Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tyler Durden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2.lik basaridir degildir, o kisiden kisiye degisir.Kimse sampiyon olmak varken ikinci olmayi kabullenemez, bu gayet dogal.15 senede sadece iki kere sampiyonluga oynayabilmis bir takim icin ikincilik basaridir.Siz kabullenmesenizde bu hicbirseyi degistirmez.
    2.olmak ile 6.olmak arasindaki farki idrak edemediysen aslinda diyecek birsey yok.Liverpoolu evet kotu zamanlarinda yakalamistik ama eleyemedik.Liverpool kotude olsa Liverpool dur.Trabzonsporla ayni kefeye koyma.Nereden bakarsan bak, bizden bes gomlek daha ustun bir takim.Kaldi ki sansimiz biraz yanimizda olsa eleyebilirdik de.
    Sadri Sener'den once senin takiminda yabanci diye jabi-ayman-musampa-tomas jun gibi gibi adamlar alinirdi. Simdi kendin diyorsun bu ligin en iyi yabancisini aldik diye.Bana gore oyle olmasada..
    Gecmiste yattara disinda guvenebilecegin adam yokken simdi o yattara kadroya giremiyor.Bu nereden nereye geldigimizin kanitidir..
    Sahada isler kotu olunca gidin hocaya sorun gibi sacma bir aciklamasi var evet, ama sen sehrinde Ersun Yanal a savas acarsan adami baski altina alirsan o da bu lafi eder.Ama her seye ragmen bu lafi etmemeliydi.Her zaman burda yazmisimdir,gercek hayatta dile getirmisimdir..Ersun Yanal'in gonderilmesi Sadri Sener'in belkide en buyuk hatasidir..
    Bu kadar puani sen en son ne zaman topladin bir anlativer?Hani bu tabloyu basarisiz goruyorsun ya,biz bundan daha iyisini en son ne zaman yapmisiz.96dan sonra en iyi donemimizi yasiyoruz belkide, bunu inkar eden vicdansizdir,insafsizdir.Aksini iddia eden varsa buyursun anlatsin, belki bizim atladigimiz yillar vardir.Belki arada 3-5 sampiyonlugumuz vardir da biz farkinda degilizdir..
    Taraftar konusuna gelelim, daha iki hafta once avni akeri dolduramayan bir taraftarimiz vardi gurbetci kardesim..Bir macta kotu oynadi diye Burak'i yuhalayanda bu taraftardi.Senin sezon boyunca yaptigin katkiyi elin oglu iki macta yapiyor.Hem maddi hem manevi olarak.Sen bu adamlarla yarisiyosun, baskan bunu surekli dile getirince sizi rahatsiz ediyor ama klup yonetmek klavye basindan yazildigi gibi kolay degil.
    Sizin gibilere inat, Sadri Sener'i sonuna kadar destekleyecegiz.Yaptiklarini goz ardi etmeyecegiz.At gozlugunu cikarirsaniz,objektif olmayi basarirsaniz bu adamin bu klube katkilarini gorursunuz.Bu isi daha iyi yapacak bir adam biliyorsaniz, isaret edin onu destekleyelim, hem kongrede hem tribunlerde.
    Elestiriye her zaman evet ama bunu abartmamak gerekir.
    Ayrica devre arasinda yapilmayan transferin sorumlusu Sadri Sener den once Senol Gunes tir.Yapilan transferlerin sorumlusuda Senol Gunes'tir, bunlarin oynatilmamasinin sorumlusu oldugu gibi..
    bence bukadar güzel özetlenemezdi...alkışlıyorum...
    Adalet topaldır.Ağır ağır yürür.Ama gideceği yere er geç varır!

Yorum

• Ah Hasan Yener ah. Bazen o kadar gereksiz açıklamalar yapıyorsunuz ki. Hadi maçı TV'den izlemediğinizden kesin penaltı demenize bir şey demiyorum. Ama Glowacki'nin pozisyonuna ne diye asla kırmızı değil diyip antipatik olmaya çalışıyorsunuz anlayamıyorum...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• - 2.olmakla 6.olmayı aynı kefeye koyan zihniyet , 2. olmakla 17.olmayı ne zannediyor çok merak ediyorum doğrusu...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          - 2.olmakla 6.olmayı aynı kefeye koyan zihniyet , 2. olmakla 17.olmayı ne zannediyor çok merak ediyorum doğrusu...
          bu ligde şampiyon olamadıktan sonra

2. 3. 4. olma aynı şey

2. olanın elemelerde çok zor rakipleri var. vay haline.
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu ligde şampiyon olamadıktan sonra

2. 3. 4. olma aynı şey

2. olanın elemelerde çok zor rakipleri var. vay haline.
            - 2. Şampiyonlar ligi elemesine katılıyor , 3.Uefa'ya , nasıl aynı oluyor , Allah aşkına yazmak için yazmayalım...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

- 2. Şampiyonlar ligi elemesine katılıyor , 3.Uefa'ya , nasıl aynı oluyor , Allah aşkına yazmak için yazmayalım...
              Demek istediği şu CL ön elemeleri çok zor normal şartlarda hiç bir Türk takımı geçemez o yüzden 3. olmayla farkı yok. Tadına bakmış olursun.. Meali budur o cümlenin..

Yorum

Bayern Münih, Lazio , Benfica, Lyon , Manchester City, Ajax

Bunlar rakipler 2. olanın
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bayern Münih, Lazio , Benfica, Lyon , Manchester City, Ajax

Bunlar rakipler 2. olanın
                  - Gözünde büyütürsen rakibi baştan kaybedersin , az daha beklemek gerek , gün doğmadan neler doğar...

Yorum

- Gözünde büyütürsen rakibi baştan kaybedersin , az daha beklemek gerek , gün doğmadan neler doğar...
                    Sedat, sana katiliyorum.

Cok yanlis bir bakis acisi bize sunuluyor. 2. cok mu kötü? Bütcelere bi baksaniza. FB nin gelirleri bizden iki daha fazla, ama yinede onlara karsi (istanbul-takimlari) cok cesur bir sekilde mücadele ediyoruz. Ve 2. demek Sampiyonlar Ligi ön eleme olsada , öyle büyük takimlara karsi oynamak demek. Eger iyi bir kadro kurarsak, öyle büyük takimlara karsi kazanmak demek. Eger ön elemede kazanamazsak, ozaman SL hic sansimiz olmaz.

Nasil Liverpoola karsi savastiysak, Ön eleme maclarinda`da savasmamiz gerekiyor.
                    Nefsin icin sevme

Yorum

• - Şurda bakıyorumda Manchester ve Bayern çok ama çok zorlu rakipler , öbürküler öyle aman aman yenilmez armada değiller yani...

Yorum

• Yukarida yazilanlara atfen: Ayni frekansta olmadigimiz cok acik. O kadar gücsüz Liverpool´u kendi gözünde büyüten kisilerle ayni düsünceleri paylasamacagim cok acik ve net!

Kaybetmeyi kabullenmissiniz, daha size ne anlatayim. Size sadece ufak örnekle anlatayim:

90´li yillarda GS´nin Avrupa Sampiyonlar liginde oynayabilmesinin, daha dogrusu o günden sonra adini duyurmasini saglayan mac hangi mactir? Hani su dökülen Liverpool´a güclü diyorsunuz ya, iste o gün GS´nin eledigi Manchester takiminin sizin gözünüzde Uzaydan geliyor olmasi gerek! Ha sizin düsüncenizde olan kisilerin o dönem Manchester gibi bir takimi eleme sansida sifirdir ve elendikten sonra kendinizi böyle avuturdununuz!

Bu arada 2.-6. arasinda olmayan farki da anlatayim: (Baslamadan tek farki yazayim, o da havuzdan gelen para=O da bu sezondan beri).
                        2. olursun Sampiyonlar ligi elemesine katilirsin. Seribasi olmadigin icin 3. turda iyi bir takim cikar, elenirsin. Ordan Avrupa ligi PlayOff´un da diger seribasi güclü bir takimla eslesirsin, elenirsin ve kendi ligine dönüp ayni terane. Keza 3. veya 4. oldugunda da bu degismez!

Iste bu sebeblerden dolayi sen Dünya ve Avrupa´da cok taninan bir takim olamazsin. Eeeee sonuc? ha 2. olmussun ha 4.5.6. SüperLig´te zaten 4 büyükten birisin!

Uzun zamandan beri böyle Yönetim gelmedi diyorsunuz..pekiyi 40-50 milyon €´ya yakin para harcayan baska bir Yönetim gördü mü bu Kulüp?

Bu arada transferdeki basarisizligi Senol Hoca´ya yükleyenlere de, pesss diyorum. Kendisinin nasil bir anlayisi oldugunu bilmenize ragmen, suclu bu isi ehline birakmayan Yönetim degil ama o

Bugün bu Kulüp sampiyonluga oynuyorsa Senol Günes´in sayesindedir. Ha simdi dersiniz onu bu kulübe kazandiran´da onlar dersiniz...Onlarin yerine kim gelsin diye sorarsiniz, zaten buna bir cevabim olsa Yönetim Istifa diye baslik acardim!

Simdi onlar icin yeni bir firsat, transfer dönemini cok iyi gecirebilirsek "iste simdi hatalarindan ders almis" diyecegim ya, bekleyelim
                        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• - 2. olmakla ligi 18. bitirmenin aynı olan yönlerinide anlatırmısın ...

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yukarida yazilanlara atfen: Ayni frekansta olmadigimiz cok acik. O kadar gücsüz Liverpool´u kendi gözünde büyüten kisilerle ayni düsünceleri paylasamacagim cok acik ve net!

Kaybetmeyi kabullenmissiniz, daha size ne anlatayim. Size sadece ufak örnekle anlatayim:

90´li yillarda GS´nin Avrupa Sampiyonlar liginde oynayabilmesinin, daha dogrusu o günden sonra adini duyurmasini saglayan mac hangi mactir? Hani su dökülen Liverpool´a güclü diyorsunuz ya, iste o gün GS´nin eledigi Manchester takiminin sizin gözünüzde Uzaydan geliyor olmasi gerek! Ha sizin düsüncenizde olan kisilerin o dönem Manchester gibi bir takimi eleme sansida sifirdir ve elendikten sonra kendinizi böyle avuturdununuz!

Bu arada 2.-6. arasinda olmayan farki da anlatayim: (Baslamadan tek farki yazayim, o da havuzdan gelen para=O da bu sezondan beri).
                            2. olursun Sampiyonlar ligi elemesine katilirsin. Seribasi olmadigin icin 3. turda iyi bir takim cikar, elenirsin. Ordan Avrupa ligi PlayOff´un da diger seribasi güclü bir takimla eslesirsin, elenirsin ve kendi ligine dönüp ayni terane. Keza 3. veya 4. oldugunda da bu degismez!

Iste bu sebeblerden dolayi sen Dünya ve Avrupa´da cok taninan bir takim olamazsin. Eeeee sonuc? ha 2. olmussun ha 4.5.6. SüperLig´te zaten 4 büyükten birisin!

Uzun zamandan beri böyle Yönetim gelmedi diyorsunuz..pekiyi 40-50 milyon €´ya yakin para harcayan baska bir Yönetim gördü mü bu Kulüp?

Bu arada transferdeki basarisizligi Senol Hoca´ya yükleyenlere de, pesss diyorum. Kendisinin nasil bir anlayisi oldugunu bilmenize ragmen, suclu bu isi ehline birakmayan Yönetim degil ama o

Bugün bu Kulüp sampiyonluga oynuyorsa Senol Günes´in sayesindedir. Ha simdi dersiniz onu bu kulübe kazandiran´da onlar dersiniz...Onlarin yerine kim gelsin diye sorarsiniz, zaten buna bir cevabim olsa Yönetim Istifa diye baslik acardim!

Simdi onlar icin yeni bir firsat, transfer dönemini cok iyi gecirebilirsek "iste simdi hatalarindan ders almis" diyecegim ya, bekleyelim
                            Teker teker cevap vereyim
                            Kendi ligine kotu basladi diye Liverpool kotu takim mi oluyor.Liverpool da oynayan bir futbolcuyu es kaza Turkiyeden bir takim transfer etse adama yildiz muamelesi yapilir.Bir takim kotu sonuclar alinca kotu olan takim degil kotu olan form durumlari oluyor.Boyle takimlarla oynadigin 10 mactan dokuzunu kaybedersin, birini belki es kaza kazanirsin.Bu onlari buyutmek degil olani soylemektir.Liverpool'a kafa tutabilmemizin nedenide onlari kotu donemlerinde yakalamamiz oldugunu es geciyorsun.Ve bundan dolayi o takimi cok kucuk goruyorsun..Aradaki kalite farki malesef cok acik.
                            Liverpool diye kucumsedigin takimin forvetinde o zaman Torres vardi,Joe Cole vardi,golu atan babel vardi.Ne kadar kotu olurlarsa olsunlar boyle takimi kolay yenemezsin.Yenip elemis olsaydik da fikrim degismezdi.Adini ister korkaklik koyun istersede yenilgiyi bastan kabullenmek, biz onlarin seviyesinde degiliz.Sadece biz degil Turkiye'den hicbir takim o seviyede degil.Maci kazansak da bu durum boyle..
                            Manchester ornegine gelelim.Dedim ya es kaza bir maci alabilirsin, es kaza manchesterida yenersin ama bu adamlara karsi sifir hatayla oynarsan girdigin butun pozisyonlari gole cevirirsen bunu yaparsin.Obur turlu gunumuz futbolunda bizim gibi takimlarin bunlarla mucadele etmesi mumkun degil.Diyeceksinki o zaman sampiyonlar ligine katilmayalim.Hayir, futbol bu.Bizden iyi olmalari bizim hic sansimiz olmadigi anlamina gelmez.Evet maci kazanabiliriz ama bu takimlari yenmek icin ekstra isler yapmak gerekli..
                            Gelelim 2.olmak ile 6.olmak arasindaki farka.Sen olasiliklar uzerinden gidiyorsun, su soyle olsa,bu boyle olsa diye.Ikinci olan sampiyonlar ligine katilma hakkini elde ediyor, senin eleniriz diye avrupa liginden devam ederiz diye dusunuyorsun ama ya elenmeyip gruplara kalmayi basarirsak?ilk basta diyorsun ki liverpoolu gozunuzde buyutmeyin, sonra oynanmayan maclari kafadan kaybettik diye hesapliyosun>celiski yok mu burda?
                            2.olmak demek sampiyonluk potasinda olmak demek.Hele ki son haftaya kadar sampiyonlugu kovalayan bir takimin ikinciligi degerlidir.Hic kimse hedefimiz ikincilik olsun demiyor ama ikinci olan bir takima,gol averajiyla kaybedilecek bir sampiyonluk yuzunden basarisiz olarak gormememiz gerekiyor.
                            Onceki mesajimda sormustum, cevap alamadim?Biz onbes sene icinde kac kere sampiyonluga oynadik,kac kere ikinci olduk?Bunun sonucu eminim bazi seyleri daha iyi ortaya koyacaktir..
                            Dunya ve Avrupada taninmak icin Trabzonspor'un onunde cok yol var.Bunu yillardir cuval cuval para harcayan istanbul ucuzleri bile basaramadi.Bir donem gs disinda bunu bu ulkeden hicbir takim yapamadi.O gesede belli bir istikrarla bunu yapabilmisti.Bizde suanda o donem ki gsnin baslangic noktasindayiz.Kadroyu muhafaza edip gerekli takviyeleri yapabilirsek cok daha basarili olabiliriz.
