Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tebessüm içerisinde okuyorum bu sayfayı.

Zira hayretler içerisinde okuduğum günler geride kaldı.

Hayret duygusunu bitirenlere selam olsun.

Sağolsunlar!

Yorum

• Veysel Abi, Sadri Şener'in önceki başkanlığında da kendisi hakkında aynı fikirlere mi sahiptiniz? O zamanki yönetimde kimler vardı hatırlıyor musunuz?

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tutan var, atan yok!

Trabzonspor'da danışman Ahmet Suat Özyazıcı takımın hastalığının belli olduğunu söyledi. Özyazıcı, "Üç maçta 12 gol atıldı. Diğer 8 maçta ise sadece 10 gol var. Gol dağılımlarına baktığınızda yarısına yakını bir golcü tarafından atılmış. Bu gol işinin bir oyuncunun sırtında olduğunu gösteriyor. Trabzonspor az gol yiyen bir takım. Pozisyonları değerlendirebilse bugün hanesine 6 puan daha ekleyebilirdi" diye konuştu.

Al sana bir TEKKESPOR'lu daha.
        Yazıklar olsun sana Ahmet Suat Hoca.
        Biz seni o göreve gerçekleri açığa çıkar diye mi getirdik?
        Ne alemi vardı bu açıklamaların şimdi?
        Ne güzel hava ve saha durumlarını konuşup gidiyorduk.
        Avni Aker'in çim problemi,hakemlerin gelişimine katkı gibi konularla TS taraftarını uyutuyorduk.
        Gerçekleri açık etmenin ne alemi vardı?
        Hayırlı olsun. Geçmişteki hizmetlerini yadsıyamayız. Fakat medyaya demeç vermesini doğru bulmuyorum.

Şöyle ki:

Organizasyonlarda genellikle "Yatay Organizasyon Modeli" tercih edilir. "Dikey Organizasyon Modeli"'ne nazaran bu tür örgütlenmeler verimi arttır.

Nedeni şudur: Dikey organizasyonda herkesin kompleks yapıda ilişkisi vardır. Bir çalışanın pekala 4-5 tane patronu olabilir. Aynı zamanda çalışanlar arasında üst-alt kargaşası ve dolayısıyla yetki kargaşası da yaşanması muhtemeldir. Bu da kararların alma sürecinin uzamasına, çok zaman harcanmasına, motivasyonun düşmesine dolayısıyla verimin azalmasına yol açar

Yatay organizasyonlarda ise müdür sayısı azdır, aynı hiyerarşik seviyede iş gören insan sayısı fazladır. Böylece her kafadan bir ses çıkmaz. İşler takım çalışmasıyla yürür, gelen bilgi en yetkili kişinin elinde toplanır. Kararı bu kişi verir. İş süreci hızlanır, kararlar "Beyin fırtınası" gibi çok sağlıklı bir süreçten geçer, süzülür ve işin başındaki doğru insan bu verilere bakıp organizasyon için bir sonraki adımı belirler. Verim artar

Bize dönersek; tamam ilk bakışta hedef için kenetlenildi gibi görünse de herkesin görevinin belli olması büyük önem arzediyor. Çünkü şu durumda bu organizasyon yapısı "Dikey Organizasyon Modeli"'ne daha çok benziyor

"Futbolun patronu benim" diyen genel koordinatör "Özkan Sümer" var. Ünal Karaman da var: Kendisi de "Futbol benden sorulur" diyor. Çelişki. Sportif direktör. Şenol Güneş'in üstünde. Bakıyorsunuz aynı zamanda Şenol Güneş'e yardım edecek(?) 1. yardımcı antrenör. Şenol Güneş'in altında. Yardım edecek. Üstünde mi oluyor? Yoo antrenör. Antında o zaman? Devam edelim: Ahmet Suat Özyazıcı. Danışman. Şenol Güneş'in neresinde organizyon modelinde? Altında mı üstünde mi yanında mı? Kime danışman? Şenol Hoca'ya mı? Yönetime mi? Medya ya mı? ... Transferler. Kim karar mercii? Şenol Güneş? Ünal Karaman? Özkan Sümer? İzleme Komitesi? Hayrettin Hacısalihoğlu?

Sonuçta bence düzenlemeye gidilmesi lazım. Daha yatay bir organizasyon modeli belirlemeliyiz
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Travelair Hocam sen doğrudan demokrasi istiyorsun onu kim kaybetmiş ki biz bulalım
          Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Papy ve Brüls'ü rtakımında izlemeden yollama kararı alarak vizyonsuzluğunu bir kez daha gözler önüne seren Şenol Güneş'i o an kovmayan yönetimi alkışlıyorum. Tam kendi ayarlarında bir adamı teknik direktör yaptılar.
            Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Papy ve Brüls'ü rtakımında izlemeden yollama kararı alarak vizyonsuzluğunu bir kez daha gözler önüne seren Şenol Güneş'i o an kovmayan yönetimi alkışlıyorum. Tam kendi ayarlarında bir adamı teknik direktör yaptılar.
              Haberin dogrulugunu bilmeden,arastirmadan senol günes e sallamanin anlami nedir?

Bu olsa olsa senin senol günes antipatinden kaynaklanmis olabilir mi?
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• - Bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösterirmiş ..

- Bizim yönetim hiç iyi bişey yapmamış demekki , yani durduğu yerde bile....
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Papy ve Brüls'ü rtakımında izlemeden yollama kararı alarak vizyonsuzluğunu bir kez daha gözler önüne seren Şenol Güneş'i o an kovmayan yönetimi alkışlıyorum. Tam kendi ayarlarında bir adamı teknik direktör yaptılar.
                  Brüls ve Papy gönderiliyor mu ???

Yorum

• İlk olarak Karaağaç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Veysel Abi, Sadri Şener'in önceki başkanlığında da kendisi hakkında aynı fikirlere mi sahiptiniz? O zamanki yönetimde kimler vardı hatırlıyor musunuz?
                    MAY yönetiminden bir b.. çıkmayacağı belli olunca,

Onun asbaşkanı olan Sadri Şener,

Kulüp başkanı oldu..

Enteresan,

Onun asbaşkanı da Faruk Özak'tı..

O yönetim ,güzel işler yapmaya çalışmıştı..

Ta ki,Sadri şener iflas edene kadar,

O iflas edince,

Bir BJK maçında 7-1 yenilerek,takımda iflas etti..

O yönetimin külleri bile arkasndan,kupalar ve 96 kadrosonu doğurdu..

Bu gün,

Sadri Şener,

Trabzon'daki en zararlı kulis lobisininin, listesinin tepesinde ki,

Bir kukla fonksiyonundan farklı bir misyona sahip değildir..

Kulüpte yapılan bir çok işi,en son Sadri beye söylediklerine,iddiaya bile girerim..

Bu lobi,Trabzonspor şampiyonluğu ile filan ilgili değildir..

Onlar için,Trabzonspor bir paravandır..

Sermayeleri,enformasyon gizliliği ve basın işbirliğidir..

Üç yıl sonra,üçüncü olursak başarıdır demektedirler ve hala ciddi müşteri bulmaktadırlar,

İşin ağlanacak tarafı da budur zaten..

Bir kere bugünkü yönetim ile hiçbir şekilde mukayese dahi edilemezdi,

Tuhaf tarafı başkanın aynı olmasına rağmen..

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Brüls ve Papy gönderiliyor mu ???
                      Basına göre öyle.
                      Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Basına göre öyle.
                        Karadenizspor,

Boşuna alınan onca topçu,

Basiretsiz Yönetim,

Altyapı beceriksizliği,

VS VS VS lerden sonra bu iki topçuyu ne yapacağı bile belli olmadan gönderirlerse yazıklar olsun.

İlk aldığımız sene Anderleth kulübünün 1 milyon euro verdiği Brüls, Afrikanın en iyi 10 gencinden biri seçilen Papy, bu Trabzonspor da yer bulamayıp da bir kere izlenmeden, bu takıma bir kere monte edilip maça çıkarılmadan gönderilirse yazıklar olsun.

Bunu yapan, buna onay veren kim olursa olsun adamlığından şüphe ederim.

Yorum

• Tugay gsnin altayapısının başına gelmiş.
                          Hayırlı olsun. Zaten Hollandalılıar da vardı orda.
                          Biz de "Pizumkiler misur ekmeınlan kötürur bu işleru" diyelim duralım.

Tabi siz koşun hayatında Trabzonspor dışında topa değmemiş insanları bu kulübün içine tıkmaya...

Trabzonspor şampiyon olabilir mi, olamaz. Bu kadar. Bitti. Nokta...

Niye Trabzonsporluyuz? Ne bileyim anasını satayım, birinin halt yemesi heralde.

Yorum

• 2 yıldır maçlarda o kadar gol pozisyonu bulmamıza rağmen kaliteli bir forvetimiz olmadığı içim şampiyonluk yarışında geride kalıyoruz ve bunu ısrarla görmek istemeyen bir yönetime sahibiz, ha belki teo iyi çıkacak bende inanıyorum buna ama kalitesi belli hazırda isimler dururkan alınmaması anlaşılır değil...
                            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Yaptıkları hiçbir icraatı anlamadığım, samimiyetine hiç ama hiç güvenmediğim, her konu altında ezilen, Trabzonspor'u bir araç kullandığını düşündüğüm bir yönetim şu anda Trabzonspor'un başında.

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yaptıkları hiçbir icraatı anlamadığım, samimiyetine hiç ama hiç güvenmediğim, her konu altında ezilen, Trabzonspor'u bir araç kullandığını düşündüğüm bir yönetim şu anda Trabzonspor'un başında.
                                al benden de o kadar recep,takımdan futboldan iyice soğuttular hacısalihoğlunun yüzünü görünce midem bulanıyor,başkanın kıs kıs gülmeleri ağrıma gidiyor ,bir elleri yağda bir elleri kendilerinden başka herkesi hiçe sayan bu zihniyetin başarılı olma şansı yok denecek kadar azdır.Fakat bunlar 6. lığı başarı gördükleri için problem yok zaten
                                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X