Bak yönetimin eleştirilmesini istemeyenlerede başlık var gidin orda sizde methiyeler düzüp kendi kendinizi avutmaya deva edin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle12.sıradaki GS Pazar akşamı maç yaparken bu ligin lideri pazar Gündüz maçı oynuyorsa hemde mecbur olmadığı halde,Sivas gibi hava koşulları kötü olmadığı halde Pazar Gündüz oynamayı gerektirecek hiç bir durum olmadığı halde Pazar Gün 16-da maç yapmak zoruna gitmeyenler tabiki yönetimi eleştirmeyecek.
Sen lider takımsın kaç haftadır lidersin
Federasyon takmaz
hakemler adam yerine koymaz,
Yayıncı kuruluşun umurunda değil.
Kupada TRT hiç takmaz
siz hala bunları değilde bu yanlışları eleştirenleri eleştirin.
GS ın maçını 19 da verip saatlerce GS ın konulması hemde 12.sırda eksi averajda iken bunların olması benim zoruma gidiyor.
Bunlar çok önemli konular ama bizim için farketmez.
Biz P.TESİ maç yapıp diğer haftanın Maçınıda Cuma gün oynar yeniliriz hiç önemli değil.
Yeterki yönetime toz konmasın.her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....
Yorum
-
Cevabimi buradan vereyim herkes duysun.
Ben hep buradayim her iddiamin arkasindayim. Beni bugun konusmamak ile suclayan arkadaslar 6 ay once de cok konusuyorum diye sucluyordu. Daha dun sozde bir adamlik dersi ile mutlu olmadigimi soyledigim de de herkes uzerime usustu. Sanirim anlamakta zorluk cekiyorsunuz elestiriye devam edilmemesinin tek nedeni var. O da burada ki yaftaci zihniyet. Baska birsey degil.
Takim kotu iken konusuldugunda kan emici suluk
Iyi giderken elestiri yapildiginda sadri sener dusmani
Isler acik bozuldugunda konusuldugunda ise sirtlan
Insanlari neden konusmuyorsunuz diye yargilamak yerine ben bu insanlari nasil yaftaliyorum diye bir dusunseniz....
Belki neden susuldugu ortaya cikacaktir.....
Yorum
-
İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yapalım eleştirmeyelim
her şey dört dörtlük iyi diyeceksek o zaman
Bir tane Site kuralım,Kurallarını baştan koyalım.
1-Yönetim eleştirilermez
2-Futbolculara laf yok
3-Teknik ekibi konuşmak yasaktır.
.
.
.
Açılacak Başlıklar
1-Sadri bey Aziz ve Adnanın arkadaşı
2-Umut Çok koşuyor
3-7 7 7 7 geliyor 50 yıl sonra
.
.
.
.
Kardeşim takım iyi giderken de eleştirdik yine eleştiririz.
Takım iyi giderken Futbolcuların Morali bozulmasın diye ses çıkartılmıyorsa,Benim Moralimi bozan adamı eleştiririm.
2 tane adam gibi oyuncu almayıpta avucunun içine gelmiş şampiyonluğu rakibine teslim edecek olan Yönetime acımasızca eleştiri yaparım.
4 senedir Golcü diye tek adamı elde tutup,Onu vazgeçeilmez gibi bana yutturmaya kalkanlarla uğraşırım,
yeter aynı filmi izlemekten sıkılmadınızmı,
Umut bey gol atacakda maç kazanacağız diye beyefedinin keyfinimi bekleyeceğiz.
ya çıkacak adam gibi gol atacak.Yada kapının önüne konacak bu kadar basit.
Ne yaptık yani Umut golleri kaçırsın biz seyredelim.
Afferin umut Çok koşuyorsun helal olsun sana diyelim.
Yönetim gelecek 50 milyon euronun hesabını yaparken 10 milyon euroyu harcamaktan kaçınsın adam gibi transfer yapmasın şampiyonluklar kaçsın
Bunları eleştirmek suç olsun
Hemen taraftarlığımız takımdaşlığımız sorgulansın
Kaç yıldır Trabzonsporluyuz,
Bundan sonrada birkaç kendini bilmez sorumsuz yüzünden kaçacak şampiyonluklar yüzünden Taraf değiştirecek kadar alçak değiliz.Sonuna kadar Trabzonsporluyuz.
