İlk olarak Misina tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar bu gece Samsuna ucuyorum.. ve Sivas macinda Trabzonda olucam.. ben formalar konusunda cok tercihsiz kaldim.. hepsi hosuma gidiyor.. beyaz forma zaten var ama formalarda skntim yokda diyemem.. simdi cubuklu alsam armanin nerde oldugu belli degil.. parcali takima sansi küskün oluyor bendede öyle olmasini istemem.. beyaz zaten var.. gri veya Bordo alasim var veya ikisini aslinda.. veya sizlerin tercihleri var mi.. ve bi baska sorum.. Samsundaki TS Club magzasi nerde tam olarak ?
Mecidiye'ye git orda kime sorsan gösterirler sana SamsunÇarşı'yı.
Çok yakındır zaten.
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesonunda gri formama kavuştum,
formanı al resmi çek başlığında
Formanın ön yüzü
formanın arka yüzü
gri formanın ön ve arka yüzündeki kumaş farklılıkları, arka yüzü teri dışarı atmak için çok iyi
Ön yüzdeki 3 ayrı rengin birleştiği köşe
Arma gayet başarılı
arka sırt kısmı
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGri forma kalite bakımından iyiymiş.. Öyle deniliyor.. Sağdan soldan duyumlar..
Gri alacağım bende.
Karar kesindir.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamsun'da TsClub yok ama en çok lisanslı ürün çeşidi SamsunÇarşı'da var.
Mecidiye'ye git orda kime sorsan gösterirler sana SamsunÇarşı'yı.
Çok yakındır zaten.En son metinbay61 tarafından düzenlendi; 04.09.2010, 01:49.Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesamsunda Ts club var...yeni açıldı yani 20 gün falan oldu...çiftlikte buket sporun karşısındaki arada...ayrıca buketsporda satıyor formalarımızdan ama diğer ürünlerden fazla yok...Tsclub küçük ama ürünlerin çoğu var...
Yorum
-
arkadaşslar dün Samsun Merkeze gittim Çarşambadan ve aradımTS Clubu ne demişler sora sora bağdat bulunmuş bende sora sora aradım ve buldum.. normalde geniş kapsamlı bi alışverişi Trabzona gidince yapıcam ama Samsundaki TS Clubda satsın diye ordan bi forma alıcam.. dün birde Samsunspor forması almaya gittim ve aldım.. ve duyduüma göre Samsunsproun Şirinler isimli grubu orayı kapattırmak istiyorlarmış.. ve bu arada TS Clubda görevli ve aynı anda BMN üyesı olan Demir isimli abiylede sohbetimiz oldu ve BMN ye ondan selam iletmemi istedişimdi de sıra Resimlerde buyurun Samsundakı TS Club
En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 04.09.2010, 16:43.SAMSUN UNDERGROUND RAP
55
Yorum
-
Arkadaşlar Trabzon'dan Beyaz Forma Aldım Ve İlk Yıkamada Biraz Da Sıcak Yıkadılar HeraldeTürkiye Arması Yok Oldu Aradım Klübü Dediler En Yakın Ts Clüb'te Basarlar Ücretsiz Diyorumki Bu Bayrak Dayanıksız Şimdi Sürekli Deforme Olup Bastırmak Olmaz Bu Yüzden Kumaşta Zarar Görür Diye Düşünüyorum
Ama böyle iyi ya Lütfen Yorum Atın
Kararsız kaldım
Aslında Güzel Oldu yaGeçen Sezon Forması Diyenlere Arka Yazı Fontunu Gösteririm
En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 04.09.2010, 16:37. Sebep: Lütfen birdahakine 800*600 ebatında ekleyiniz.Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi güzel de fotoğraf eklerken maximum 800*600 boyutlarında ekleyin.Forumun canina okumayınSAMSUN UNDERGROUND RAP
55
Yorum
Yorum