                            Gelelim para kismina.Demissin ki 40-50 milyon euroyu harcayan baska yonetim varmiydi.Kardesim zaten onun icin Sadri Sener yonetimini savunuyoruz.Adam tuccar zihniyetinde degil, iyi futbolun iyi futbolcularla oynandiginin farkinda bununda belli bir kulfeti elbet olacaktir.O paralar harcanmasaydi sen suan Liverpoolu yenerdik lafini kullanamazdin.Hasan huseyin aymanli kadroyla liverpool elimizden kacti diyemezdin.Fark yemedigine dua ederdin.
                            Bu kadar para sokaga atilmadi, senin elindeki kadroyu begenmedigin bu adam kurdu.Sadri Sener elestirilmesin demiyoruz ama her yaptigi ise yanlis,basarisiz demek insafsizliktir diyoruz.
                            Bir de bu basariyi Senol hoca'ya basarisizligi niye yonetime kesiyorsun anlamadim.Bunun nasil bir mantikli aciklamasi olabilir.Yani transfer edilen futbolcu oynatilmiyorsa buna yonetim ne yapsin?Alinan adamlarin kalitesini tartisabiliriz, ki burda da iyiysede kotuysede sorumlu Senol Gunes tir.Baska bir hoca olsa anlarim, yonetim kafasina gore is yapti derim ama Senol Gunes bu, yok eger lafini geciremiyorsa zaten gorevde durmasinin anlami olmaz, yonetimin kuklasi gibi is yapiyorsa buda onun sorunu olmus olur.
                            )
                            Ersun yanal donemindede sampiyonluga oynadigimizi hatirlatirim.Senol hocanin elinde Turkiye standartlarinda sampiyonluga oynayabilecek bir kadro var.
                            Bu kadronun temelleri Senol hocayla degil Ersun Yanalla atildi..Yanlis anlasilmasin Senol hocayi kucumsedigim yok.Nasil ki sampiyon olursa bu takim onun sayesinde sampiyon olacak,olamazsak da onun gereksiz takintilari yuzunden sampiyon olamayacagiz.Ne zaman ki gereksiz takintilari bir kenara birakir bu takimi sampiyon yapar, o zaman Senol hoca gecmisten ders aldi sampiyon yapti derim..
                            Bu yonetimin hatalari vardir,olacaktirda.Ama uc sene icinde yaptiklarina bakarsak bence katkilarinin daha fazla oldugunu soyleyebiliriz.
                            Ben 27 yasindayim MAY donemi dahil bu yonetim kadar iyisini gormedim.Bu yonetimle Trabzonspor kamuoyundaki buyuklugunu tekrar geri aldi, tartisilir hale gelen Trabzonspor markasini tekrar zirveye tasidir ve artik kimse bizim buyuklugumuzle ilgili tek laf edemiyor.Uc sene once anadolu takimlariyla neredeyse ayni kefeye konuluyorduk.Simdi koskoca ulkenin ulusal medyasi bizim onumuzu kesmek icin guc birligi yapiyor.Rakibimizin baskani bizi gecebilmek icin ulkenin basbakanindan destek almaya gidiyor..Bu bile bizim buyuklugumuzun, ne kadar buyuk takim oldugumuzun gostergesi.
                            Bugun Trabzonpor'da oynayan her futbolcunun ismi baska takimlarla aniliyor.Kaliteleri herkes tarafindan kabul ediliyor.
                            Enkaz bir takimi uc sene icinde bugunlere o begenmediginiz,her hareketine bir elestiri getirdigini Sadri Sener basardi
                            Ben butun bunlar icin yonetime tesekkur ediyorum.Ben bardagin dolu tarafina bakiyorum.
                            Sampiyon olursak ne ala ama olamazsak butun bunlari gormezden gelmeyecegim.Devre arasinda bursanin yaptigini niye biz yapmadik diye Sadri Senere kizarim, Senol hocanin inatlarini,takintilarini dile getiririm ama hicbir zaman 82 puan toplayan bir ekibin basindaki adamlari acimasizca elestirmem.
                            En son Tyler Durden tarafından düzenlendi; 02.05.2011, 03:36.

