İlk olarak krdnz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şu reklama Nike olarak cevap verilemez mi?
Milli takım ve Trabzonspor bir arada aynı karede ve "Büyük olmak başka bir şeydir" gibi bir slogan.Çok uyuz oldum bu reklama.
Yorum
-
-
İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç olmaz Nike mağazalarının vitrinlerinde Celtic,ManU v.s. formaları yerine Trabzonsporumuzun formaları olsa.İstiklal caddesinde Nike mağazasının vitrininde Celtic forması var.Burası İskoçya değil Türkiye.Bari TRABZONSPOR FORMASINI ORAYA KOYSUNLAR.2 hafta sonra yeni ürünler geliyormus
Yorum
-
Forum öneri-şikayet başlığına da yazdım, ama buraya da yazmakta fayda var.
Bu başlığımızın kapsamı haddinden fazla genişlemeye başladı günden güne. Öyle ki, en yaratıcı düşüncelerden tutun da en akılalmaz forma tasarımlarına, oradan çeşitli girift eleştirilere kadar birçok konu aynı başlık altında bulunuyor. Bu da haliyle, çok önemli olan vbe üzerinde titrenilmesi gereken konuların bir çırpıda atlanmasına ve de dikkatten kaçmasına sebep oluyor. Yani, değerli görüşler ve öneriler aralarda kaybolup gitmemeli, hatta daha bir ön plana çıkarılmalıdır diyoruz. Bunun için de çeşitli çözüm önerileri gündeme gelebilir; daha önce belirttiğim gibi, bu konuda yetklinleşmiş kimselerin belirleyeceği ortak başlıklar yahut sırf ts club'a özel konuları içeren başlıkların olduğu (az ama öz)bir bölüm açılması gibi.
Bu konuya özel hassasiyet gösterilmesi gerektiğini sadece ben düşünüyor olamam herhalde. O zaman, söylenip durmak yerine daha etkin olabilmenin yolarını düşünsek şuan ki durumdan çok daha fazla katkı sağlamış oluruz, değerli BMN üyeleri.avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
-
İlk olarak dartie tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Scunthorpe Utd sanırım..
Yorum
-
nike geçen sezonki formaların aynısını yapmıştır çubuklu forma hariç.bize özel bir üretimi yoktur hamsi desenli,işlemeli forma söylentileri vardı bilgisi olan var mı?Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
A Love..Lİke No Other
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni sponsor çok daha iyisini mi yapacak
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum