Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yani standart bir takım olduğumuzu kabul edelim ve istediğimiz güzellikleri nike'a yaptıramayalımmı?
    Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nike belli bir standardı var onun dışında farklı tasarımlar bekleyenler, kendileri marka olsunlar..

Kaliteli kumaş, Kaliteli baskı, Kaliteli dikiş, Kaliteli logo, Kaliteli renk !!

Bu özellikleri iyi tuttursun yeter. Tasarımlar birbirine çok yakın Nike için

Bu forma fena değil..
      Hocam formaları ben beğendim şahsen , ama Nike'ın sadece standart formalar yaptığı düşüncesine katılmak imkansız çünkü arka sayfalara bakarsanız bir çok takıma çok farklı desenlerde , kimselerde olmayan , "onlara özgü" formalar yapmışlar ...

Başlangıç için Gri forma güzel ama daha iyisini bekliyorum seneye ...

Ayrıca yönetimin de bu işte parmağı olduğunu , kimsenin pahalı frmaya para vermeyeceği endişesi yüzünden daha hesaplı modeller seçtiğini de düşünüyorum ...
      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Formalar çıkana kadar soğuk terler döktüm " Hamsi desenli " forma çıkacak diye yahu

Neyseki kendimizle dalga geçtirecek , küçük düşürecek bir saçmalık yapmadılar ...
        Üzerinde hamsi firügü veya deseni olan formayı gururla taşıyacak binlerce Trabzonsporlu olduğuna eminim.

Üzerinde hamsi figürü veya deseni olan forma Trabzonspor için anlamlı ve özel olurdu şuanki gri formanın önceki yıllardaki yeşil ve turuncudan bi farkı ve anlamı yok kanımca.
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İşten fırsat bulub formaları canlı görmeye gidemedik. Hiç kimse almadı mı ?

Resimlerini çekip koysalar. Özellikle gri formanın önlü-arkalı resmini.

Yorum

• Armanın mavi çubuğun üzerine denk gelmesi daha doğru bir uygulama gibime geliyor. Satıştaki forma görüntülerinde gözlemlediğim armanın farklı yerlerde kullanılmış olması. İlk parti formalar biraz aceleye gelmiş görüntüsü verdi bana, kollarda sponsor logolarının olmamaması bu acelecilikten olmalı. Formadaki uygulamaların bir standardı olmalı ve bütün formalara aynı özen gösterilmeli, kimse baştan defolu ürün almasın.

Günlük hayatta da giyilebilecek sadelik ve güzelikteki ürünleri herkes seviyor.

Formaların daha profesyonel çekimlerinin yapılacağı söylendi. Umarım her açıdan detaylarını da görebileceğimiz çekimler yapılır. İşinizin kalitesi kadar onu nasıl sunduğunuz da önemli.

Forma görüntülerinde ayakkabılar, şortlar, çoraplar daha özenli sergilenmeli.

Dergimizin yeni sayısında da konu ile ilgili geniş bir haber dosyası bekliyoruz.

Futbolcuların maçta giydiği şekli ile formalar satışta olmalı alternatif olarak. İsteyen Süper Lig, Türkiye Kupası veya Avrupa Ligi armalı formalar satın alabilmeli. Az olur çok olur bu alternatif değerlendirilmeli. Tıpkı uzun kollu formayı beklen taraftarlar gibi. Uzun kollu forma almak isteyenler çoğu zaman kışa kadar dayanamayıp bir tane forma alıyor zaten ama erken satışta olursa bu haklı talebin yüksek olduğu görülecektir.
            En son a f s tarafından düzenlendi; 29.06.2010, 16:16.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İki resim arasındaki 7 farkı bulun tarzı bulmacaları çözme kapasitesine sahip insanlar, geçen seneki ve bu seneki beyaz formamız arasındaki farkı gayet net olarak anlayabilirler.

Yok anlamayan olursa onu da öyle kabul etmek lazım. Boşuna dil dökmeye gerek yok.

Yorum

• Yorum

• Teşekkürler Seyduna ...
                    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• TS formasi deneme tahtasi degildir!!!

Nedir bu formalar eskisiyle ayni muhabbeti anlayamadim, kimsenin bana anlatmasinada gerek yok zaten ;-)
                      ama bence bir cizgimiz olmali ve orada ufak degisikliklerle devam edilmeli.
                      TRABZONSPOR formasi deneme tahtasi degil!
                      Ajax, Barcelona, Celtic, Inter vb. takimlar nasil yapiyor???
                      Degisiklik sadece yedek formada olur, yani bu yil gri, seneye belki siyah, belki turkuaz
                      ama cubuklu forma hep cubuklu dur, bunda ne kadar degisiklik olabilirki???
                      Saygilar
                      Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• antreman formaları çok daha kaliteli onlardan nerde bulacağız satılmıyormu
                        ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Antrenman ürünlerimiz şahane. Diğer takımların taraftarların bizim bu ürenlerimizi kıskanacağından eminim. Formalarımızı da alıştıkça daha çok beğeniyorum. Fontlarımızı da yakından görme imkanımız olsa çok sevineceğim. Fakat özellikle kollarda bulunan Trabzoncell yazısınsa neden beyaz zemin kullandıklarını anlamıyorum. Olmasaydı çok daha güzel olacaktı.

Geçen sezon ile bu sezonun formaları arasında fark yok diyen arkadaşlarımıza daha dikkatli bakmalarını tavsiye ediyorum.

Yorum

• - Ali fuat abi kollardaki beyaz brandadan ne zaman kurtulacağız...

- İkinci sorum Eşofmanların arkasında Trabzonspor yazması daha güzel olmazmı, ben reklam taşımak istemiyorum..
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Formalar satışa sunuldu...
                              Usta Sunulduysa neden Kimse bir resim cekmiyor

Kombine Bitti´de Simdi Formadami almaz olduk
                              Eskiden bu baslik cosardi Forma resimleri ile... orasi burasi heryeri cekip eklenirdi...
                              Biz Gurbette Yasayanlar icin tek inceleme firsati o´idi...
                              *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                              ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• PSG'nin formaları da çok güzel:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X