Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Halmanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Oraya yazmışım en olmadı Fatih Tekke'yi al diye abicim ordan bir laf çekipte gereksiz polemik yapmayalım.

Zira sende bilmelisinki bizim takımında forvetinde topu kaleye yollayabilen bir adam, yani biraz iyi bir adam olsa çok daha fazla gol atardık, atarız.
    Pawel gayet iyi santrafor!!
    bence son 8 mac umutun yerine pawel oynasin.. en az macbasi ortalama 1 gol yapar.. yani 8 gol umutun yirmi küsür macta attigindan 1 tane daha az
    Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• niye messi yi almadilar yaw
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yönetim kurulu üyesi Recep Denizer'in açıklamalarından Selçuk ile ilgili bölüm;

-İÇ TRANSFER-

İç transferde sözleşmesi sezon sonunda sona erecek futbolcular ile ilgili de bilgiler veren Denizer, Selçuk İnan'ın da bu oyuncular arasında yer aldığına işaret ederek, ''Selçuk, şu anda bizim sporcumuz. Selçuk ile 1-2 hafta içerisinde konuşacağım. Ben bir arkadaş olarak, idareci ağabeyi olarak kendisiyle sohbet edeceğim. Sezon sonunda ne olacağını tam olarak bilemiyoruz ama yurt dışına gitmeyi istiyor. Biz de bu kararına saygı gösteriyoruz. Türkiye'de kalırsa, menajeriyle de konuştuğumuz görüşmelerde 'kesinlikle tercihim Trabzonspor' diyor. Türkiye'de kalması anlamında kendisiyle görüşeceğiz. Belki önümüzdeki hafta, ligin sonuna kalmadan oturup bu futbolcuyla konuşacağız'' ifadesini kullandı.

---------
        Selçuk İnan başlığında İlhan yazmış bu mesajı. Ben de haber61'de gördüm bu konuyla ilgili haberi. Egemen haftaya sözleşme imzalayacak diyor haberde.

Sayın başkan devre arasında sözleşme işi olmayınca "Sözleşmeleri sene sonuna bıraktık. Futbolcuların şampiyonluk yarışında para düşünmelerini istemiyorum." dedi diye hatırlıyorum.

Peki ne değişti? Neden şimdi sözleşme görüşmeleri başladı?

Yönetim kurulumuz bu sözleşme olayını kıvıramadı bence. Bu işin bu zamana kadar kalması hataydı. Selçuk'un bir şekilde takımda kalması sağlanmalı...

Yorum

• Yahu adam imzalamadı, yönetim ne yapacak.
          KAdro dışı mı bırakalım sözleşme uzatmayanları?
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yahu adam imzalamadı, yönetim ne yapacak.
            KAdro dışı mı bırakalım sözleşme uzatmayanları?
            Metin, bu olasılığı göz önünde bulundurmak lazımdı. "Kongreden sonra sözleşme imzalayacağız." , "Devre arasında o iş tamam." cümleleri iddialı cümlelerdi.

Yönetim kurulu kendisiyle çelişiyor. Benim dikkat çekmek istediğim nokta bu. Yani, belirli bir politika yok gibi...

Yorum

• Son 3 sezonda 2.kez sampiyonluga oynuyoruz.Gecen sezon Turkiye kupasini ve Super kupayi aldik.Medyada eskiye nazaran hep daha fazla yer buluyoruz.Selcuk gibi,Egemen gibi,Onur gibi,Burak gibi,Jaja gibi,Engin gibi,Giray gibi yeteneklerimiz var.Sirketler birlestirildi.Stad yapilacak.Hes projeleeinden gelirler elde edilecek.Bu sezon 5 derbi macinin 4unu aldik simdiden.Bu verileri bilerek yonetimi (agir bir bicimde) elestirmek ayiptir.Tabiki hatalari yazilabilir,bunlara elestiri getirilebilir,devre arasinda ilk 11 e hemen uyum saglayabilecek bir forvet alinmamasi gibi veya fb yle olan polemigin iyi yonetilmemesi gibi.Fakat bunlar elestiriden oteye gecip bu yonetim basarisizdir,gitsin,yonetim degissin demek cidden buyuk bir hakszliktir.Cunku bu yonetim geldikten sonra taraftarin heyecani,takimin basarilariyla birlikte cok cok onemli sekilde arrti.Bunlari gormezden gelip agir bir bicimde elestirmemek gerekir bu yonetimi diye dusunuyorum.

Yorum

• yönetimin yaptığı en büyük ve affedilmez yanlış; rantı ne olursa olsun, kulübü yöremizi mahveden HES projelerine alet etmesidir! onun yerine enerji sektöründe rüzgar ya da güneş ile enerjiye yönelmeliydi.
                En son tayfa_61>34 tarafından düzenlendi; 31.03.2011, 12:49.
                ''BEN TRABZONSPOR'UN KAPTANIYIM. BAŞKA BİR KAPTANIN ARKASINDAN, BAŞKA BİR TAKIMIN FORMASIYLA SAHAYA ÇIKMAM.'' CEMİL USTA (DOZER CEMİL)

Kaleciler yalnız adamlardır ama, biz seni bir daha yanlız bırakmayacağız Şenol hocam...

Yorum

• Bizim takım disiplinsizliklerden çok çabuk etkileniyor ve takım oyunu, sinerjisi ve arkadaşlık, yardımlaşma büyük zarar görüyor.

Futbolumuza çok kötü yansıyor. Bu bakımdan takım içi disiplinin ve adaletin sağlanması çok büyük önem taşıyor. Lütfen çok geç olmadan buna önem verelim
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• .....şampiyon olmamız halinde şelçuk takımda kalacaktır bundan eminim ...fakat olamazsak çok kayıp yaşarız....çünkü biz hiç bir zaman eleme turlarını geçemedik...
                    deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                    ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                    ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Türkiye liginin en değerli futbolcusu elimizde. Ama kontratı bitmek üzere. Daha oyuncu bizimle kontratlıyken bile rakiplerimiz onu elimizden almak için ellerinden geleni yapıyorlar, bizim yöneticiler (!) ise ellerinde var olan nimeti ellerinde tutmak adına hiçbir şey yapmıyorlar.

Yahu bu Selçuk işi Trabzonspor'un başkanının ve yönetiminin olmadığının en güzel kanıtıdır. Bu kadar rezil bir tablo olamaz. Kardeşim gerekirse Selçuk'a yılda 3 milyon euro vereceksin. Ona öyle bir para vereceksin ki adamın başka bir teklifi düşünmeye fırsatı bile olmayacak. Yok bilmem "takım içi dengeler" gibi saçma düşüncelere kapılıp böyle bir adam elden kaçırılır mı yahu ?

Selçuk'un futbolu zaten bu takımın dengesini bozan bir futbol, bu takımın ötesinde. Aldığı para da tabiki bütün arkadaşlarının önünde, hatta çok önünde olabilir. Ona yüksek para verecek kadar para mı yok ? Çözüm basit Sezer, Barış, Tayfun ... Bu üçünü yollarsın, bunlara verdiğin paraları artık Selçuk'a vermeye başlarsın.

"Avrupaya gitmek istiyor" diye birşey yok. Sen onun karşısına şu an öyle bir teklifle çıkarsın ki o adamın avrupaya gitmek aklına bile gelmez. Ha imzalar, sezon sonunda avrupadan teklif gelir, Selçuk da "gitmek istiyorum" diye ısrar eder o zaman bonservisiyle satarsın.

Yorum

• Selçuk konusunda paranın sorun olacağını sanmıyorum. Selçuk bu takımda en yüksek parayı alması gereken oyuncudur ve verilmelidir. Ama Selçuk'un derdi para değil. Avrupa'ya gitmek istediğinden adım gibi eminim. Karşısına 5 milyon Euro ile çıksan bile Avrupa'da orta düzey bir takımdan gelecek sıradan bir ücrete bile Avrupa'ya gider. Selçuk'u bu takımda tutmanın en önemli yolu paradan çok şampiyonluktur.

Yorum

• hasan yener sussun !
                          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Son 7 hafta artik, mümkünse biraz daha az konussunlar bence!

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Sırasıyla Nevzat Şakar, Hasan Yener ve Sadri Şener ağız birliği etmişcesine Avni Aker'de daha çok coşku olsun diyolar ama kombineleri resmi kurum ve örgütlere tabiri caizse peşkeş çektiklerini unutuyorlar.

Sen tribün nedir bilmeyen yaşı geçmiş memurları hatta emeklileri stata doldurursan olacağı budur...
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Başkanım bırak transfer geyiklerini şimdi. Topçunun kafasını bulandırma.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X