Ben geçen sezonun formalarını beğenmeyenlerdenim.Ve o formalar hakkındaki eleştirilerimi bu forumda da paylaştım.Zamanla gördüm ki yaptığım eleştiriler yıkıcı olmaya başladı.Kendi adıma yeni sezon ürünlerini bekleyip görmeyi ve daha yapıcı olmaya çalışmaya başladım.Ama bu sezonun formaları ve diğer ürünlerinin hepsi birbirinden güzel.Eleştiri gene olacaktır olmasın demiyorum ama daha yapıcı olması bekliyorum.Çünkü bazı arkadaşlar yaptığı eleştirilerle kendilerini gülünç duruma düşürüyorlar.Çok beğenmeyende olursa formaları ve diğer ürünleri bidahaki seneyi bekliyeceksiniz arkadaş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalarin fiyatlari belli mi arkadaslar.Bordo Mavi Bordo Mavi Bordo Mavi Bordo Mavi
Yorum
-
Football Shirt Culture sitesinde bizim formalarımızın altındaki yorumlara göz gezdirdim.
Genel olarak şunları söylüyor yabancılar:
-Bir sezonda 5 formayı nasıl kullanacaklar ?
-Gri forma güzel gözüküyor.
-Türk Bayrağı güzel durmuş.
Bunları söylüyor elin gavuru50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de yabancı sitelerde formalarımızın değerlendirildiği yorumlarda herkes forma sayımıza takmış
maglum avrupada takimlarda en fazla 3 kit var
Yorum
-
İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegecen sende takmislardi
maglum avrupada takimlarda en fazla 3 kit varDRAGO GABRIC
Yorum
-
İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegecen sende takmislardi
maglum avrupada takimlarda en fazla 3 kit var
Yorum
-
İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 forma olayı cok sacma zaten , yıllardır bu yanlısı yapıyoruz .DRAGO GABRIC
Yorum
-
İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence çok doğru hatta 15-20 tane forma yapmamız lazım. Bi baksana sayfalara millet beğenemedi bi türlü formaları. Yani 10 tane yapsak yine beğenmiyen çkarOnlar kafalarında belirledikleri formaları bile begenmiyorlardır fazla dikkate almamak lazım
Bence formalarımız cok güzel ilk etapta kafama oturttugum 3 forma var raflara düser düşmez alacagım ne zaman raflarda yerini alır bir fikriniz var mı ?
Yorum
-
İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence çok doğru hatta 15-20 tane forma yapmamız lazım. Bi baksana sayfalara millet beğenemedi bi türlü formaları. Yani 10 tane yapsak yine beğenmiyen çkar
Başka türlü memnun olmaz bu taraftar ...
Gerçi ona da bir kulp takarlar ya neyse ...RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani bizden kıytırık takımları kabul edip üstelik taraftar desteği bile olmayan kulüpleri kabul edip bizi kabul etmediler ben eski sayfalara baksamda inanasım gelmiyo buna
Adidas bize sponsor olmayi kabul etmedi.
Yorum
-
Bakalım stüdyo çekimlerindede Resmi vede Ts Club sitelerindede aynı hassasiyeti gösterebileceklermi..
Bendeniz formaları beğendim..
Hersene mendil değiştirir gibi model değiştirmeye karşıyım..
Tribünler bu yüzden çarşamba pazarı gibi oluyor...
Antrenman ürünleride gayet güzel..
Sevindirici olan Bayanlara yönelik ürünlerin çoğalması..
Şimdi Önemli olan Fiyat politikası...
Sürümdenmi yoksa yakaladığındanmı kazanmak istiyor kulüp..
Bizim Taraftar potansiyelimizle kimse üç ezikleri karşılaştırmasın..
Bizde kolay kolay bir eşortman takımına 2oo Tt kimse veremez..
Biraz uygun yapsınlar herkes alabilsin..
Son olarak uzun kollu formalarımızı tutupta aralık ayında satışa çıkarmasınlar..
Bu kadar gurbetçi şehre gelecek vede ben dahil herkes uzunkollu istiyecek..
Derhal uzunkollularda satışa çıkarılmalı..Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum