Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaslar inanin TS oldugu icin seviyoruz...
    bakin su cubuklu formaya...yahu bordo-mavi bir formada ,ne is bu sari fontlar..
    akkili biri yapsaydi oraya bordo font kordu, formanin arkasi zaten kople mavi sortta mavi olduguna göre....
    nedir bu simdi...sari font.....

Yorum

• Cubuklu forma kalın olmalıydı.Cok ınce cubukları var
      Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Bende hah bu çok güzel olmuş diyeceğim bi forma göremedim yenilerde.Çubuklu bildiğimiz çubuklu parçalı bildiğimiz parçalı beyazda bildiğimiz beyaz gibi.Tamam yaka maka bişiler değişik ama yani bakınca vayyy güzel olmuş diyemedim ne edim.
        Nike gibi bi firmadan çok daha farklı cancanlı ürünler bekledim.
        Sanki bize hiç özenmemiş.Dersine hiç çalışmamış gibi.
        Yinede bizim formalarımız bunlar imkanım olsun alırım.Ama beğenmediysem beklentilerimi karşılamadıysa da fikrimi belirtmek isterim.

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Allah Allah, yani formanızda nike logosu varsa neredeyse maça 1-0 önde başlıyorsunuz. Şimdi bu ürünleri "tarihimizin en büyük utancı, büyük bir rezalet" olarak görmek ne kadar anlamsızsa, körü körüne savunmak da o kadar yanlış. "Ha gayret, büyük bir çaba ve sabır sonunda istediğimizin çok daha güzelini elde edeceğiz, güzel günler göreceğiz çocuklar" mantığını, piyasaya sürülen bir ürün için ortaya koymanızın hikmetini anlayamadım doğrusu.

Canın isterse alır, istemesen almazsın. Veya beğenmesen bile sırf kulübe katkı olsun diye satın alırsın. Kime ne?
          Herkes benim gibi düşünücek demedim ki hiçbir zaman. Buradaki her üye gibi demokratik hakkımı kullanarak kendi şahsi düşüncelerimi paylaşıyorum. Benim düşüncelerimden niye bu kadar rahatsız oluyorsunuz çözemiyorum.

Forumun bazı mesajlarında gerçekten ciddi üslub ve yaklaşım sorunu var ama nedense tepki alan yine ben oluyorum.

İsteyen istediğini sever ya da sevmez. Beğenmeyenler kadar bırakın beğenenler de kendi fikirlerini söyleyebilsin.

En son a f s tarafından düzenlendi; 29.06.2010, 12:57.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak 6TRABZONE1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cubuklu forma kalın olmalıydı.Cok ınce cubukları var
            Kalın olsaydı 7 olmazdı.
            En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 29.06.2010, 13:06.
            hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• istiyor ki herkes bütün formalar kendi zevkine hitap etsin, öyle bir ihtimal yok ne yazık ki!

neden var forma çeşitliliği? sen arasından birini beğen onu al diye; kimi çubukluya hayran olacak, kimi gri formaya bayılacak, kimi de benim gibi düz bordoyu sevecek.
              ali fuat hocanın dediği gibi çubuklu forma kesim rahatlık kumaş kalitesi renkler açısından tarihimizin en düzgün çubuklusudur, bu yorumlara katılırım ama ben çubuklu formalardan hoşlanmıyorum, o yüzden almam çubukluyu. burada beni eleştirmenin anlamı yok, elbette aynı zamanda benim de forumda formalardan birini, ikisini beğenmedim diye kıyameti koparmamın da anlamı yok. başka ürün mü kalmadı, başka forma mı kalmadı, ben beğendiklerime bakmalıyım.

daha klasik, daha düz modeller seven biri olarak bordo formanın daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum. dışarıda, günlük hayatta onu daha rahat kullanabileceğimi düşünüyorum o yüzden ilk tercihim gözüme daha hoş görünen bordo forma olacak. halı saha maçları için de griyi düşündüm.
              ben bunları söylerken; kimileri de düz renk forma mı olur, gri de forma mı diyebilir. doğaldır, ama saygı çerçevesinde eleştirirse doğaldır, çirkinleşmezse doğaldır!!
              tabi ki benim de olaya vay efendim benim beğendiğim formayı nasıl beğenmezsin diye yaklaşmamam lazım!

