Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gökhan'a gönderme yapmış olmasın taraftar??

1 hafta önce özel hayatıyla ilgili medyaya malzeme olmuş Umut Bulut'un , herşeyi bir kenara bırakarak gösterdiği mücadeleyi görüp , Gökhan'ın sahada gezinişine bir göndermedir belki de ..

Gökhan'ın giderken medya'ya şikayet ettiği taraftarın, mücadele ederek gol kaçıran futbolcusunu alkışlayabilen bir taraftar olduğunu göstermek istedi belki de..

Bahadır aynı taraftardan bahsediyoruz değilmi,var mı biz de anlattığın incelik.Oynanan oyundan sivası yeneceğini bildi seyirci Umut a sahip çıktı,
    diyorum ya maç 2-2- bitseydi de o zaman baksaydın F.Tekke tezhuratlarına,ıslıklara,küfürlere.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Ben bir maçı izlerken futbolun güzelliklerinin ne kadar yansıdığına bakıyorum. 25-30 sene önceki Trabzonspor'un nasıl oynadığını bilmeyen nesiliz. Eze eze kazanıyorlarmış. Keşke izleyebilseydik. Onları izleyerek büyüsek ona göre bir beklenti içerisine bürünürdük sahadaki futbolu izlerken...

Ama şahsen benim referansım total futbol ve modern futboldan başlıyor. Saha içerisinde kendi adamına bakmadan pas atabilen, rakip oyuncuları tek seferde ekarte edebilen, top ayağına gelmeden nereye pas atacağını önceden hesap edebilen, arkasında gözü varmış gibi oynayabilen ve bunları sade ve göz alıcı şekilde yapabilen adamları izlemek için futbola bakıyorum.

Sivasspor maçının ilk 20-30 dakikası futbolun birçok güzelliğini içeriyordu. Maç 2-0 oldu. Her zamanki mental eksiklik başgösterdi. Panik ve bu skoru koruyalım. Yahu ne gerek var? Rakibin gardını düşürmek bir yana kendi sahasına hapsetmiş resmen eziyorsun, devam et ilk yarının sonuna kadar. Kaza golünü yiyince panik olmamız da garip bir olaydı.

Sahaya endeksli bir ruh halimiz varsa çok yanılırız. Bir maç iyi bir maç kötü oynama durumlarında reaksiyonlarımız sağlıklı olmaz. Geçtiğimiz sene çok fazla pozisyona girip ama değerlendiremeyip kaybettiğimiz maçlar oldu.

* * *

Kazanmak için her şey mübahtır görüşü benden uzak dursun.

Futbol "güzellik"tir.

Tabelada üstün olan değildir "kazanan".
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Diğer taraftan Veysel abi ye bjk maçı konusunda katılmıyorum...Taraftar sanıldığı kadar kısa vadeli düşünmez...Bunu kaybettik ama kaybetmemeye aday bir takım var der...O gün dedi...
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bence bu mactaki umut u motive cabasi, umut a yapilan haksizliginin kabul edilmesinden ziyade sivasa duyulan antipatiydi yaw su sivasi bi yenelim de umut zaten elimizin altinda kacmiyor bir yere simdi umutla ugrasirken kazaya kurban gitmeyelim reaksiyonu da olabilir
          Şunuda unutmamak lazım,

Takım komple motive olup,on kişi birden saldırınca müthiş vir sinerji çıkıyor ortaya..,

Bunu en çok forvet oyuncuları ister..

Çünkü onlara servis,"izzet i ikram " boyutlarına varır..

Maç boyunca,alanzınho ile sidik yarışına giren Engin bile arada kaynadı bence...

Biraz formsuz bir Alanzınho ona uyardı ve önce seyrettiğimiz maçların bir benzerini izlerdik..

Takım böyle olunca seyirci,çok daha fazla oyuncuya odaklanıyor ve eleştirel tepki otomatikman beğeniye dönüşüveriyor..

Yorum

• Şimdi ne ilgisi var diyeceksiniz bir olay anlatayım

Cezamız nedeni ile Samsun da bjk ile oynayıp kazandığımız kupa finalinden sonra trafik kazası geçirip vefat eden taraftarlarımızın olduğu hadisede maçtan sonra tribünler katil federasyon diye bağırmıştı...Haksız bir tepkidir bu...Kazanın nedeni federasyon değildir...Ama kitle tepkisi hele de "hakkaniyet eksikliği" inancından kaynaklanan kitle tepkisi rasyonel olmayabilir...

Şimdi düşündüm...Yanlış olabilir tabi...
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Diğer taraftan Veysel abi ye bjk maçı konusunda katılmıyorum...Taraftar sanıldığı kadar kısa vadeli düşünmez...Bunu kaybettik ama kaybetmemeye aday bir takım var der...O gün dedi...
              İyi oyuna olan pozitif tepkinin,nihayetinde tabela ile ilintisine idi o..

96 daki Van maçınıda esprilerle anlattık ,fener maçına kadar..

Nasıl olsa feneri yenecektik ya..

Ama taraftar o kadar iyimser değil bence.

Haklı oldukları,sonraki büyük maçlarda ortaya çıktı..

Seri yaparsınız,uzunca..

Ara da kaza olur eyvallah denir..

İki,üç yıl şampiyon olursunuz ,yönetime eyvallah denir..

Gerisi ,mazeretler üzerine,diyalektikler vs..

Yorum

• Muhabbet iyi de,

Yarım saat çıkmam lazım,

Döneceğim..

Yorum

• Bu sayfada

olmayışı ne kötü...
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

• Grupları falan çıkarın geriye kalan geniş kitle yani "taraftar" edilgendir...Zaman zaman sapsa da vicdanı vardır...Kamu vicdanı denilen şey...

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu sayfada

olmayışı ne kötü...
                      Beni saymayın...Özel ve haklı sebebim var....

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben Fatih'in ironi yaptığını düşünüyorum Veysel abi.

Arif abi, yapma, lazımsın bize, 1 hafta uzun bir süre...
                        Abi beddua ettik farklı davranıldı dua etmeye zorlanıyoruz bu arada ironi olayını çok iyi kavramışsın abi ççç
                        Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şimdi ne ilgisi var diyeceksiniz bir olay anlatayım

Cezamız nedeni ile Samsun da bjk ile oynayıp kazandığımız kupa finalinden sonra trafik kazası geçirip vefat eden taraftarlarımızın olduğu hadisede maçtan sonra tribünler katil federasyon diye bağırmıştı...Haksız bir tepkidir bu...Kazanın nedeni federasyon değildir...Ama kitle tepkisi hele de "hakkaniyet eksikliği" inancından kaynaklanan kitle tepkisi rasyonel olmayabilir...

Şimdi düşündüm...Yanlış olabilir tabi...
                          Erdal ceza haksız yere verilmişti takımımıza, yani direkt olmasa bile taksirle adam öldürme gibi bir durum vardı.
                          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

Bu sayfada

olmayışı ne kötü...
                            Yettim yettim
                            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Erdal ceza haksız yere verilmişti takımımıza, yani direkt olmasa bile taksirle adam öldürme gibi bir durum vardı.
                              Kesinlikle o ceza haksızdı...Ama bu federasyon yetkililerini katil yapmaz...Ama kesinlikle de bu insanlar niye böyle bağırıyor denmez...Denemez...Tam da anlatmaya çalıştığım bu Kağan... Haksız olduğuna inanılan bir kararın tepkisi adres de aramaz, sınır da tanımaz...

Yorum

Bu sayfada

olmayışı ne kötü...
                                Ben de kendimi bu katagoride saymıyorum.
                                Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                                Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                                Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X