Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bunları sende bilirsin bu yönetim kaç tane transfer yaptıysa 2 ye böl

yani örnek vermek gerekirse 1 milyon euroluk adam 1 gece sonra 2.250 milyon euro
    Evet mesela liman olayını da biliyorum.

Bu yönetimin değerini anlamak biraz uzun vadeli olacak.Ama sonunda herkes anlayacak hiç kuşkum yok.
    Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
    K.ATATÜRK

Yorum

• O değilde konuyla biraz alakalı; Süleyman Sofu vardı nerelerdedur o, adam hayata mı küstü malum olaydan sonra.
      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O değilde konuyla biraz alakalı; Süleyman Sofu vardı nerelerdedur o, adam hayata mı küstü malum olaydan sonra.
        bende birgün buraya aynen bunu yazdım, hemen geldi..

ziyaretçi görünüyor..

Yorum

• ADem bugün konuştuk, abisi Antalyaya gitmiş, işler kafasından akıyor, ama biraz da soğuma mevcuttur tabiki.

Selamı var sizlere, üzerimizde kalmasın.

Süleyman yok girmiyor, o gün ben aradım ondan geldi hemen

Yorum

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet,evet karşılaştır lütfen,

Önceki yönetimlerden,

Kaç yönetici,

Kaç kişiyi, Trabzonspor'a tazminatı vermeden,işe yerleştirdi..

HH sadece üç kişi koymuş,

Diğerleri kaçar kişi?

yakinda mandiramizda olacak tesislerin yaninda.. coban lazim olacak epeyce bu uyduruk proje bile "burasi babamizin ciftligidir" felsefesinin kaniti gibi..

Yorum

• Recep , bu müzeye bakan ve işine son verilen arkadaşın kıdem-ihbar tazminatlarını yönetim cebinden vermiştir değil mi?
              bundan sonra gelecek olan yönetimin muhtemelen işine son vereceği takribi 200 kişinin kıdem-ihbar tazminatları olacak..neyse bunları sonra düşünürüz..
              Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• 2007-2008 sezonu olaylı Sivas spor maçı yaşanan kongre süreci ve alınan başarısız sonuçlarla Trabzonspor ligi istediği yerde bitirememiş 2008-2009 sezonu yeni gelen yönetimle tüm camiada bir nebzede olsa olumlu hava yaratmış yeni sezona yapılacak transferlerle olumlu bir giriş yapılması hedeflenmişti.

Bu yönetimin eski yönetimi eleştirdiği 40 trilyon borç vardı.

Ancak elimizde transfer için belli oranda sıcak para vardı.takımın yetiştirdiği önemli isimlerden yıldız futbolcumuz gökdeniz Karadeniz satılmıştı.(başkanımıza göre yıldız olmayan bir futbolcu )

Önceki yönetime eleştiri niteliğinde bunlar gökdenizi de satarlar şeklinde hayrettin hacisalioğlunun yaptığı açıklamaya rağmen gökdeniz satıldı.

İzleme komitesi kurulmuş ligler bitemeden (2.yarı itibariyle) belli oranda izlemeler yapılmıştı.

Takımın eksik mevkileri tesbit edilmiş bu mevkiler için isimler belirlenmeye başlamıştı.

Yönetim olarak yapılan açıklamada bu sene için transfere dikkat edilecek izleme komitesinin önerdiği isimler alınacak bunun yanı sıra yerli olarak ligde oynayan bütün 61 ler toplanacaktı.

Çeşitli ülkelerde izlemler tamamlanmış isimler hocaya ve yönetime verilmişti.

Ersun yanal belirlediği isimleri yönetime iletti ve transfer çalışmaları başlamıştı.

Başlıyoruz

Belçikada izlemeler sonucu germinal beerschot takımında oynayan daniel cruz takip edildi.

Ama aynı takımda onun arkasında oynayan gustavo colman 2.750 ye transfer edilmişti.

Belçika menejer adanan demir

Hırvatistanda yapılan araştırmalara göre belli isimler tesbit edilmiş senijad ibricic florin cernat ve rukavina takip edilmiş

2 maç izlenen cale ile anlaşılmış bonservisi 1.5 milyon euroya karar kılındı 1 gün sonra 2.250 ye alınmıştı.

Yine hırvatistanda oynayan rukavina ile anlaşılmış ama eski futbolcular(lemi çelik) bu transfere engel olmuş bu transferden vazgeçilmişti.çünkü bonservisi 6.5 milyon euro açıklanmıştı.bundan 1-2 ay sonra sonra 2.250 ye panatinaikosa satılmıştı.