şuursuzca ve abartılı şekilde yapılan yorumlar dışında olumlu veya olumsuz tüm eleştirilere saygıyla yaklaşmasını öğrenmemiz lazım artık.

son olarak, ali fuat hoca büyük teşekkürü hakediyor. düzenli olarak sayfayı takip edenler için onun katkılarını görmemek imkansız, fotoğraflarda dahi gelişmeler çok rahat farkedilebiliyor. umarım önümüzdeki dönemlerde, bizim yorumlarımızla ve ali fuat hocanın bitmez, tükenmez sabrı ve enerjisiyle daha güzel ürünler görme imkanımız olur.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Formayı beğenmeyenler veya hiçbirşeyi beğenmeyenlerle ilgili bir anımı paylaşmak istiyorum. Kardeşim Suat ile birlikte Barcelona'nın bir maçını izliyoruz, Barça o maçı 3-0 gibi net bir skorla kazanmıştı. Kardeşim bana "Abi bak Trabzonspor taraftarı Trabzonspor'u bırakıp, Barcelona'yı tutarsa maçı nasıl izler seyret deyip kendisini izlememi istedi: Maçı oynanıyor Suat yorumluyor " La tutma ayağında topu ver! Yamuk ayaklı böyle mi orta yapılır? La bas! Yok arkadaş bu takımdan adam olmaz! Yerli diye hoca getirduk habu oynattığı futbola bak. Habu İbrahimovic'i bize kim aldırdı öbür zenciyi niye sattık? Vur! Bu takım adamı kanser eder, bassanıza lan! Al yine yanlış pas. Bu Messi artis zaten İngiltere'ye gitmek istiyormuş, satın gitsin bu adamı. Bu formalar nedir arkadaş hep aynı Nike bizi kazıklıyor..." böyle devam etti. O günlerde dünyanın en güzel futbolunu oynayan takımını böyle arızalı Trabzonspor taraftarı modunda izleyince bütün karizmaları çiziliyor adamların.

Bu anımı neden anlattım, beklentilerimizi doğru ayarlamalı ve fikirlerimi bilgilerin üzerine inşa etmeliyiz. Değerlendirmeleri yaparken insaf duygusunu bir kenara bırakırsak adaletsizlik yapmış oluruz. Elimizdekinin kıymetini bilmek için illa kaybetmeye gerek yok, biraz şükredebilirsek her şey çok daha güzel olacak. Derdimiz ben demiştim, demek değil iyiye güzele ulaşmak olmalı. O da çaba ve sabır gerektiriyor.

Fenerbahçe'nin ve Beşiktaş'ın yeni ürünlerini gördük işte hiçbir albenisi olmayan ürünler. Forma asıl olarak futbolcuların işini doğru yapması için tasarlanmış ürünler. O ürünler tasarım, kesim, kumaş, estetik ve psikolojik olarak futbolcuya artı değer katar mı, bence çok katar ve bunun etkilerini bu sene daha çok göreceğiz. Maç öncesi bile diğer takımlar bizimkilere gıpta ile bakacak eminim.

Sadece futbolculara değil, Trabzonspor ürünü alan herkese diğer takım taraftarları gıpta ile bakacak emin olun.

Yeniliğin keyfini çıkarın, daha yeni başlıyoruz...
                Afs bey, yazılarınızı beğeneerek okuyorum. hatta çoğu konuda sizinle aynı düşünceleri paylaşıyorum. sizin mesajlarınızın tüm dikkatleri çekmesi, kritk yağmuruna tutulması iki gerçeğ eişaret eder; birincisi yazılarınız gerçekten tarşışmaya , üzei;rnde düşünmeye değer bulunuyor ki eleştiriliyor; ikinci ihtimal de , belki de çoğu kez fazla iyimser ya da hayalci olmanız abartı olarak görülüyor ve "artık gerçek hayata dönün" eleştirisi yapılıyor. bence her ne kadar birinci seçenek ağırlıklı olsa da ikinci seçenek de hakim.

imdi, eleştirileri sıralayak hele.

- taraftarın beklentileri meselesi: Trabzonspor taraftarının beklentisinin tam olarak karşılanacağı bir dünya NASA verilerine göre henüz tespit edilmiş değil. ancak bu demek değil ki her şeyi beğenmelidir, amenna deyip sineye çekmelidir. belli bir beklenti düzeyine ulaşmak beklentisi gayet ve pek tabi makul bir istek. dikkate alınmalı.

- taraftar çok fazla eleştiriyor, kulüp ve nike ilgilerimizi yeteri kadar ciddiye almıyor diye: sapına kadar haklı bir gerekçe denilebilir. her ne kadar buranın didik didik takip edildiği ve ilgililerce bizzat defaatle görüşüldüğü beyan edilse de yıllardır yerimizde saydığımız gerçeği kabak gibi ortada. yıllardır bozuk plak gibi aynı şeyler bi r eleştirilior yazılıyorsa boşuna kürek çekiyok demek olur. aksi söylense de....

-Trabzonspor büyük takımdır: tamam öyle de, kime göre öyle. bize göre büyük ve her türlü güzelliği hakediyor. Nike için çok özel bi rtakım olduğumuzu düşünecek kadar iyimser olan yoktur dimi? hülasa, onlardan beklediğimiz özen kadar özel bir takım değiliz, özeleştiri yapmak gerekirse... ben de çok özel şeyler beklemiyorum zaten. ama etrafıma baktığım zaman anadolu takımlarında bile olan şeyleri kulübümde görmek isterim bu da ayrıcalık kabul edilmemeli hani...

-"Sadece futbolculara değil, Trabzonspor ürünü alan herkese diğer takım taraftarları gıpta ile bakacak emin olun." cümlenin sahibi alınmasın ama, bu cümleleri duymak hiç de içimiz rahatlatmıyor, tam aksine yine aynı iyimser tablo ile geçiştirilmeye çalışıyoruz hissi yaratıyor. inandırıcı olunması daha somut şeylere ihtiyaç var.

-"Derdimiz ben demiştim, demek değil iyiye güzele ulaşmak olmalı. O da çaba ve sabır gerektiriyor." doğru bir tespit. yıkıcı değil yapıcı olunmalı. yıkıcı çok zaten, iyi şeyler ortaya koyacaklara htiyaç var. Burada da sorun şu, bu çabalar karşılık bulacak mı, buldu mu, buluyor mu? Maalesef. Her sene aynı yerden, arkadaşlar sabır, olumlu olalım dedik dedik, değişen bir şey yok ortada. Keşke diyebilsek, "Bakın arkadaşlar, bekledik ama beklediğimize değdi; demek ki aceleci olmamak gerekiyormuş" diye...ama yok böyle toz pempe bir diyar.

her sene olduğu ve 'nike'ın çok iyi bildiği' gibi "kulüp forma diye çuval satsa yine alacağız," diyoruz.

Yorum

• st. pauli

Yorum

• İğrenç formalar olmuş St'nin formalar.
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• bunlar formadan cok tişörte benziyor
                      Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlginiz için teşekkür ederim. Görülen güzellikler Trabzonsporumuzun güzellikleri. Hepimizin ortak sevgisi isteği en güzeli ve en iyisinin olması yönünde.

Güzellikleri görelim derken eksikliklerimizi hatalarımızı görmüyor değilim, belki daha çok fark ediyorum. Bazı temel sorunlarımızın olduğunu ve bunun yıllardır sürdüğünü söyledim hep. Çözüm önerilerim, günlük anlık tepkiler değil kurumsal çözümler olması gerektiğini yönünde.

Bazı hataları kızıp bağırılırken ben aynı hatayı görünce çözüm için ne yapılabilir derdinde oluyor, girişimlerde bulunmaya çalışıyorum. İşe yarıyor mu makbule geçiyor mu bilmiyorum ama ben bana düşeni yapmaya çalışıyorum.

Kulübümüzün kurumsal yapısını ve bazı gerçekleri yakından görünce, yapılanları olumlu karşılıyorum. Çok daha iyisi yapılamaz mı elbette yapılabilir ve keşke yapılsa. Bugünü değerlendirirken geçmişe de bakıyorum geleceğe de.

Resmi satış sitemizin düzelmesi lazım. Ürünlerle ilgili katalog yapılması lazım. Yapılacak o kadar çok iş var ki. Sayfalarca rapor ve tasarım paylaştım kulüple. Neler olması lazımı gösterme çizip tasarlayıp ortaya şansım var çok şükür. Bunları yaparken hiçbir beklentim de yok. Sade bir taraftar ve kulüp üyesi olarak yapıyorum bütün bu çabaları ne işin sorumlusu ne de uygulayıcısıyım. Daha iyi şeylerin olmasını benden çok isteyen yoktur inanın.

Kendi gerçeklerimizi ıskalarsak değerlendirmelerimizde yanılgıya düşebiliriz dedim hep. Mevcut şartlar içinde estetik çözümler üretmek, büyük çoğunluğu memnun etmek mümkün. Kızarız ama iyinin doğrunun hakkını verir bizim camiamız.

