Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Özel forma, marka olmak tek başına olacak bir iş değil, bir süreç.
    Öncelikli olarak bunun bir hedef olarak belirlenmesi ve bu doğrultuda adımların planlanıp atılması lazım.

Sponsorluk olayı tek taraflı bir olay değil. Ne istediğinizi bilmiyorsanız dünyanın en iyi markası da olsa sonuç tatmin edici olmayacaktır.

Forma konusunda yılların birikimi olan sorunlar var. Daha güzel, daha özel olamaz mıydı? Elbette olabilirdi. Mesela sene ortasında madem forma çıkarma şansımız vardı geçen sezon parçalı giydiğimiz halde iki sezon üst süte parçalı model seçmezdim ben.

Nike bizden 1 yıl süre istedi. Nike ile anlaştığımız zaman kulübün marka değeri ve bulunduğu şartlar şimdiki gibi değildi. Kimse bizimle sponsorluk anlaşması yapmak istemiyordu. Nike ile anlaşılırken bize özel forma diye bir şartta hatırlamıyorum ben.

Trabzonspor gibi marka bir kulüp öyle xx markasıyla anlaşamaz. Başta taraftar böyle bir şeyi istemez.

Bize özel tasarım için önce firmadan böyle bir istekte bulunmak lazım. Gelecek sezonla ilgi hamsi pullarından örnek anılarak diye duyurulan gri forma için böyle bir istekte bulunuldu.

Aynı şekilde çubuklu formanın bizim kulüp için anlamının önemi vurgulanıp sadece bize özel bir çubuklu forma siparişi de verildi.

Sorun ne?

Yetkilisine "yakalara mutlaka Trabzonspor veya Karadeniz Fırtınası yazsak süper olur" teklifimiz ' yasak değil mi o?' diye cevaplanıyorsa gerisini düşünün.

Marka olmak bir süreç dedim, bunun için kurumsal olmak ve sahada başarılı olmak şart. Bunların yerine getirdiğinizde formanızın da düzeldiğini göreceksiniz.

Ülker reklamında logomuzun olmamasının sorumlusu Nike değil bizim kulüp maalesef.

Ben formamız düzelmesin güzel olmasın demiyorum ki.
    En son a f s tarafından düzenlendi; 23.03.2009, 15:51.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• edit..

.
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• afs abi sen kulüp te nelerde sorumlusun veya sorumlumusun neden sordun diyorsan gerçekten forma tasarımların çok güzel bunları kulübe sunmuyormusun yapılabilme olasılığı var mı???
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Aslinda ayni seyleri söylüyoruz. Sadece bir baska bicimde.

Hemen olacak is degil dediniz, yani bir sürectir dediniz. Evet katiliyorum ama bir sürecin gerceklesmesi icin önce baslamasi gerekir, sorunda burda zaten. Ben basladigini göremiyorum. Ne verilen sözler tutuldu nede su an ki yaptiklari is tatmin edici.
          Hedef olarak belirlenmesi ve plan yapilmasi lazim diyorsunuz, bende ayni seyi söylüyorum zaten ama iste bunlar olmadigi icin burdan uyarmaya calisiyorum.
          Sezon basi görecez bakalim neler olmus neler bitmis. Koskoca 1 sene zamanlari var(di)

Ve yillarin birikmis sorunlari var diyorsunuz, peki madem var niye cözülmüyor bu sorunlar, o kadar zor mu bu? Bu sezon parcali yerine cubuklu ile cikmak o kadar zormuydu?

Yetkilisine "yakalara mutlaka Trabzonspor veya Karadeniz Fırtınası yazsak süper olur" teklifimiz ' yasak değil mi o?' diye cevaplanıyorsa gerisini düşünün.
          Bu ne anlama geliyor? Simdi biz istek yaptik onlar geri mi cevirdi yani?

Ülker reklaminda ki hata bize ait dediniz. Demek istedigim de bu, böyle isleri bile dogru yapamiyoruz, nike´in bize ne katkisi olur ki? Biz her alanda düzgün bir sekilde islerimizi yapsak, yumrugumuzu masaya vursak nike bize mecburen daha fazla önem verir ama bizim bu amatörce islerimiz yüzünden yaptiklarimizida tehlikeye atiyoruz. Ve buda ister istemez karsi tarafin sogmasina yol aciyor ve gözlerinden düsüyoruz. Ondan sonra bizi epeyce uyutup kandiriyorlar "seneye, seneye" diye.

