Başkan konuştu da ne oldu bir kaç haber sitesinde alt başlık olarak geçti pek gündeme oturmadı dedikleri. İlerleyen haftalarda bizim maçta da buna benzer olay oldu diyelim ki zaten futbolun doğasında böyle şeyler çok olur o zaman Aziz Yıldırım'ın bize vereceği yanıt daha etkili olur ve çoğu basında da manşetten verilir. Yerel basınla baş edemeyen bir camianın ulusal basınla baş edeceğini hiç düşünmüyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan konuştu da ne oldu bir kaç haber sitesinde alt başlık olarak geçti pek gündeme oturmadı dedikleri. İlerleyen haftalarda bizim maçta da buna benzer olay oldu diyelim ki zaten futbolun doğasında böyle şeyler çok olur o zaman Aziz Yıldırım'ın bize vereceği yanıt daha etkili olur ve çoğu basında da manşetten verilir. Yerel basınla baş edemeyen bir camianın ulusal basınla baş edeceğini hiç düşünmüyorum.
Akşam haberlerinde flaş haber olarak vermeyeceklerdi tabi bu olayı...
Spor haberlerinde konuşuldu...
Aziz de bundan sonra istediği kadar afkursun!Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin gündem anlayışın ne ?
Akşam haberlerinde flaş haber olarak vermeyeceklerdi tabi bu olayı...
Spor haberlerinde konuşuldu...
Aziz de bundan sonra istediği kadar afkursun!Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe Cimbom Ne Fener En Büyük Sadri Şener
Bu sloganı doğru bulmuyorum, bu slogan eğer Ne Adnan, ne Aziz en büyük Sadri Şener olsaydı anlardım ama cimbom, fener Sadri Şenr'in halefi değil... Başkanlar gelip geçicidir...
Ya da doğrusunu yazmak istiyorsak şöyle diyeceğiz...
Ne Cimbom, ne Fener en büyük TRABZONSPOR diyelim şuna...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen ana haberden verilsin mi dedim hayret bir şey. Onların vereceği tepki basında daha fazla yankı uyandırır dedim ki zaten FB'nin en önemli avantajı bu Aziz Yıldırım ne derse basında yankı uyandıyor ilk yarıda da aynı hataya düştük biz, Aykut'un dediklerini taktık kafamıza sonra işin rengi değişti. Biz en iyi cevabı sahada veririz ilk yarıda olduğu gibi yoksa iş laf yarışına kalısa kaybeden biz oluruz.
Aykut Kocaman'in demecleri konusunda da aslinda toptan ne kadar haksiz bir ortamda mucadele ettigimiz gorduk. O mactan sonra sip diye lehimize calinabilecek tum penaltilar es gecildi. Ama FB, Sivas ve Manisa maclarini penaltilarla kurtardi. Kimse de irdeleyemedi bu ne istir diye.
Aman o kizacak, bu kusecek, cik-oyna-kazan vb. ne yazik ki boyle haksiz ve durust olmayan ortamda sessiz kalmak icin bahaneler degil. Bize geldiginde her takim zaten final havasinda oynuyor. Sonuna kadar savasmadan, ugrasmadan hic bir maci zaten kazanamadik. Puan kaybettigim hangi macta rakibimiz futbol oynayarak, futboluyla hakederek o puani aldi.
Valla benim hosuma gitti acikcasi hepimizi rahatsiz eden bir konunun boyle gundeme gelmesi, sessizce kapanmamasi. Agzina saglik baskanim."Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!
Yorum
-
Haaaa bu arada akşam Bursaspor'lu Mustafa Keçeli'nin, Kadıköy'de fener aleyhine hakemler düdük çalmıyorlar, çalamıyorlar diye başlayan açıklamaları bence Sadri Şener'in açıklamalarından bile daha etkiliydi. Daha yürekli bir açıklama... Sadri Şener'in, Volkan Babacan'la ilgili açıklamalarını komik buluyorum. Yüreği varsa, Fener için söylerdi bunları...
Mustafa Keçeli'nin açıklamalarını okuyunca helal olsun dedim... Keşke bu açıklamaları Sadri Şener yapabilseydi. Dikkat edin bu aralar Aziz Yıldırım'ın ne hikmetse hiç sesi çıkmıyor. Ne zaman işler kötü gider o zaman çıkar kanal kanal dolaşıp tv ekranlarından herkesi, herşeyi, tehdit eder.
Bursaspor'un deneyimli savunma oyuncusu Mustafa Keçeli hakemlerin verdiği kararlara yüklendi. Yıllardır futbol oynadığını belirten tecrübeli futbolcu, "Yıllardır Fenerbahçe aleyhine düdük çalan hakem görmedim" dedi.
Bursasporlu futbolcular Mustafa Keçeli ve Kenny Miller Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Sözü ilk alan deneyimli futbolcu Mustafa Keçeli, hakemlerle ilgili yöneltilen soruya ilginç cevaplar verdi. Yıllardır hakemlerin Kadıköy'de Fenerbahçe aleyhine düdük çalamadığını ifade eden Mustafa, "Kadiköy'de bir tane Fenerbahçe aleyhine çalan hakem görmedim. İnönü'de, Sami Yen'de vardı. Ama Kadıköy'de yok. Korkuyorlar mı nedir anlamıyorum. Fenerbahçe'nin inanılmaz bir şekilde rahatlığı var. Bunun sebebi belki Aziz Yıldırım, belki de taraftar, ama inanılmaz lobisi var. Yıllardır ne penaltı, ne kart gördüm. Geçen seneki kupa maçımızda golümüz yendi. Basında da çıkmıyor, kimse tek satır yazamıyor. Bunun dışında hakemler iyi niyetliler, eskiye nazaran iyiler" diye konuştu.
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Ben de bunu diyorum. Bu işlerin erbabı feybedir. Siz yaparsanız altında kalırsınız. Rakibinizin güçlü olduğu silahıyla onu yenemezsiniz. Senelerce Eurovision'a Avrupa özentisi eserlerle katıldık. Avrupalılar dedi ki bu da ne biz bunun alasını zaten yapıyoruz senelerdir. Ve bize puan vermediler. Ama ne zaman içine Türk ezgileri kattık o zaman algı değişti ve ilerledik
Hem Volkan'ın yediği golü söylemek başkanın, hele de 10 milyon kişiye sahip bir camiaya hitap eden başkanın işi değildir. Feybe ne yapıyor? Meydayı tutmuş, onları konuşturuyor. Federasyon kurullarını tutmuş onları konuşturuyor. Hakkını arıyorsa öyle arıyor. Tutmuş derken parayla demiyorum yani nüfusu altına almış diyorum. Peki biz ne yapıyoruz? Mecburen ses getirsin ortalık biraz karışsın dikkat dağılsın diye başkanımız çıkıyor oraya sataş buraya taş, şuna laf sokma, buna zarf atma. Güzel oluyor mu? OlmuyorTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Arkadaş ne alaka yahu.
Başkan bizim penaltılarımız verilmezken niye çıkıp konuşmadı o zaman? Hani nerde başkan ankaragücü maçında puan kaybına neden olan hakem hatasıyla alakalı neden çıkıp konuşmadı. Konuştu da ben mi duymadım.
Başka iyi yapmışmış. Neyi iyi yapmış. Takımın kalecisi hatalı gol yemiş de bilmem ne. Bize ne başkasının yediği golden adamlar en azından uefa mücadelesi veriyor yeniliyorlar uefa güme gidiyor kendileri kaybediyor bize ne. Kaleciyi ve dolayısıyla bir anadolu kulübünü töhmet altında bırakmak bize yakışmayan bir harekettir.
Başkan hakkımızı savunacaksa puan kaybettiğimiz maçlardaki hakem hatalarını irdelesin. Biz kendi hakkımızı arayalım kafi.
Yorum
-
Herkes bize saldırdı şimdi olaya bak.
Başkanın tepki göstermesi lazımdı, ama keşke biri oynarken neden biri oynamıyor tarzında bir açıklama yapılsaydı.
