Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kimse sahte objektifi oynamasın hele bu sayfalarda hiç.
    Maçı izlerken şimdi bu sayfalarda başkanı eleştirenlerilerin bile kalecei V.B ile ilgili aklından geçeni başkan söyledi.
    Yapısı böyle, ikiyüzlü değil başkaları gibi.
    lafına itirazım yok yalnız trabzonsporun başkanı daha gerekli yerlerde konuşmalı
    ne bekliyordu ki bu maçta fenerbahçe 2 takıma puan kaybetti içerde
    kayseriye bu kadar umut bağlamaya gerek yok
    ben kendi takımıma güveneyim
    fenerbahçe maçındaki futbolu konuşsun nasıl çözüm üretebileceğini konuşsun ama kameralara değil
    çok amatörce yönetiliyoruz
    BAŞKAN TARAFTAR GİBİ DÜŞÜNÜYORSA ARTIK LAFA GEREK YOK

Yorum

• İlk olarak outoftime tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      lafına itirazım yok yalnız trabzonsporun başkanı daha gerekli yerlerde konuşmalı
      ne bekliyordu ki bu maçta fenerbahçe 2 takıma puan kaybetti içerde
      kayseriye bu kadar umut bağlamaya gerek yok
      ben kendi takımıma güveneyim
      fenerbahçe maçındaki futbolu konuşsun nasıl çözüm üretebileceğini konuşsun ama kameralara değil
      çok amatörce yönetiliyoruz
      BAŞKAN TARAFTAR GİBİ DÜŞÜNÜYORSA ARTIK LAFA GEREK YOK
      - Çok amatörce yönetiliyoruz lafına takıldım ben şimdi , peki sorarım sana ne zaman bundan daha iyi yönetildik , yada ne zaman haklarımız yenmedi.
      - Şimdi Mehmet Ayan Sabah lig radyoda diyor ki " Trabzonspor böyle Şampiyon olucaksa olmasın" ...Hadi lan ordan , tabi onlar ister ki gönüllerin Şampiyonu olalım.
      - Valla ben sonuna kadar herkesle kötü olma yanlısıyım , Fenermi laf attı kardeşim cevabını vereceksin , kim ne derse haddini bildiriceksin , bu işin zamanı felan yok , o anda yapıcaksın bu kadar basit....
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak muharrematasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        pardon kim kimin esiri olmuş? şuraya bakarmısınız yavuz hırsız ev sahibini bastırıyor birde utanmadan zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor kayseri, sen git kalecinden hesap sor bizden değil, utanmadan birde hala sesleri çıkıyor, para için babalarını boyayıp sucukcuya satar kayserililer o satıcı volkanda işte tam kendilerine layık. hem maçı kaleciniz satsın hemde önder turacıyı oynatmayın sonra kendi pisliğinizi bize sarmaya çalışın ne ala memleket?

önder turacının sözleşmesine fenere karşı oynayamaz maddesi alenen şikedir, aslında bunu fifaya falan götürmek lazım fifanın bu gibi konularda acıması yok çok ağır yaptırımları var
        Abi Kayseri falan umurumda değil.

Kamuoyunda Trabzonspor'un fair play ruhuna olan bir saygı vardı şimdi herkes buldu malzemeyi bize yükleniyor.

Volkan'a yükleneceğimize Kayseri - FB arasındaki bu anlaşmanın yanlışlığına yüklenseydik diyorum.

Söylediğim şey oldukça basit.
        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          - Çok amatörce yönetiliyoruz lafına takıldım ben şimdi , peki sorarım sana ne zaman bundan daha iyi yönetildik , yada ne zaman haklarımız yenmedi.
          - Şimdi Mehmet Ayan Sabah lig radyoda diyor ki " Trabzonspor böyle Şampiyon olucaksa olmasın" ...Hadi lan ordan , tabi onlar ister ki gönüllerin Şampiyonu olalım.
          - Valla ben sonuna kadar herkesle kötü olma yanlısıyım , Fenermi laf attı kardeşim cevabını vereceksin , kim ne derse haddini bildiriceksin , bu işin zamanı felan yok , o anda yapıcaksın bu kadar basit....
          kimse bize laf atmadı ama bu sefer
          biz düşman kazanaduralım rakiplerimiz de maç kazanadursun
          devre arasında hangi transfer yapıldı
          kahlenberg,annan dediler ama bir orta alan alamadık
          amatörlüğün en büyük kanıtı da budur
          bursaspor sercanın durumunu göze alıp millerı transfer etti
          biz de colman ve jajaya toz konduramıyoruz gerçekleri gördüğümüz halde
          adamlar devre arasında kaçıp gidiyor gelmiyor
          şener acaba ne konuştu bu olaydan sonra
          karabük kendi kalesine gol atınca rakipler konuşsaydı o zaman

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi Kayseri falan umurumda değil.