Hırvatistanda menejer ali

Gelelim yurt içine değirmederespor alınmış ismi değiştirilerek karadenizspor yapılmıştı

Ve yurt içinden egemen, giray , Selçuk ve Burak alımış ancak burağın sonradan vazgeçmesi üzerine

Bir gece yarısı opersayonuyla Galatasaray ve adan polatla anlaşan Gökhan ünal transfer edilmişti.6.250 milyon euroya

Bunun yanında çevre ilellerden altyapıdan ve ülkedışından gurbetçi oyuncular transfer edilmiş.

61 opreasyonu başlayamamıştı ki özer hurmacı ile bir görüşme yapıldı yapılan görüşmede özere hurmacının 1.5 trilyon bonservisi çok bulunmuş ve oyuncuya bonservisini hallet öyle gel denilmişti.

Özere verilmeyen bu bonservis dardanelden alınan İsmail ve buğraya verilmişti.(1.2 trilyon)

Not: dardanel bu parayla yeni takım kurar play-offlarda karadenizi eleyerek bank asya 1.ligine çıkar.

Bu arada eski futbolcularımızdan ali kemal denizci abdulah ercan ve hami mandıralı ısrarla futbolcu önermekte yalnız önerdiği futbolcular alınmamaktadır.

Stoper olarak michal zewlakov parasvekas antsaz görüşmeleri olmuş rigobert song transfer edilmişti.

Kaleci olarak oleksandr shovkovski istenmiş şehre simon jentsch getirilmiş tony sylva transfer edilmişti.

Yine gurbetçi olarak Ceyhun gülselam sami büyüktopaç ve fatih altundağ alınmıştı.

Son transfer olarak da promise isaac transfer edilmiş.

Transfer kapatılmıştır.

Not:bonservis bedeli olmayan futbolcuların menejerlerine 500-600 milyar üstü para ödenmiştir.

Lig başlamış ve lige iyi girilmşti. şans ve kondiyon sayesinde bir çok maç kazanılmış devreye haksız bir bursa maçı sonrası girmiştik.

Bu arada ilk devre yattarnın satılması gündeme gelmiş yönetim bu süreci iyi, yönetememiştir.

Devre arsı bir çok transfere rağmen bazı yerlerde eksiklik hissedilmiş.bu mevkiler hocanın talimatıyla transfer yapılmaya kara verilmişti

Bu mevkiler ortsahada kilidi açacak zor maçlarda kapanan takımlara karşı oyunu yönlendirecek bir orta saha

Bir sol açık ve bir forvet istenmişti.

İl görüşme Yusuf şimşekle yapılmış kendisiyle anlaşılmış yine acemi bir hatayla beşiktaşa kaptırlmıştı.

Bu arada sol açık transferi yürütülmekte şotanın önerdiği ajaxta oynayan leanardo ile görüşülmektedir.

Bu günlerde yakın zamandada basın toplantısında kendi açıklayan sürpriz bir telefon açılır kulübe:bu isim fatih tekkedir.fatih tekke kulüpte bulunan 2 forvetin aynı tarz olduğunu ve kulube ya kendisini yada kendisi gibi birini alınmasını söyler yönetimde buna gerek yok diyerek görüşme sonlanır.

Sürpriz bir hamleyle daha önce de bize futbolcu öneren bir menejerin futbolcusu alanzinho 3.9 milyon euroya transfer edilir

Leanardo 1 milyon euro

f.tekke 2 milyon euro

Yusuf şimşek 750 bin euro

3.750 bin euro

Alanzinho:3.9 milyon euro

Alanzinhonun alınmasıyla ilgili bazı türk külüpleri açıklama yapar.ozamanki sivasspor tenik direktörü ve ankaspor 1 sene önce alanzinhoyu almak istediklerini ancak fiyatının 1milyon euro olması dolayısıyla alamadıklarını açıklarlar.

2.devre başlar ligde ilerleyen günlerde sıkıntı yaşayan Trabzonspor kupaya erken veda eder hocasını gönderir.fenerbhçe ve galatasarayın olmadığı bir ligde sivassporun arkasından ligi 3. olarak tamamlar.

Sene sonunda yapılan bazı araştırmalr sonucu izleme komiteis ve ersun yanalın önerdiği isimlerin alınmadığı ortaya çıkmıştır.

Bunlara örnek olarak forvet bryan ruiz solbek bakary sako ortasahaya ibricic …..

2009-2010 sezonuna uzun süren hoca arayışları ve kongre sürecinin ardından başlanmıştır.

Artık eksik olan mevkiler taraftar tarfından da bilinmekte olup buralara transfer beklenilmektedir(sağ bek ön libero orta saha forvet)

Hocadan önce yapılan 3 transfer ve özellikle kendi menejerlerin alınmaması yönünde ısrarına rağmen tjikuzu alınmıştır.

Yine bu dönem Özkan sümerin takıma ısrarla önerdiği 2 isim perisic ve hutchinson var.zaman zaman gündeme gelmesine rağmen alınmamıştır.

Yine eski futbolcularımız futbolcu önermektedir(Aykut demir)

Yeni gelen hoca takıma sol açık istemiş verilen listenin son sıralasında bulunan Hırvat gabriç transfer edilmiştir.
                Not:hoca ile futbolcunun menejerleri aynıdır.

Yine tranfer edildikten sonra konyaspor başkanı 1-2 sene önce gabriç bize 400-500 bin euroya önerilmişti açıklamasında bulunmuştur.

Yine fatih transferi gündeme gelmiş şartlar uygun olduğu halde alınmamıştır.

Anlaşılan gurbetçi oyunculara bize şu menejer üzerinden gel denilmiş bu sayede transfer yapılamamıştır.

Bu sezon yapılan araştırmada kulübün borcu 100-120 trlyonu bulmuş.eş dost kanka muhabetiyle yapılan transferlerin Başarsız olduğu ortaya çıkmıştır(transfere harcanan para 60-70 trilyon)

Ve kulübün 2-3 kişiyle yönetildiği ortaya çıkmış oluşturduğu birime güvenmeyen göreve getirilen insanlara baskı uygulayark yönetme tarzı güdülmüştür.

Yorum

• yahu akıl var mantık var transfere 50-60 terilyon harcıyorsun

fenerbahçe ve galatasarayın olmadığı bir ligte üçüncü oluyorsun(geçen sene)

bu sene ilk 4 e girmek için savaş veriyoruz

bu nedir yav biri bana izah etsin sadece sol tarafa 18-19 trilyon harcıyoruz bu neyin planlaması nasıl bir transfer politikası

neye ve nereye hizmet

2007 mart

sadri şener

ersun hoca listeyi bize versin gerekli çalışmaları yapsın transferleri ona göre yapacağız.

2010 mart

şenol hoca listeyi bize versin gerekli çalışmaları yapsın transferleri ona göre yapacağız.

sadece isimler değişmiş

size soruyorum hazırmısınız.
                  Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                  Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Bu yazıyı bu Yönetim için açacağım İstifa başlığı için göndermedim bu güne kadar, bu yazıya bende yönetim ile ilgili düşüncelerimi yazıp başka bir başlıkta tartışmak istiyordum.

Yazının sahibi ben değilim, bildiklerini yazmasını istediğiniz arkadaşın yazısıdır, ben doğru olduğuna inanıyorum, ama mutlaka herkes kendince yorumlayacaktır.

Saygılar;

Yorum

• Bursasporlular Bizim başkanı çok seviyorlar eminim....

Hem açıklamaları için....

Hemde bu kadar masrafa rağmen bırak şampiyonluğu ilk dörde bile giremedikleri ve Bursasporu başarılıymış gibi gösterdikleri için....

İiki maçta ve diğer basit maçlarda kaybettiğimiz basit puanlar sonucunda bugün herkes peşimizden çakal oldu konuşuyor.....

Bizse son umut olarak kupayı görüyoruz....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu yazıyı bu Yönetim için açacağım İstifa başlığı için göndermedim bu güne kadar, bu yazıya bende yönetim ile ilgili düşüncelerimi yazıp başka bir başlıkta tartışmak istiyordum.

Yazının sahibi ben değilim, bildiklerini yazmasını istediğiniz arkadaşın yazısıdır, ben doğru olduğuna inanıyorum, ama mutlaka herkes kendince yorumlayacaktır.

Saygılar;
                        yazının altına imzamı koyarım

Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Bu transferler olumsuz peki olumlu transferler neler ?
                          DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• neler oluyor burda
                            61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                            RUHUNUZ YETER

Yorum

• Vay Süleyman Sofu..
                              özlettin kendini
                              Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                neler oluyor burda
                                Hacı nerelerdesin sen yaa.
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X