Ama herkes bulunduğu makamın hakkını verecek.
Herke adam gibi çıkar fikrini söyler,
Benim söylediklerime başkarlının söylediklerine herkes katılmak zorunda değildir.
Bana Göre Yönetim yanlış yapmıştır,Halada yanlışta devam etmektedir.
Paraya kıyıp takıma abilik yapacak bir tane adamımız olsa idi şu an şampiyonluğu ilan etmiştik.
Bir tane Alex gibi adamımız olsa idi şu an Şampiyon olmuştuk.
AZİZ BENİM ARKADAŞIM demekle yöneticilik yapılmıyor.
ne yaylasinda sampiyonlik sadin alinmissa 11 nokta transferde yapsaniz ise yarar miydi? Eger saha disina cikilmissa ya sizde cikaacaksiniz
ya da cikmiyorsaniz bahane aramiyacaksiniz. Cünkü saha disina cikailan yerde transferlerin bir faydasi olmaz..insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bende sana tam bu saydıkların için yönetin nasıl bir duruş sergilemeli, bu konuda senin ne önerin var dedim sen gittin takım nası düzelir onun tarifini yaptın..
1-Yönetim Kadıköyde kendilerine hoş geldin demeyen ve yanlarına oturup maç izlemeyen FB yönetimini Psotosto edip maçı izlemeden stadı terkedecekti.ve Onlarda Trabzona geldiğinde zerre kadar yüz vermeyecekti.
2-Aykut ağzında salyarak akarak konuştuğunda
FB yönetimine haddini bildiren açıklamalar yaparak Trabzonsporun sahipsiz olmadığını dünyaya gösterecek.Gerekirse Bu açıklamalardan sonra FB nin kazandığı İBB maçını Sivas maçını Gündeme taşıyacaktı.
3-FB nin Topuk yaylasında yaptığı görüşmeleri Suratlarına patlatacak,Federasyon başkanı ile kavgalı olan Aziz nasıl oldu orda dost oldu Bunlar gündeme getirilecekti.(aslında olmaması gereken bir şey ama rakip sana yapıyorsa ona nladığı dilden cevap vereceksin)
4-Takımı saha dışı olaylardan uzak tutup saha dışı olaylarda Şenol Güneşten çok Yönetimin açıklamalar yapması gerekirdi.
5-Takımı Medyada ezdirmeyecek.
6-Takımı Federasyon da ezdirmeyecek.
7-Takımı hakelere ezdirmeyecek.
8-İyi giden takıma biraz paraya kıyıp Bursaspor gibi iş bitirici Transferler yapacakı.
sezimiz çıkmadıkça
hakemler ince ince doğruyor,
Federasyon resmen dalga geçiyor sırdan takım gibi maç saati belirliyor.
Hiç Üstüne elzem olmayanlar bizi takımı konuşuyor,Takımın konsantrasyonunu bozuyor seyrediyoruz.
Yayıncı kuruluşu lideri değil saatlerce GS ı konuşuyor.
Masaya YUMRUĞUNU kodumu ses getireceksin
Mıy mıy olursan sonuç ortada.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenelde size katiliyorum, fakat biraz celiskili yazilarinizda var. Mesela, adam gibi iki futbolcu almak bizi kurtarir miydi acaba, eger bilmem
ne yaylasinda sampiyonlik sadin alinmissa 11 nokta transferde yapsaniz ise yarar miydi? Eger saha disina cikilmissa ya sizde cikaacaksiniz
ya da cikmiyorsaniz bahane aramiyacaksiniz. Cünkü saha disina cikailan yerde transferlerin bir faydasi olmaz..ölümüne trabzon !
Yorum
-
İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenelde size katiliyorum, fakat biraz celiskili yazilarinizda var. Mesela, adam gibi iki futbolcu almak bizi kurtarir miydi acaba, eger bilmem
ya da cikmiyorsaniz bahane aramiyacaksiniz. Cünkü saha disina cikailan yerde transferlerin bir faydasi olmaz..