Önder - Volakan tezatı üzerine gidilseydi.
Laf ağızdan çıkana kadar senin esirindir, laf ağızdan çıktıktan sonra sen onun esiri olursun..
Ne yazık ki camia olarak bu lafın esiri olduk artık..Trabzonspor'umuza yakışmadı.
Dediğim gibi Volkan'a değil kulübün bu tezat içinde bulunmasına laf edilmeliydi."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
baskanin aziz benim kardesim, adnan benim kankam soylemlerini defalarca elestirdim. cunku bu soylemler kendisini aziz yildirim ve adnan polata sirinlik yapmaya calisan bir kisi konumuna dusuruyordu. aziz yildirim her TS maci oncesinde ortaligi gerdi ve 3 ouan aldi bu gune kadar. eskisehir macindan sonra cikti tehtidler savurdu bir mac sonra avni akerdeki macta 3 metre geriden cikan alanzinho ofsayt nedeniyle durduruldu, macin hakeminin o mactaki yonetimi ile hala kendisinden nefret ediyor bir cogumuz. bu sene hoca cakmasi yalakasini nasil uzerimize saldigi ve ortaligi karistirdigi da asikar. bu pislik adamlarla efendice mucadele edilemiyor malesef. onlar ile onlarin anladigi uslupta konusmak gerek. o penaltiyi kasiyor ise sende onun kalecisinin yatisini kasiyacaksin. o ortami geriyor ise sen de sessiz kalmayacaksin.
bursa bile sampiyonluk yolunda var olan tum lobisiyle ortami lehine gerdi gecen sene.
efendilik 96 yilinda da bizdeydi ama uzerimize oynanan oyunlari hatirliyoruz,. bu ulkede aglamayana meme yok.. gokmen ozdenak gibi bir kuklaya katilacagim hic aklima gelmezdi ama cok guzel bir laf etti zamaninda.
etik , eteklik olmus.. giydir giydirebildigine..
etik butik muhabbetlerin bize bir faydasi olmadi..etik olan gonulllerin sampiyonu oluyor bu ligde sadece,.
baskan az bile soyledi,.En son ESER tarafından düzenlendi; 17.02.2011, 17:23.
Yorum
-
- Fenerin attığı goller irdelenmeli diyecekti aslında yanlış söyledi.
- Valla Başkan burda bazı insanlara kesinlikle yaranamıyor gerçi bu zihniyete Kral'ı gelse yaranamaz o ayrı.
- Vay efendim Kayseriyle maçımız varmış niye biliyormuşuz , Allahım bizede okadar kibar oynuyorlar ki zaten , tüh ya uyuyan Anadolu'yu uyandırdık , ne güzel adamlar bize gelin bize rahat rahat oynayın diyeceklerdi değilmi , tüm hayyallerimiz b açıklamayla son buldu hay Allah!!!Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes bize saldırdı şimdi olaya bak.
Başkanın tepki göstermesi lazımdı, ama keşke biri oynarken neden biri oynamıyor tarzında bir açıklama yapılsaydı.
Önder - Volakan tezatı üzerine gidilseydi.
Laf ağızdan çıkana kadar senin esirindir, laf ağızdan çıktıktan sonra sen onun esiri olursun..
Ne yazık ki camia olarak bu lafın esiri olduk artık..Trabzonspor'umuza yakışmadı.
Dediğim gibi Volkan'a değil kulübün bu tezat içinde bulunmasına laf edilmeliydi.
önder turacının sözleşmesine fenere karşı oynayamaz maddesi alenen şikedir, aslında bunu fifaya falan götürmek lazım fifanın bu gibi konularda acıması yok çok ağır yaptırımları var
Yorum
-
Kimse sahte objektifi oynamasın hele bu sayfalarda hiç.
Maçı izlerken şimdi bu sayfalarda başkanı eleştirenlerilerin bile kalecei V.B ile ilgili aklından geçeni başkan söyledi.
Yapısı böyle, ikiyüzlü değil başkaları gibi.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum