Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkana hak vermeye başladım. Hep ağır olduk da ne oldu sanki. Aman aramız bozulmasın. Bir faydalarını mı gördük şimdiye kadar diğer kulüplerin? Zaten görmek de istemeyiz. Aman kırılmasınlar, aman sempatimiz bitmesin. Eee ne oluyor bize sempati duyuyorlarda? Habire bizi aşağıya çekmeye çalışıyorlar. Paçamıza asılacaklarına ellerini uzatsalar biz onları yukarı çekeceğiz halbuki.

Bu saatten sonra, koy .. rahvan gitsin anasını satayım.
    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• *Teofilo'nun Yurt dışı kampına pasaport sorunu ile 1 hafta gidememesi. Yönetimin Teofilo'yu suçlaması ve Teo'ya resmi siteden "DENGESİZ" denmesi.
      *Liverpool maçı öncesi Umut krizi
      *Teofilo'nun kaçması
      *Asbaskanın istifası
      *Engin Baytar krizi - krizleri
      *Jaja'nın izinsiz şehri terketmesi
      *Jaja-Alanzinho-Colman'ın kampa geç katılması
      *Burak-Engin kavgası - neyse ki tatlıya bağlandı

Biraz fazla olaylar yaşanıyor gibi. Bu olaylarda yönetimin suçu var demiyorum ama takım liderken bu kadar olayın olması şaşırtıcı.
      En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 17.02.2011, 12:55.

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        *Teofilo'nun pasaportu nedeniyle Yurt dışı kampına pasaport sorunu ile 1 hafta gidememesi. Yönetimin Teofilo'yu suçlaması ve Teo'ya resmi siteden "DENGESİZ" denmesi.
        *Liverpool maçı öncesi Umut krizi
        *Teofilo'nun kaçması
        *Asbaskanın istifası
        *Engin Baytar krizi - krizleri
        *Jaja'nın izinsiz şehri terketmesi
        *Jaja-Alanzinho-Colman'ın kampa geç katılması
        *Burak-Engin kavgası - neyse ki tatlıya bağlandı

Biraz fazla olaylar yaşanıyor gibi. Bu olaylarda yönetimin suçu var demiyorum ama takım liderken bu kadar olayın olması şaşırtıcı.
        Her takımda bu kadar sorun çıkmıştır,FB'de dossantos,stoch,alex,kazımkazım,Bjk ve gs'yi saymıyorum,hadi birde iyi şeyleri sayalım,

Yorum

• Bence geç yapılmış bir açıklama..Aykut'un penaltılar irdelenmeli lafından sonra nedense bir penaltı kullanmadık...Tesadüf mü bu şimdi..Gayet yerinde bir açıklama..Biraz da rakiplerimiz diken üstünde dursun..

Yorum

• Bende Başkanımızın konuşmasından dolayı kendisine hak vermekteyim. Madem bizim aldığmız penaltılar irdelenmeliydi, İrdelenmesi ne gerekiyorsa irdelenmeli o zaman. Bu ülkede başarılar sadece sahalarda kazanılmıyor ne yazıkkı. Bunu yıllar öncesine dayanarak en iyi uygulayan takımda Fb dir. Şenol güneş, "biz saha dışında olmayacağız, ayak oyunlarının içinde olmayacağız" diye boşuna demeç vermiyor. Vardır bir bildikleri demekki.

Yorum

• Ayrıca Fb nnin devre arasında transfer yapmamasıda bi takım ayak oyunlarının habercisidir. Bu konu BMN başlık konusu olması gereken bir konudur ve benim görüşümce de çok önemlidir.
              En son Kamil Çakmak tarafından düzenlendi; 17.02.2011, 12:41.

Yorum

• Valla onu bunu bilmem arkadaş.

Başkan bu sefer konuşarak güzel yapmıştır. Hatta kendisine kızıyorum, keşke daha ağır ve Fenerbahçeyi hedef alan açıklamalar yapsaydı.

Öncelikle şunu anlamalıyız, Sadri Şener kesinlikle Kayserispor'u hedef alan açıklamalar yapmamıştır. Dikkat edildiğinde konuşmada geçen, " Volkan Kayserispor'u daha 2. dakikada pes ettirdi" sözü sitemin de, açıklamalarında kulübe değil, oyuncunun şahsına gittiğinin göstergesi idi.

Hepimizin gözü ile görüğü bu olayda Başkan konuşmasa idi, en ağır eleştiri benden gelecekti. Ama konuştu da Kayserispor bize kırıldı diye de adamı eleştirecek değilim.

Başkan konuşasaydı da, konuşmasaydı da Kayserispor bize Ermeniye oynar gibi top oynayacaktı. Biz bunu her maçta yaşadık bu sene.

Zaten Volkan denen şahıs bu maçı satmışsa bizim maçta aslan kesileceği de garantidir. Başkanın açıklamalarının hiçbir şekilde önümüzde ki hafta oynanacak olan Kayseri maçına etki edeceğini düşünmüyorum ben.

Yorum

• Böyle bir ortamda Trabzonsporumuzun başkanının arkasında olmayıpta ne yapalım sonuna kadar destekliyorum Başkanı

Yorum

• Sadri Şener yanlış acıklama yaptı diyenlere hayret ediyorum. Başkan o konuşmayı yapsa da yapmasa da, satılmış anadolu kulüpleri(es es hariç) maçtan önce belli tutarda azizsilin alarak maça çıkacaktı zaten, ki kayseri zaman içinde göstermiştir ki para için herseyini satacak bir kulüp...

Çok iyi demiş Başkan, en azından içimizden geçeni dillendirmiş.Oh içimin yağları eridi.

Yorum

• Ne Cimbom Ne Fener En Büyük Sadri Şener
                      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Valla onu bunu bilmem arkadaş.

Başkan bu sefer konuşarak güzel yapmıştır. Hatta kendisine kızıyorum, keşke daha ağır ve Fenerbahçeyi hedef alan açıklamalar yapsaydı.

Öncelikle şunu anlamalıyız, Sadri Şener kesinlikle Kayserispor'u hedef alan açıklamalar yapmamıştır. Dikkat edildiğinde konuşmada geçen, " Volkan Kayserispor'u daha 2. dakikada pes ettirdi" sözü sitemin de, açıklamalarında kulübe değil, oyuncunun şahsına gittiğinin göstergesi idi.

Hepimizin gözü ile görüğü bu olayda Başkan konuşmasa idi, en ağır eleştiri benden gelecekti. Ama konuştu da Kayserispor bize kırıldı diye de adamı eleştirecek değilim.

Başkan konuşasaydı da, konuşmasaydı da Kayserispor bize Ermeniye oynar gibi top oynayacaktı. Biz bunu her maçta yaşadık bu sene.

Zaten Volkan denen şahıs bu maçı satmışsa bizim maçta aslan kesileceği de garantidir. Başkanın açıklamalarının hiçbir şekilde önümüzde ki hafta oynanacak olan Kayseri maçına etki edeceğini düşünmüyorum ben.
                        Tövbe, tövbe...

Katılıyorum vallahi.

ççç

Yorum

• Camia sanki bu konuda büyük bir birlik gösterecek gibi.

Öyle ya, başkan konuşsa da bize karşı bu işler olacak, konuşmasa da. Hiç değilse gazımızı alsın.
                          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Bu işin sonu Şota'yı yakacak ondan korkuyorum.. Arada ezilmese bari..
                            “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Hepimiz başkanız.
                              Ben bile tek başıma senin yanında olurum başkan.
                              Öyle de kudurttuk böylede. İyice çıldırsın köpekler. Bundan sonra susmak yok yola devam

Fanatik te de anket var gereği yapılsın
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Az bile söyledi Başkan umarım devamı gelir, hep demezmiydik masaya yumruğunu vuran bi başkan olsun diye,demezmiydik niye sessiz kalıyor diye,alın kardeşim işte buda bi nevi masaya yumruk vurmak,sessiz kalmamak, neyini eleştiriyoruz bunun,bizim sorunumuz ne istediğimizi bilmemek olsa gerek,konuşmaz çok pısırık niye konuşmuyor,konuşur vay zamansız oldu şu incinir bu incinir,bence tam zamanında konuştu kim incinirsede incinir, resmi siteden cevap verilmiş Kayserinin açıklamalarına, artık sessiz kalmak yok hep böyle devam.
                                KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                                Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X