Formamiz düzelmesin , güzel olmasin elbette demiyorsunuz. Ama bu demek degildir ki hedeflerimiz kücük kalsin. Ben anlamam arkadas, son senelerde basarili olmamis olabiliriz ama yinede böyle olaylarda büyük oynamamiz lazim. Sonucta bu bir yatirimdir! Zaten gelecek bir bes sene icinde basarili olursak o zaman her marka bizim kapida yatar, olay ama daha basarili olmadan önce basariya yatirim yapmaktir ve bu forma meseleside bir yatirimdir!

Yorum

• Yönetim diğer konularda olduğu gibi forma konusunda da akıl, fikir ve yardım bekliyor taraftardan.

Formalarımızın yakasında Trabzonspor veya Karadeniz Fırtınası olsun teklifimiz öyle karşılandı, fakat yapılacak formalarda dikkate alınmayacak diye değil, öyle bir detayın farkında değillerdi sadece.

-Kendimden söz etmekten hoşlanmıyorum fakat- taraftar projelerinde dile getirmeye çalıştığım taraftar beklentileri bu süreçte etkileyici olacak görünüyor.

Yorum

• Birşeyi yaparken ince elenip sık dokunmalı bence

Yani Trabzonspor gibi bir takımın formasında yapıştırma avea yazısı hiç yakışmıyor hemde hiç !
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Yardimci olalim olmasinada, yönetime ulasamiyoruz ki. Bildiginiz bir yol var mi?
                Siteye mail atmak ise yaramiyor, kisme cevap alamiyor. Baska türlüde nasil yardimci olabilirz bilmiyorum.

Ve öyle bir detayin farkinda degillerdi ne demek? Bu bildigimiz "biz nasil uygun görürsek öyle olur" sekli, yani kisacasi olan formalarina bizim renkleri koyucaklar ve baska bir sey yapmayacaklar.

Ve sizin yaptiginiz proje mükemmel ötesi idi. Gercekten burdan tsk etmek istiyorum cünki daha edememistim. Yani herkesin aklinda ne varsa o projedede var idi yani tebrik ediyorum.

Aslinda profesyönellerin kullandiklari kaliplar, programlar vs. bende olsa, bende ayni sekilde bir proje hazirlamayi düsünüyordum ama maalesef hobby olarak yapinca bu isi fazla ses getiremiyoruz.

Neyse konuya tekrardan dönersek, ben bize özel forma istiyorum, bu zor bir is degil, bu konuda bile nerden baksak 100 forma dizayni var...

Yorum

• taraftarprojeleri@trabzonspor.org.tr fikirlerinizi paylaşabileceğiniz adres.

Forumda paylaştığım tasarımlar ve taraftar projesinde hep asıl bakılması gereken yeri işaret ettim: Trabzonspor'un güzellikleri. Tasarımların daha güzelleri yapılabilir yeter ki bu güzellikler ortaya çıkarılabilsin.

Bu potansiyel ve çözüm yolları elimizde fazlasıyla var.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Olabilir de olmayabilir de garantisi yok.

Olsa güzel olmaz mı?

süper olur!
                    gövde mavi, kollar bordo - yakışır
                    Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• seneye forma reklamı kesin ttnet mi olacak ??
                      devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        seneye forma reklamı kesin ttnet mi olacak ??
                        %80 diyebiliriz. Ya TTNET yada Türk Telekom. Büyük ihtimal TTNET.
                        .

Yorum

• Biraz inat ettim ve bize özel bir forma yapilabilir mi diye bakmak istedim ve sonuc söyle:

Mavi-Bordo

Bordo-Mavi

Sembolik bakis:

Bu amatör calisma bir kac saatimi aldi, yani özel tasarim oluyormuymus olmuyormuymus ? Taktir sizin artik.

Saygilar
                          En son cerasus tarafından düzenlendi; 24.03.2009, 07:03.

Yorum

• Özel tasarım meselesi hem kalite kontrolu için hem de vakit ve para tasarrufu için imkansız.

Yorum

• İnş. istadiklerimiz olur ama özel tasarım yapılamaması çok saçma geliyor bana
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• herşey şampiyonluğa bakar ozman bütün özel tasarımlar bütün güzel çalışmalar yürürlüğe girer diye düşünüyorum malum tarftar seyircimiz az herkes maddi açıdan bakıyodur olaya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X