Kamuoyunda Trabzonspor'un fair play ruhuna olan bir saygı vardı şimdi herkes buldu malzemeyi bize yükleniyor.

Volkan'a yükleneceğimize Kayseri - FB arasındaki bu anlaşmanın yanlışlığına yüklenseydik diyorum.

Söylediğim şey oldukça basit.
            - Çağatay bu sene vura kıra Şampiyon olalım ondan sonra 5 sene bu ligin en centilmeni oluruz merak etme , ha gönüllerin Şampiyonu Trabzon , efendi başkan gerçekten bu lig'e lazım , Şenol Hoca'nın çok hakkı yendi ama ağzını hiç açmadı gibi klişe sözcükleri yine duymak istiyorsan orasını bilemem tabi...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

kimse bize laf atmadı ama bu sefer
              biz düşman kazanaduralım rakiplerimiz de maç kazanadursun
              devre arasında hangi transfer yapıldı
              kahlenberg,annan dediler ama bir orta alan alamadık
              amatörlüğün en büyük kanıtı da budur
              bursaspor sercanın durumunu göze alıp millerı transfer etti
              biz de colman ve jajaya toz konduramıyoruz gerçekleri gördüğümüz halde
              adamlar devre arasında kaçıp gidiyor gelmiyor
              şener acaba ne konuştu bu olaydan sonra
              karabük kendi kalesine gol atınca rakipler konuşsaydı o zaman
              - Kusura bakma kardeş ama seninle tartışmaya girmeye hiç gerek görmüyoruma artık , haydi selametle...

Yorum

• Arkadaş Kayserispor forumlarına bakıyorum adamlar, bırakın kalecilerini kendi yönetimlerinin bile maç satabileceğini düşünüyorlar, para için herşeyi yapabilecek kapasitede olduklarını söylüyorlar, üstelik Sadri Şener'e bir çoğu hak veriyor, Volkan'ın ise maçtan daha 2 gün önce TV1 kanalına çıkıp "ben koyu Fenerbahçeliyim, oraya dönmek için herşeyi yapacağım" dediğini söylüyorlar ve Volkan'ın maçı sattığını büyük çoğunluğu ima ediyorlar, ununu eleyip eleğini asan yani kimseye hoş görünmek zorunda olmayan (kendisini pek sevmem ama ) Hıncal Uluç şike olabileceğini ima ediyor, Sergen bile TV programında benzer imalarda bulunuyor, Volkan sus pus duruyor, Fenerbahçe yönetimi ses vermiyor belliki profesyonel bu durumları aşmışlar ki Aziz'in daha önce söylemiş olduğu "Futbol sahada kazanılmaz" sözü ortada iken ;
                Sizin sempatik görünme delisi Başkanınız camiaları suçlamadan, lafı kılıfına yerleştirerek oldukça akıllı yani Volkan şike yaptı demeden gerekli olanı ifade ediyor ve 40 yılda bir rakipleri etkileme yoluna gidiyor ki karşımızda daha 14 kaleci ve defans oyuncuları, takımlar olacakken önlemini almaya çalışıyor siz de burada Başkanınızı yerin dibine sokuyorsunuz. Yok efendim sanane imiş. O zaman kime ne! Birşey söylemese de yok efendim neden masaya yumruğunu vurmuyor denilecek. Kardeşim lig elden gidiyor. Birşey yapılıp söylenecek ise şimdidir zamanı. Başkanı ya da yönetimi devre arasını kötü değerlenridiler diye eleştirebiliriz ki onu da uygun zamanda yapmak koşuluyla ama bugün birlik olma zamanıdır.
                Bu arada 60 kez izledim ilk golü, duygusal bakmamak için ve Volkan resmen topu Özer'in ayağına attı. Bunun adı beceriksizlik değildir. Defansın belli sıkışmış topu sana atmış at kardeşim uzaklaştır demiş, taca at, ileri at, vur gitsin demiş. Bu oyunu bizde yıllarca oynadık resmi olarak. 1. lig kalecisi o topa ölümüne vurur. Sen topu Özer'e ver ve pozisyonun devamında Niang topa vrmadan hemen önce elini bile uzatma. Birilerini karalamak hoş değil elbette, yanlış ama bu adamın kendisi maçı satmış olmasa bile bilinçaltı maçı satmıştır.
                Başkanı eleştirmeyi bırakın. En azından bu konuda bırakın.
                Tezahürat ve coşku üretin. Bizim işimiz bugün bu. \

Yorum

• sadece empati yapıyorum
                  trabzonsporun yaptığı her şey doğru görmek büyük bir yanılgıdır
                  komplo teorilerinin bize bir faydası yok

Yorum

• İlk olarak zisinoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaş Kayserispor forumlarına bakıyorum adamlar, bırakın kalecilerini kendi yönetimlerinin bile maç satabileceğini düşünüyorlar, para için herşeyi yapabilecek kapasitede olduklarını söylüyorlar, üstelik Sadri Şener'e bir çoğu hak veriyor, Volkan'ın ise maçtan daha 2 gün önce TV1 kanalına çıkıp "ben koyu Fenerbahçeliyim, oraya dönmek için herşeyi yapacağım" dediğini söylüyorlar ve Volkan'ın maçı sattığını büyük çoğunluğu ima ediyorlar, ununu eleyip eleğini asan yani kimseye hoş görünmek zorunda olmayan (kendisini pek sevmem ama ) Hıncal Uluç şike olabileceğini ima ediyor, Sergen bile TV programında benzer imalarda bulunuyor, Volkan sus pus duruyor, Fenerbahçe yönetimi ses vermiyor belliki profesyonel bu durumları aşmışlar ki Aziz'in daha önce söylemiş olduğu "Futbol sahada kazanılmaz" sözü ortada iken ;
                    Sizin sempatik görünme delisi Başkanınız camiaları suçlamadan, lafı kılıfına yerleştirerek oldukça akıllı yani Volkan şike yaptı demeden gerekli olanı ifade ediyor ve 40 yılda bir rakipleri etkileme yoluna gidiyor ki karşımızda daha 14 kaleci ve defans oyuncuları, takımlar olacakken önlemini almaya çalışıyor siz de burada Başkanınızı yerin dibine sokuyorsunuz. Yok efendim sanane imiş. O zaman kime ne! Birşey söylemese de yok efendim neden masaya yumruğunu vurmuyor denilecek. Kardeşim lig elden gidiyor. Birşey yapılıp söylenecek ise şimdidir zamanı. Başkanı ya da yönetimi devre arasını kötü değerlenridiler diye eleştirebiliriz ki onu da uygun zamanda yapmak koşuluyla ama bugün birlik olma zamanıdır.
                    Bu arada 60 kez izledim ilk golü, duygusal bakmamak için ve Volkan resmen topu Özer'in ayağına attı. Bunun adı beceriksizlik değildir. Defansın belli sıkışmış topu sana atmış at kardeşim uzaklaştır demiş, taca at, ileri at, vur gitsin demiş. Bu oyunu bizde yıllarca oynadık resmi olarak. 1. lig kalecisi o topa ölümüne vurur. Sen topu Özer'e ver ve pozisyonun devamında Niang topa vrmadan hemen önce elini bile uzatma. Birilerini karalamak hoş değil elbette, yanlış ama bu adamın kendisi maçı satmış olmasa bile bilinçaltı maçı satmıştır.
                    Başkanı eleştirmeyi bırakın. En azından bu konuda bırakın.
                    Tezahürat ve coşku üretin. Bizim işimiz bugün bu. \
                    kayseri taraftarı sinirden ne yapacağını şaşırmış
                    burada kayseri taraftarı bize yol gösteremez
                    onların böyle düşünmesi neyi değiştirir?

Yorum

kayseri taraftarı sinirden ne yapacağını şaşırmış
                      burada kayseri taraftarı bize yol gösteremez
                      onların böyle düşünmesi neyi değiştirir?
                      Başka birşeyler yazdım kardeş. Başka birşeyler anlatmaya çalıştım. İfade edemediysem üzgünüm. Ama söylemek istediklerim sanırım anladıklarından başka birşeyler. Uzun zaman önce karar almıştım. Bu forumda kimse ile tartışmayacağım diye. Tartışma derken olumlusunu da ifade ediyorum yanlış anlama. Ben yazıcam sen yazıcaksın. Sonra ben. Sonra sen. Yukarıdakiler benim düşüncelerimdir. Öznel. Doğruluğu tartışılır. Adamın maç sattığını düşündüğümü söylüyorum. Bunun neresi bilimsel mesela. Boşver gitsin yani Volkan'ı unutalım. Manisaya bakalım. Takımımızın, bugün taraftarına ihtiyacı var.\

Yorum

• konuş başkan konuş!
                        Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Başkan'ın yaptığı açıklamalar hiç hoş değil.Biz şimdi Manisaspor'la oynayacağız.Manisaspor kalecisi,Volkan Babacan'ın yaptuğı hatayı yapar ve biz gol atarsak ne olacak.

Bu dönemde konuşma işini Şenol Güneş'ten başka kimsenin yapmaması lazım.Boşu boşuna kötü okları kendimize çekiyoruz.

