmızı onların renkleri
                  En son OnurKul tarafından düzenlendi; 03.07.2012, 23:38.
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

Neyse, sonra yine ben buraya ugrar afs abiyi rahatsiz ederim. Bordo olsun madem.

Yolda ayni forma, mavi degilde sari olsa GS formasi dersiniz. Neyse. Stadyumun isiklarinida kapatiriz artik, yansima olmasin.
                    * Sen gözlerini kapatırsan sorun kalmaz gibime geliyor
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

Hamit Altintop transfer oldu diyelim.

Bence kollar yeşil

Yorum

• Altın kapılarımız kan oldu Tayfun...

Yorum

• Montajdan sonra çok daha belli oluyor bordo resmen.Bordo-sarı olmuş.
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne alakası var? Harbiden gözlerde sorun var senin ya da şu istanbul takımlarına kafayı takmış olanlardansın.

Bordo: #800000

Trabzonspor Nike forma üzerindeki renk kodu:#842f34

GeSe Nike forma üzerindeki renk kodu:#672823

GeSe bordo kullanıyorsa bizim suçumuz ne? Sarının yanında cırtlak kırmızı onların renkleri
                            Ya ne alakasi var Istanbul takimlariyla? GS misal diye verdim.

Bugüne kadarda hic gözkük takmadim, belki zamani gelmistir.

Bence bordo:

İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

• Renklerimiz aslinda koyu bordo-acik mavidir.. Sikecilerin mesela hatirlayin sari mavi formalari vardi Ortega zamaninda.. Rezildi sonradan laciverti koyulastirdilar degisti..
                              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Aslında kulüp de bizim BMN logosunda kullandığımız Bordo'yu kullansa çok daha hoş olurdu.

/

İlk sıradaki bahsettiğim bordo... Diğer ise kulübün kullanmış olduğu ''bordo'' tonlarından biri... Tonlarından biri diyorum çünkü hepsi uyuşmuyor birbiriyle.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X