Yorum

- 2. olmakla ligi 18. bitirmenin aynı olan yönlerinide anlatırmısın ...
                              Bu soruyu cidi ciddi bana soruyorsun öyle mi?

Diger Arkadasa: Demagoji yapiyorsun ama yine de Liverpool olayini biraz daha acayim o zaman. Liverpool´u kimsenin kücümsedigi yok. Liverpool niye kötüydü bunu görmediniz mi?
                              1. Liverpool´un nerdeyse bütün futbolculari Dünya Kupasínda oynamis, bundan dolayi futbolcularinin bircogu zaten sakat, digerleride sezonu Agustos basi actigi icin daha form bile tutmamisti. Siz göremezsiniz cünkü rakibin adindan korkmussunuz, iste aramizdaki fark bu!
                              2. Buna mukabil diyorsunuz ki, biz niye rakipleri yenip Avrupa ligi gruplarina kalmayalim...nasil yani? Bana olasiklardan bahsediyorsun diyorsun ama Trabzonspor´un Avrupa´da son 15-20 yilda yaptiklarini baz alarak bunlari yazdigimda elestiriliyorum. Düne kadar elendigimiz Villareal, Atletico Bilbao, Hamburg vs vs vs...Liverpool ayarinda takimlarken biz nasil oraya katilacagiz? Yarin cikacak Tottenham " Vay be tühhhh, biz bunlari nasil eleyecegiz.." mi diyecegiz?
                              3. "Senol Günes´in elinde zaten sampiyon olacak takim var" diyorsunuz, nasil yani? Bugün takim sampiyonluga oynuyorsa en büyük pay Burak´in. Peki o Burak daha gecen sezon nerdeydi veya daha önce? Iste Senol Günes farki...Santraforsuz, solaciksiz bir takimi sampiyonluga oynatiyor, hemde bu performansla
                              4. Son 15 senede kac kere sampiyonluga oynamisiz? Pekiyi niye sampiyon olamadik? Kadroya gereken takviyeleri yapmadik, olmadi! Ondan dolayi büyük yikimlar yasamisiz bu sebebten dolayi...Pekiyi simdi yaptik mi? Hayir..size göre kesin evet ama transfer anlayisim daha farkli!
                              5. Senol Günes bu, hatalariyla sevabiyla bu, kabullenin artik. Yok sampiyon olamazsak Hoca´yi suclayin yine. Transfer yapmak Hoca´nin isi degildir!!!
                              6. Trabzonspor´un markasi hicbir zaman deger kaybetmez, hatta bana göre hakettigi degerin daha cok uzaginda
                              7. 40-50 milyonluk parayla ben bu lige ambargo koyacak kadroyu kurardim, digeri sizin görüsünüz. Fatih´li, Gökdeniz´li, Symkowiak´li, Yattara´li kadroda o milyonlarla kurulmadi!

Manchester, Liverpool, Bayern kim cikarsa ciksin...önce inanacaksin. Inanmak, basarmanin yarisidir!!!
                              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• - Tyler arkadaşımız güzel özetlemiş bana göre , en azından benimde göremediğim yönlerden bakmış olaya.
                                - Varsa daha iyisi buyursun gelsin kimse hayır demez , ama kimse bu takımın şuanki halini çok kötüymüş gibi göstermeye kalkmasın , ben hep aynı filmi izlemekten bıktım çünkü...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X