Forma ve lisanslı ürünlere olan kurumsal bakış açımız, estetik ve ekonomik çözümlerimiz yetersiz. Bunların çözülmesi için ciddi projeler ve bunları uygulayacak doğru insanlar gerekiyor. Ekonomik gücünüz de olmalı. Formalardan veya ürünlerden kazanılan sıcak para akışı yine bu işe yatırım olarak dönmüyor ki kimbilir personel maaşı, futbolcu ödemesi, federasyon cezası kimbilir hangi yamaları kapıyor o paralar.

Bütün bu olayları gerçekleştirenlerin insan olduğunu ve iyi niyetle hareket ettikleri unutmayalım diyorum sadece. Bir hatayı görünce ona kızma yerine tamir etme yoluna gidelim istiyorum.

Eleştiri elbette olacak, pozitif eleştiri bizi her anlamda çok daha iyi noktalara taşıyacaktır.

Bu işin sorumluları da dişinden tırnağından artırarak kulübüne katkı sağlamak isteyen taraftarla bir meşale, bir küfür yüzünden kulübü zor durumda bırakan taraftarı ayırt etmek zorunda. Kendisine yapılan eleştirileri ve önerileri dikkate alacak. Kulüp dediğimiz şey de insanlardan oluşuyor. Mahkeme kadıya mülk kalmaz demiş atalarımız, işlerini bir hizmet yarışı olarak değerlendirip taşıdıkları bayrağın hakkını vermeliler. Bunun olması için kurumsal tavırlar gerekiyor, yoksa insanlar değişir zihniyet değişmezse bir adım ilerlemez biz yine aynı şeyleri konuşuyor oluruz.

Burada yazılan her düşünceye her öneriye önem veriyorum en agrasif yazanı bile neden boyle düşünmüştür diye merak ediyorum, her mesaj yazanın sadece son mesajını değil daha önce yazdıklarını ve başka konularda yazdıklarını da okuyarak tanımaya çalışıyorum.

Sadece bu başlıkta yazıyor diğer meselele ilgilenmiyorum zannedilmesin, normalde okumayı daha çok seviyorum benden daha iyi ifade edilen şeyleri tekrarlamaktan kaçınıyorum çoğu zaman. Beni gerçek hayatta tanıyanlar ne kada az konuştuğumu bilir. Yazarken de aman yanlış anlaşılmasın diye yazılarımı defalarca okuyorum.

Derdim pembe tablolar çizerek insanları yanıltmak değil, bilakis günlük düşünmeyip kalıcı çözümler üretmek. Trabzonspor taraftarının bunu başarabileceğine ve bu konularda kulübe artı değer katacağına inanıyorum. Yeter ki iki tarafta olaya doğru yaklaşsın.
                        En son a f s tarafından düzenlendi; 29.06.2010, 14:16.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ankara TSclub'den gri formamı aldım , maaşı alınca çubuklu da alacağım.İki formayı da çok beğendim.
                          Çubuklu formayı aldığım da yazı da yazdıracağım sarı fontlar süper olmuş bence.
                          .

Yorum

• - Biz kısa ve net Barcelona ve Aston villanın ürünlerinden istiyoruz bunu anladım..

- Şuna eminimki nike bi değişiklik yapsa Bize yapıcaklarını Barcelonaya yapsa , Bizede barcelonanın ürünlerini yapsa kesinlikle yine kendi ürünlerimizi beğenmeyiz ,Barça'nın formalara , ürünlere bak , vay be deriz..
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Nebiye tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bende hah bu çok güzel olmuş diyeceğim bi forma göremedim yenilerde.Çubuklu bildiğimiz çubuklu parçalı bildiğimiz parçalı beyazda bildiğimiz beyaz gibi.Tamam yaka maka bişiler değişik ama yani bakınca vayyy güzel olmuş diyemedim ne edim.
                              Nike gibi bi firmadan çok daha farklı cancanlı ürünler bekledim.
                              Sanki bize hiç özenmemiş.Dersine hiç çalışmamış gibi.
                              Yinede bizim formalarımız bunlar imkanım olsun alırım.Ama beğenmediysem beklentilerimi karşılamadıysa da fikrimi belirtmek isterim.

Yorum

• Ana sayfadakı haber dikkatimi çekti Formalara tam not verdi taraftar diye!,
                                Hangi taraftar tam not verdi benim bildiğim bütün gruplar ısyan ediyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X