dün final maçında hollanda kalecisinin giydiği sarı forma onurumuza çok yakışır,
tanıtımda bu renk yoktu,
giyer inşallah bu sarı üzerinde noktalar bulunan formadan...
dün final maçında hollanda kalecisinin giydiği sarı forma onurumuza çok yakışır,
tanıtımda bu renk yoktu,
giyer inşallah bu sarı üzerinde noktalar bulunan formadan...
Cave gelince 4 Forma alacagim. Kombinelerde Patlicak. Hic oynamasa bile Kara geceriz
--------------
Formalar yikanmistir bir kac kez artik. Reklamlar hala kopuyormu...
Ben de 2 taneyle idare edeceğim napalım öğrenciyiz
Gri formayla uzun kollu çubuklu alacağım ama uzun kolluyu çıkarmamışlardır
Bu hafta sonuna kadar transferi yapıp formayı satışa çıkarırlarsa alırım yoksa memlekete gidiyorum hafta sonu formayı da istanbuldaki tsclubler batmasın diye buradan alacağım
Nike kampanyasını her yönden sağlama almış. Nike yıldızları milli takımlarında başka marka giyse bile, Nike kampanyalarında yer alabiliyor. İspanya milli takımının çoğu Nike giyen Barcelona futbolcularından oluşuyor.
Fransa bu kupa ile birlikte son kez Adidas giymiş oldu. Frank Ribery daha şimdiden Nike kampanyalarında yerini alıyor.
Ronaldo Real Madrid'deki imza törenine Nike ayakkabıları ile çıktı.
Ve Nike Adidas giyen İspanya'nın başarısından kendine düşen payı aldı:
En son a f s tarafından düzenlendi; 12.07.2010, 14:01.
Kim bilir bizim gibi kaç kişi daha var antrenman ürünlerini ve uzun kollu formaları bekleyen.
Bizler hep hazır parayız.
Bekliyoruz kulübümüze para vermek için ama almasını bilen yok maalesef.
Çok materyalist bir yazı oldu belki ama hani anlayacakları dilden yazayım dedim.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Yorum