Topuk yaylasında şampiyonluk alışverişi yapanlarıda yenecek takım kuracaksın.
Adama gibi 2 adam alsaydık A.gücünü yenseydik FB moralmen biter belkide Antalya maçını kazanamazdı.
Nasıl olsa biz saat 4 de oynuyoruz onlar saat 19 da oynuyordu.
Bizim A.gücü maçında gol kçaırma yarışına girerek o maçta puan kaybetmemiz,
Topuk yaylasında kahvaltı masasında Şampiyonluk satanların iştahını açtı.
Bursa GS maçını hakemle kazandı kimse tek kelam etmedi.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
Yorum
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCevabimi buradan vereyim herkes duysun.
Ben hep buradayim her iddiamin arkasindayim. Beni bugun konusmamak ile suclayan arkadaslar 6 ay once de cok konusuyorum diye sucluyordu. Daha dun sozde bir adamlik dersi ile mutlu olmadigimi soyledigim de de herkes uzerime usustu. Sanirim anlamakta zorluk cekiyorsunuz elestiriye devam edilmemesinin tek nedeni var. O da burada ki yaftaci zihniyet. Baska birsey degil.
Takim kotu iken konusuldugunda kan emici suluk
Iyi giderken elestiri yapildiginda sadri sener dusmani
Isler acik bozuldugunda konusuldugunda ise sirtlan
Insanlari neden konusmuyorsunuz diye yargilamak yerine ben bu insanlari nasil yaftaliyorum diye bir dusunseniz....
Belki neden susuldugu ortaya cikacaktir.....
İnsanlık dersini insanlara verirsin,
Ahırdan Boşanmış zincir kırmış hayvanlara İnsanlık ders versen ne olur.
onların anlayacağı dil kendi dili ile konuşmak,
Aykut gibi İnsanlıktan nasibini almamış ahır kaçkınlarına İnsanlık dersi versen ne olur vermesen ne olur.
Sezon sonuda İnsanlık dersi değil Şampiyonluk KonuşulacakSABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnkaragücü ve Antalya maçlarında saha dışı olaylardan dolayı mı puan kaybettik yoksa saha içi olaylardan mı?...Fenerbahçe maçını zaten her zaman ki gibi kaybedecektik ne kadar iddaalı da gitsek kaybettik..Emenike bu takıma yeter de artardı..
biz saha disina cikmayacagiz türü konusmalarindan gina geldi artik. 96 yilinda sampiyonluk saha disina cikilarak
alinmadi mi? O zaman ben niye kendimi parcaliyayim bu takim icin, eger saha icinden disarda dönen oyunlarida
yenemiyorsan bana baheneler uydurup anlatmiyacaksin. benim görüsüm elbette temiz futboldan yanadir, fakat
bunun böyle olmadigini hekes görüyor, en iyi görenlerin basindada Senol Günes geliyor, öyle oldugu icindir ki
bize her mactan sonra bunlari anlatiyor.En son salihismet tarafından düzenlendi; 07.02.2011, 12:08.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
96 diyip yarama tuz bastınız ancak o yıl şampiyonluğu van maçıyla hediye ettik..fener maçıyla değil..van'ı yenseydik fener maçı formalite olacaktı..demek istediğim şu dönemeç maçları Şenol hocanın kariyeri açısından kocaman bir 0...umarım bu sene şampiyon oluruz..ancak şu da bir gerçek ki 9 puanı erittirerek taraftarın psikolojisini bozmayı başardılar..rahat bir 3 ay beklerken tam tersi olduölümüne trabzon !
Yorum
-
İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCafer abi yani dün serdar adalının yaptığını bu gün biz yapmalıyız anlamı çıkardım yazdıklarından..Bunlarda bana ve benim kafamda canlandırdığım Trabzonspora ters şeyler...Ama siz farklı düşünebilirsiniz..
Ne yaparlarsa yapsınlar hiç sesimizi çıkarmayalım.
Hatta şampiyonluk yine elimizden gasbedilsin sesimiz çıkmasın.
Bu mu yapmak istediğimiz.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum