Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    rica ederim. Hiçbir formada yok kol reklamı..
    kol reklami yok ama topcularin giydiklerinde var hatda idman formalarinda da var gorsel acidan cok siritiyor belki bizim alacagimizda yok ki ben olsun isterdim ama adam gibi bise olsun isterdim

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Logo ve ay yıldız yapıştırma mı?
      evet yapıştırma, ama eski formalardakinden çok daha kaliteli gibiler.
      yıkamada çıkar mı bilemiyorum tabi. bekleyip göreceğiz..

Yorum

• Ensede Trabzonspor yazıyorsa bir bordo da benden .
        tzercin61

Yorum

• Gri formaya karşı önyargılarım vardı. Lakin bugün çubuklu forma alırken gri formamızı denedim. Sonuç olarak beğendim. Hoş duruyor. Önyargılarımızdan kurtulalım, karar vermeden gidip bir bakın.

Bu forma ile ilgili bir kaç çekim yapıp kulübe bir daha yollayacağım.

Kumaş olarak çok hafif formalarımız. Normalde de kullanıyorum ve Nike'ın bu kumaşlarından çok memnunum.

Formalarda kol ve sırt reklamı olmaması beni sevindirdi. Gayet güzel düşünülmüş.
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Bordo forma gerçekten çok güzel görünüyor.Çok kararsız kaldım tek forma seçeneğim var.Çubuklu mu bordo mu diye düşünüyorum 2 gündür.
            Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• bordo formanın kumaşı çok güzel görünüyor ama ben gri alacamm
              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak tzercin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ensede Trabzonspor yazıyorsa bir bordo da benden .
                yazmıyor dostum malesef. belki yazılır sonradan, ama benim tavsiyem reklamlar basılmadan al formanı..

Yorum

• Formaların hiçbirinin ensesinde yazmıyor mu Trabzonspor diye?
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bordo formanın kumaşı çok güzel görünüyor ama ben gri alacamm
                    gri formanın kumaşı daha güzel diyebilirim, ön tarafı aynı arka tarafı gözenekli. bu sebepten gri teri daha iyi atar. halı saha maçları için bir de gri almayı planlıyorum.
                    fiyat farkı da bu sebepten gibi geldi bana.
                    bordonun koltuk altından itibaren yan tarafı gözenekli.
                    fırsat bulursam bir kaç çekim daha yapıp koyarım..

Yorum

• formalarin cocuk bedenleri cikti mi cikacak mi?

Yorum

• Çocuk formaları mevcut. Yeni formaların..

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizim gerceklerimiz ve sartlarimiz Nike dan ozel forma siparisi vermemizi olanaksiz kiliyor su an icin.gercekci olalim.ne dunya markasi bir takimiz ne de ozel forma satabilecek ve o satis garantilerini verebilecek bir takimiz.hersey zamanla...

Bu ara 1860 Almanya ikinci Ligi 2. Bundesliga da oynuyor

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bordo forma gerçekten çok güzel görünüyor.Çok kararsız kaldım tek forma seçeneğim var.Çubuklu mu bordo mu diye düşünüyorum 2 gündür.

Bence bordo al. Çubuklu nasıl olsa klasikleşti her sene olacaktır, ama bordo seneye olmayabilir.. Bir dahakine alabilirsin çubukluyu.. Böyle düşün..
                            50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• parçalıyı da koyun lütfen siteye. parçalıııııııı...!

Yorum

• İlk olarak Emre7 tarafından gönderildi
                                çocuk pijaması gibi forma
                                Valla Cocuk Pijamasi olarak Satsinlar cocuguma alacam

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X