İlk olarak sefa tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLogo ve ay yıldız yapıştırma mı?
yıkamada çıkar mı bilemiyorum tabi. bekleyip göreceğiz..
Yorum
-
Gri formaya karşı önyargılarım vardı. Lakin bugün çubuklu forma alırken gri formamızı denedim. Sonuç olarak beğendim. Hoş duruyor. Önyargılarımızdan kurtulalım, karar vermeden gidip bir bakın.
Bu forma ile ilgili bir kaç çekim yapıp kulübe bir daha yollayacağım.
Kumaş olarak çok hafif formalarımız. Normalde de kullanıyorum ve Nike'ın bu kumaşlarından çok memnunum.
Formalarda kol ve sırt reklamı olmaması beni sevindirdi. Gayet güzel düşünülmüş.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak tzercin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEnsede Trabzonspor yazıyorsa bir bordo da benden.
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebordo formanın kumaşı çok güzel görünüyor ama ben gri alacamm
fiyat farkı da bu sebepten gibi geldi bana.
bordonun koltuk altından itibaren yan tarafı gözenekli.
fırsat bulursam bir kaç çekim daha yapıp koyarım..
Yorum
-
İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim gerceklerimiz ve sartlarimiz Nike dan ozel forma siparisi vermemizi olanaksiz kiliyor su an icin.gercekci olalim.ne dunya markasi bir takimiz ne de ozel forma satabilecek ve o satis garantilerini verebilecek bir takimiz.hersey zamanla...
Bu ara 1860 Almanya ikinci Ligi 2. Bundesliga da oynuyor
Yorum
-
İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordo forma gerçekten çok güzel görünüyor.Çok kararsız kaldım tek forma seçeneğim var.Çubuklu mu bordo mu diye düşünüyorum 2 gündür.
Bence bordo al. Çubuklu nasıl olsa klasikleşti her sene olacaktır, ama bordo seneye olmayabilir.. Bir dahakine alabilirsin çubukluyu.. Böyle düşün..50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum