Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anlamadığım şeylerden biri de bu büyüklük meselesi..Trabzonspor 10 yıl boyunca 6 şampiyonluk,6 Cumhurbaşkanlığı kupası,4 Türkiye kupası ve bir kaç tane de Başbakanlık kupası kaldırdı..kalan 4 yılda da ligi 2. bitirdi..İstanbul'da ki her maçta taraftarı diğerlerinden fazla oldu veya eşit oldu..gittiği her deplasmanda taraftar buldu..
    Bu Trabzonspor o dönemde "büyük" olarak adlandırılmadı İstanbul medyasınca..şimdi bize o kadar başarıya rağmen "büyük" diyemeyen medya,Bursayı 1 şampiyonlukla büyükler sınıfına soktu bile..5. büyük..ne 5. büyüğü be,en büyük Bursa..ooleeyyyy..
    Herkese Merhaba

Yorum

• Bursaspor'u hiç sevmememe rağmen, söylediklerinde büyük oranda doğruluk olmasına rağmen, Bursa konusundaki açıklamalarını gereksiz buldum. Bize ne başkalarının 5. büyüklüğünden ki? Biz 4. büyük değiliz bi kere. Bir çok alanda 1. büyüğüz. Sadece sportif başarı ile büyüklük sıralanması saçma zaten.

Yattara konusu ise garip. Namaz kılıyormuş gibi bir soru yöneltilmesi abes bir kere. Başkan burada; "beni kimsenin namaz kılması ya da kılmaması ilgilendirmez, beni oyuncunun performansını etkileyecek etkenler ilgilendirir. Gece kulüpleri veya benzeri şeyler." gibi bir açıklama yapsaydı daha güzel olurdu diye düşünüyorum. Espirili bir cevapla soruyu geçiştirmiş.

Diğer açıklamaları güzel. Baros kaliteli oyuncu. Alınması zordur zira Adnan Polat karşılığını fazlasıyla almadıkça adama tırnağını vermez ama, iyi oyuncudur buna söyleyecek söz yok. Semih meselesindeki sözleri de harika. Tam bize yakışır cinsten. Kontratı bitse yine Aziz Yıldırım'dan onay almadan bu oyuncuyu almayız demesi çok hoşuma gitti. Yani başka takımlar gibi oyuncunun aklını çelmeyiz.

Yorum

• Sadece antipati topluyor gereksiz Ve tamamen boş nedensiz bir acıklama baskanı kınıyorum.

Yorum

• baskanin aciklamasi bu kulubun uslubuna yakisan bir aciklama degil ve cok gereksiz oldugu gibi bir o kadar da ici bos bir aciklama..

ayni davranisi bizlere yaptiklarinda icimiz burkulurken ,bunu bize reva gorenleri pek guzel sozlerle anmaz iken bir takimin buyuklugunu tartismaya acmak da ne is.. bursanin yada her hangi bir takimin buyuklugu degil baskani ilgilendiren olay,., sevgi duyulan , kendine kitleler edinmis her kulubde buyuktur kendi capinda.. adamlar sampiyon olmus ve bizimle cok iyi iliskileri olmamasina ragmen bir biz daha buyuguz kucuguz uzerinden polemik kasimamisken buna ne gerek var.. maksadi ne yani bursa kucuk demenin.. ben bu buyukluk kucuk olayina kokten uyuzum o ayri,.. ne bu mucadele.. bugun dunyanin buyuk denen takimlarinin cirit attigi ingilterde bilmem kac buyuk diye bir soylem varmi., yada ispanya da.. bu olay istanbulu pazarlamak icin millete yedirilen bir asimilasyon unsuru haline gelmisken bu olayin parcasi olmaya calisanlari da anlamiyorum.. milletin beni buyuk yada kucuk gormesi umrumda bile olmaz.. ben bu renkleri seviyorum ve bunu medya buyuk dedigi icin degil kimligimi temsil ettigi icin seviyorum..fanatik bir taraftarin diger takim taraftarina kilcik atmasi nolmal karsilanir da koskoca kulubun en yetkili adaminin boyle sovlara ihtiyaci olmamali.. ne oldu simdi..bursa kucuk takim dedi.. ne kazandik bu isten.. saygi mi ? bu isleri yapan alisenlere ve oynak istanbul yalaklarina sovmekle gecti omrumuz .. gerek yok boyle sacma sapan polemiklere.. birakalim bir takimin ne kadar buyuk olduguna o kulube destek verenler karar versin.. bursayi hic ama hic sevmiyorum ama bu nefret bursaspor diye bir realiteyi yok saymak icin gecerli neden degil..
          En son ESER tarafından düzenlendi; 07.10.2010, 20:44.

Yorum

• Başkanın Bursaspor hakkındaki açıklamaları gereksiz ve hoş olmamıştır. Psikoloji Sadri ŞENER'in Bursaspor'un başarısının altında ezildiğine işaret ediyor bu açıklamalarıyla. Trabzonsporun değil, Sadri ŞENER'in. Sen işini yap Başkan, Selçuk, Ceyhun her gün başka takım ile anılıyor sen bu sorunu çöz. Senin işin bu. Bursasporun şampiyonluğuna laf atmak değil. Sadece işini yap, şampiyon olalım. Sonra zaten büyüklük tartışmaları da kompleksleriniz de biter. Bak adam ne güzel söylemiş. Tek büyük Bursa diye. Sen 4. büyüğüm dedin adam en büyüğüm dedi! O en büyük mü oldu peki ya da sen 4. büyük ya da büyük oldun da ne oldu! Nedir bu büyüklük sevdası!...

Yorum

• İlk olarak zisinoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başkanın Bursaspor hakkındaki açıklamaları gereksiz ve hoş olmamıştır. Psikoloji Sadri ŞENER'in Bursaspor'un başarısının altında ezildiğine işaret ediyor bu açıklamalarıyla. Trabzonsporun değil, Sadri ŞENER'in. Sen işini yap Başkan, Selçuk, Ceyhun her gün başka takım ile anılıyor sen bu sorunu çöz. Senin işin bu. Bursasporun şampiyonluğuna laf atmak değil. Sadece işini yap, şampiyon olalım. Sonra zaten büyüklük tartışmaları da kompleksleriniz de biter. Bak adam ne güzel söylemiş. Tek büyük Bursa diye. Sen 4. büyüğüm dedin adam en büyüğüm dedi! O en büyük mü oldu peki ya da sen 4. büyük ya da büyük oldun da ne oldu! Nedir bu büyüklük sevdası!...

aynen oyle..

kurtlar vadisinin bir sahnesinde guzel bir dialog geciyordu..

- baskanim bu tablo bilmem kac milyon dolar..

- lan oglum bu isler burjuvanin bir birine kitlemesi sadece

o misal , bu buyukluk derecelendirme muhabbetleri istanbulun millete kitlemesi.. hadi onlar yapmak zorunda , cunku cekirdek bir tabakalari yok.. boyle populer kultur yaratip , yuceltip kitleyebilirler yurdum insanina da , biz neden hep bu soyleme yanci olma derdindeyiz anlamis da degilim.. biz buyuk kulup iken nasil olurda siz bizden buyuksunuz biz bir numara kucuguz zihniyetini benimseriz... bize gore biz en buyuk olmaliyiz , o kadar..

barcelona kendini realin pesine vagon yapip biz iki buyuguz diyor mu .. yada liverpool arsenal man utd chelsea tottenham vs , birbirine goygoy yapip biz 5 - 6 - 7 buyuguz sizler bocuksunuz diyor mu..? buna gerek duyuyorar mi , duymuyorlar cunku bu olay futbol taraftarligini sindirmis ingilizlerin umrunda bile olmaz. .. bangir bangir yirtinsalar degil premier dunya sampiyonu olsalar alt ligdeki leeds taraftari icin leeds den buyuk olamazlar , yada millwall taraftari icin vs.. bu istanbulun milleti kendine devsirme nefer yapma politikasina kiyisindan ortak olma cabasi bu suluklere isyan olarak cikmis kulubumuze yakismiyor.. bize gore biz en buyuguz. eskisehirliye gore eses en buyuk ,bursaliya gore bursa.
              En son ESER tarafından düzenlendi; 07.10.2010, 21:47.

Yorum

• Şener'in açıklamaları... yüz açıklamasından doksanında komik oluyor, bizi de komik duruma düşürüyor. Bursaspor ile ilgili açıklaması ne kadar gereksizse, 3 büyük kulübün başkanı beni iyi tanırlar, hepsi iyi arkadaşım türünden açıklamaları da bir o kadar gereksiz. Hamili kart yakınimdir muhabbeti gibi yahu. Tüpçü seni tanısa ne olur tanımasa, ahbabın olsa ne olmasa yani. Hele Bursaspor'un 5. büyük olmadığını öyle bir yere dayandırıyor ki çok komik cidden. Hayır büyüklük bir şampiyonlukla olmaz dese, süreklilik gerekir 3-5 sene kalıcı olsunlar hele dese amenna. Ama Bursaspor büyük takım değil, stadının yarısını açsa 4 büyüklerin taraftarı doldurur demek ne kadar saçma bir şey. O mantıkla Gs-Bjk-Fb açsınlar stadın yarını biz de doldururuz her maç İstanbul'da. Ya da iş inada binse Avni Aker'in yarısını versek Aziz de Adnan da Tüpçü de parasını ceplerinden verip uçak kaldırır, otobüs kaldırır adam taşır Avni Aker'in yarısını doldururlar yani bir maçlığına da olsa.
                Ben Sadri Şener'in başkanlığını da yöneticiliğini de, demeçlerini de beğenmiyorum. Hiç gelmesini istemediğim ama sonradan iyi ki gelmiş dediğim Şenol Hoca da olmasa zaten şimdiye Sadri Şener kalmazdı bence.
                #7 King of Kings

Yorum

• Bizim başkanda maesef böyle bir durum var. kendini hep küçük takımlarla kıyaslıyor. Siz Aziz Yıldırım' ın Bursa ' nın büyüklüğü ile ilgili bir şey söylediğini duydunuz mu? Geçen sene de Sivas ile ilgili benzer şeyler söylemişti; biz olsak anderleht i elerdik demişti. Büyüklükleri ve başarıları Trabzonspor ile karşılaştırılması mümkün olmayan takımlar hakkında çıkıp konuşmak hele de bunu onların başarılarını küçümseyerek yapmak aslında bilinç altında bişeyler olduğunu gösteriyor. Aksini söylüyorsun ama bu tutum onların başarılarını ksıkandığını gösteriyor.

Yorum

• Başkanım;

Genel olarak icraatlarını beğenen birisi olarak yazıyorum.

Gerek yok bu tür boş muhabbetlere.Sen Trabzonspor başkanısın.

Anadolu,anadolu derken,küçümsemek yakışmadı bize be başkanım.
                    TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• - Bursaspor Başkanı Göğüs Reklamı Konusunda " Ben Trabzonsporu Baz Alırım " Diyorsa Bence Bu Cevap Güzel Olmuş..

- Neden Trabzonu Baz Alıyosun , Göz Var Nizam Var Değilmi , Ara Sıra Kendilerine Hatırlatmak Laızm , Bence İyi Olmuş...
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        - Bursaspor Başkanı Göğüs Reklamı Konusunda " Ben Trabzonsporu Baz Alırım " Diyorsa Bence Bu Cevap Güzel Olmuş..

- Neden Trabzonu Baz Alıyosun , Göz Var Nizam Var Değilmi , Ara Sıra Kendilerine Hatırlatmak Laızm , Bence İyi Olmuş...

bu guzel bir ornek olmus ama baskanin hakliligini degil ayni sekilde bursa baskanin dustugu komik durumu gostermek adina.

ben su kadar isterim diyor ama kimse o parayi vermiyor , cunku yatirim yapacak kisiler bursasporu rantibl bulmuyor. kalibresi belli.. sponsor olanlar bursa sampiyon oldu haydi bursaya katkida bulunalim diye degil bursanin potansiyelini kara cevirmek icin yatirim yapar.. ayni sekil bize sponspor olanlar.. bursa ya sponsor olan kimse milyonlarca taraftari olan kulube odedigi parayi odemez ki odemiyor da.
                        bu da gosteriyor ki konusarak kimsenin kimseye bir sey kanitlamaya calismasina gerek olmadigi..

bunu bursanin baskani yaparsa da insanlari irite eder ,TS baskani da..
                        En son ESER tarafından düzenlendi; 07.10.2010, 23:23.

Yorum

• - Ben Şahsım Adıma Başkanı Yinede Haklı Buldum..
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bu büyüklük muhabbeti sıktı artık.
                            *
                            *
                            Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• gereksiz fuzuli açıklama..sanane kardeşim milletin büyüklüğünden..büyüklük naraları atıp 4.büyüklüğü kendine yakıştırıyorsun..fuzuli baştan aşagı

Yorum

• İlk olarak Zafer BİLGİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başkanım;

Genel olarak icraatlarını beğenen birisi olarak yazıyorum.

Gerek yok bu tür boş muhabbetlere.Sen Trabzonspor başkanısın.

Anadolu,anadolu derken,küçümsemek yakışmadı bize be başkanım.
                                Bu yazıyı buraya koyarken işte tamda bunun için koymuştum. Ama açıklamaya fırsat kalmadan gün içinde bir daha siteye giremedim. Bazı arkadaşlarda hemen yapıştırmış lafları geçmiş karşıya. Olsun onların güler yüzlü başkanları mutlu olsun, bize ne söyledikleri önemli değil.

Başkan doğru konuşsada zamanını çok ynalış seçiyor.

Başkan doğru zamanı yakalasa yanlış konuşuyor,
                                Doğru konuşuyor zamanı yanlış oluyor.

İkisini bir araya bir türlü getirip de konuşmayı beceremiyor.

Ortada hiçbir şekilde bir tartışma yok, yada olumsuz bir durum, kalkmış Bursa hakkında konuşuyor, bu kadar güvendiği taraftarı ile de ters düşeblmek için herşeyi yapan da başka bir başkan yoktur.

Kaldı ki taraftarın ağzından kaldırmak istediğimiz BÜYÜKLÜK tartışmasını her platformda başkanın dile getirmesi de ayrı bir trajikomik olaydır benim için.

Bu yazıda en çok hoşuma giden kısmı zaten kırmızı ile işaretledim.

Geri kalanı tamamen boş, gaza gelerek (röportajı yapanın) yapılan bir konuşmadır. Ötesi yok.

Çok ve boş konuşmalar.
                                En son Recep Alkan tarafından düzenlendi; 08.10.2010, 08:32.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X