Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben geçen sezonun formalarını beğenmeyenlerdenim.Ve o formalar hakkındaki eleştirilerimi bu forumda da paylaştım.Zamanla gördüm ki yaptığım eleştiriler yıkıcı olmaya başladı.Kendi adıma yeni sezon ürünlerini bekleyip görmeyi ve daha yapıcı olmaya çalışmaya başladım.Ama bu sezonun formaları ve diğer ürünlerinin hepsi birbirinden güzel.Eleştiri gene olacaktır olmasın demiyorum ama daha yapıcı olması bekliyorum.Çünkü bazı arkadaşlar yaptığı eleştirilerle kendilerini gülünç duruma düşürüyorlar.Çok beğenmeyende olursa formaları ve diğer ürünleri bidahaki seneyi bekliyeceksiniz arkadaş.
    Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!

Yorum

• Formalarin fiyatlari belli mi arkadaslar.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Formalarin fiyatlari belli mi arkadaslar.
        Ben de onu soracaktım. Formaların ve Antreman T-Shirtlerinin fiyatları belli mi?
        Bordo Mavi Bordo Mavi Bordo Mavi Bordo Mavi

Yorum

• Football Shirt Culture sitesinde bizim formalarımızın altındaki yorumlara göz gezdirdim.
          Genel olarak şunları söylüyor yabancılar:

-Bir sezonda 5 formayı nasıl kullanacaklar ?
          -Gri forma güzel gözüküyor.
          -Türk Bayrağı güzel durmuş.

Bunları söylüyor elin gavuru
          50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• Bir haftadan beri yurtdisindayim sunu rahatlikla soyleyebilirim elib gavuru bizden cok daha iyi.

Yorum

• Arkadaslar bu formalar raflarda ne zaman yerlerini alır ?

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir de yabancı sitelerde formalarımızın değerlendirildiği yorumlarda herkes forma sayımıza takmış
                gecen sende takmislardi
                maglum avrupada takimlarda en fazla 3 kit var

Yorum

• İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  gecen sende takmislardi
                  Neyseki bazı Trabzonlu arkadaşlarımız gereken açıklamayı hangi formanın nerede kullanılacağını söylemiş...
                  DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    gecen sende takmislardi
                    5 forma olayı cok sacma zaten , yıllardır bu yanlısı yapıyoruz .

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      5 forma olayı cok sacma zaten , yıllardır bu yanlısı yapıyoruz .
                      Bence çok doğru hatta 15-20 tane forma yapmamız lazım. Bi baksana sayfalara millet beğenemedi bi türlü formaları. Yani 10 tane yapsak yine beğenmiyen çkar
                      DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence çok doğru hatta 15-20 tane forma yapmamız lazım. Bi baksana sayfalara millet beğenemedi bi türlü formaları. Yani 10 tane yapsak yine beğenmiyen çkar
                        Begenmeyenler var demek Onlar kafalarında belirledikleri formaları bile begenmiyorlardır fazla dikkate almamak lazım

Bence formalarımız cok güzel ilk etapta kafama oturttugum 3 forma var raflara düser düşmez alacagım ne zaman raflarda yerini alır bir fikriniz var mı ?

Yorum

Trabzon seyircisini memnun edebilmen için her taraftara beğendiği formadan yapıp , adresine para talep etmeksizin göndermen lazım kardeşim ...

Başka türlü memnun olmaz bu taraftar ...

Gerçi ona da bir kulp takarlar ya neyse ...
                          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

Yani bizden kıytırık takımları kabul edip üstelik taraftar desteği bile olmayan kulüpleri kabul edip bizi kabul etmediler ben eski sayfalara baksamda inanasım gelmiyo buna
                            Sivasspor gibi takimlar urunleri para verip aliyorlar. 3 İstanbul takimi ise reklam karsiligi yani bir nevi sponsorluk.

Adidas bize sponsor olmayi kabul etmedi.

Yorum

• Bakalım stüdyo çekimlerindede Resmi vede Ts Club sitelerindede aynı hassasiyeti gösterebileceklermi..

Bendeniz formaları beğendim..

Hersene mendil değiştirir gibi model değiştirmeye karşıyım..

Tribünler bu yüzden çarşamba pazarı gibi oluyor...

Antrenman ürünleride gayet güzel..

Sevindirici olan Bayanlara yönelik ürünlerin çoğalması..

Şimdi Önemli olan Fiyat politikası...

Sürümdenmi yoksa yakaladığındanmı kazanmak istiyor kulüp..

Bizim Taraftar potansiyelimizle kimse üç ezikleri karşılaştırmasın..

Bizde kolay kolay bir eşortman takımına 2oo Tt kimse veremez..

Biraz uygun yapsınlar herkes alabilsin..

Son olarak uzun kollu formalarımızı tutupta aralık ayında satışa çıkarmasınlar..

Bu kadar gurbetçi şehre gelecek vede ben dahil herkes uzunkollu istiyecek..

Derhal uzunkollularda satışa çıkarılmalı..
                              Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Tanitimdan kisa bir video

TRABZONSPOR 1967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X