Yorum

• Kaynak:Haber61

Şota tüm Trabzonsporluları şoke etti...
                            Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in Volkan Babacan hakkındaki açıklamalarına tepki gösterdi. Arveladze, "Trabzonspor'un Fenerbahçe'ye 2-0 yenildiğini hatırlıyorum. Önce herkes kendine bakmalı. Biz işimizi yapıyoruz" diye konuştu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından düzenlenen 'Yaşadığımız Kent Kayseri' programına Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze ile Kayserisporlu futbolcular Hasan Ali Kaldırım ve Abdullah Durak katıldı. Öğrencilerin sorularını cevaplayan Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, bir öğrencinin, "Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in Volkan Babacan hakkındaki açıklamalarına ne diyorsunuz?" sorusunu, "Çok iyi bir soru" diyerek karşıladı.
                            Sadri Şener'in açıklamaları ile ilgili yazıları okuduğunu söyleyen ve 'Abuk sabuk' değerlendirmesinde bulunduğunu söyleyen Arveladze, "Ben Trabzonspor'un Fenerbahçe maçını da hatırlıyorum. Trabzonspor 2-0 yenildi ve ilk yarıda bir oyuncusu sakatlanarak oyundan çıktı. O maçta bir iki futbolcusu da çok kötü oynadı. Önce herkes kendine bakmalı. Biz kendimize ve kendi işimize bakıyoruz" diye konuştu.
                            Kayserispor'un bu yıl şampiyonluk hedeflediğini ve bu doğrultuda neler yapıldığının sorulması üzerine ise Arveladze, "Şampiyon olmak tatile gitmeye benzemez. Bu bir hedeftir. Hedef varsa çalışmak lazım. Son maçta berabere kalırsın, şampiyon olamazsın. Ama şehir birlik ve beraberlik içinde olursa o yükü kaldırabiliriz. Kayseri 2 yıl veya 4 yıl geçsin ama şampiyon olsun. Bir gün her şey değişir. Ama biz bunun için çalışacağız. Benim hedefim seneye şampiyon olmak. Kurum, hoca ve kulüp olarak bu doğrultuda çalışıyoruz" cevabını verdi.

Şimdi Shota'ya kim ne diyebilir? Adam haklı madem eakip takımın kalecisini eleştirirceksin önce kendin yenilmeyeceksin.
                            Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• sustukça tepemize çıktılar, biz her maçtan sonra hakemlere güven dolu mesajlar vermekten başka bir şey yapmıyoruz, böyle olunca da hırsızlar iyi ortam buluyor kendilerine. böyle zamanlar çirkef olacaksın, her yol mübah ne de olsa.
                              Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kaynak:Haber61

Şota tüm Trabzonsporluları şoke etti...
                                Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in Volkan Babacan hakkındaki açıklamalarına tepki gösterdi. Arveladze, "Trabzonspor'un Fenerbahçe'ye 2-0 yenildiğini hatırlıyorum. Önce herkes kendine bakmalı. Biz işimizi yapıyoruz" diye konuştu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından düzenlenen 'Yaşadığımız Kent Kayseri' programına Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze ile Kayserisporlu futbolcular Hasan Ali Kaldırım ve Abdullah Durak katıldı. Öğrencilerin sorularını cevaplayan Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, bir öğrencinin, "Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in Volkan Babacan hakkındaki açıklamalarına ne diyorsunuz?" sorusunu, "Çok iyi bir soru" diyerek karşıladı.
                                Sadri Şener'in açıklamaları ile ilgili yazıları okuduğunu söyleyen ve 'Abuk sabuk' değerlendirmesinde bulunduğunu söyleyen Arveladze, "Ben Trabzonspor'un Fenerbahçe maçını da hatırlıyorum. Trabzonspor 2-0 yenildi ve ilk yarıda bir oyuncusu sakatlanarak oyundan çıktı. O maçta bir iki futbolcusu da çok kötü oynadı. Önce herkes kendine bakmalı. Biz kendimize ve kendi işimize bakıyoruz" diye konuştu.
                                Kayserispor'un bu yıl şampiyonluk hedeflediğini ve bu doğrultuda neler yapıldığının sorulması üzerine ise Arveladze, "Şampiyon olmak tatile gitmeye benzemez. Bu bir hedeftir. Hedef varsa çalışmak lazım. Son maçta berabere kalırsın, şampiyon olamazsın. Ama şehir birlik ve beraberlik içinde olursa o yükü kaldırabiliriz. Kayseri 2 yıl veya 4 yıl geçsin ama şampiyon olsun. Bir gün her şey değişir. Ama biz bunun için çalışacağız. Benim hedefim seneye şampiyon olmak. Kurum, hoca ve kulüp olarak bu doğrultuda çalışıyoruz" cevabını verdi.

Şimdi Shota'ya kim ne diyebilir? Adam haklı madem eakip takımın kalecisini eleştirirceksin önce kendin yenilmeyeceksin.
                                - Şota demişse böyle bişey onu bağlar ama yinede Kaynağa bak çay demle demekten kendimi alamıyorum...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X