Yönetim umarım gelecek transfer dönemini iyi değerlendirir. Ama doğrusu umudum yok. Şampiyonluk hedefini kaldıracak yapıda değiller. Dördüncülüğü başarı olarak görenlerle bu hedef ulaşılamaz. İktidara gelmeden önce ateşli demeç verenler, iktidara geldikten sonra kendilerini rahatlığa bıraktı. Nasıl olsa herkes alıştı ligde dördüncülüğe. Şimdi de yavaş yavaş orta sıralara iniyoruz. Bize enerjik insanlar lazım. Öyle insanlar lazım ki içinde bordo-maviden başka çıkar ve sevda olmayacak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
En son Travelair tarafından düzenlendi; 05.03.2010, 11:11.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
- İyide herkes tv de atıp tutuyor eleştiriyor hadi kursunlar yönetim aday olup kazansınlar buyursunlar ..
- Öyle seçime 2 kala kaçmakla olmuyor sıcak stüdyodan sallamak..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- İyide herkes tv de atıp tutuyor eleştiriyor hadi kursunlar yönetim aday olup kazansınlar buyursunlar ..
- Öyle seçime 2 kala kaçmakla olmuyor sıcak stüdyodan sallamak..
Uzaktan yapacaksın atışlarını. Deliğin bulunduğu koşullara göre sopa numarasını iyi de seçmen lazım.
Uzaktan vurursun, belki de girer.
Yorum
-
Melon şapka, Fötür şapka çıkardımİlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGolf güzel spordur ama.
Uzaktan yapacaksın atışlarını. Deliğin bulunduğu koşullara göre sopa numarasını iyi de seçmen lazım.
Uzaktan vurursun, belki de girer.
Yorum
-
O adam kaçtı ,Olcay..
Evet kızdık hepimiz,
"Trabzonspor başkanlığı zordur,adamın işyerini filan kurşunlattırır ama ne olursa olsun,bayrağı eline aldınmı bırakmayacaksın " filan dedik..
Adam kaçar gibi gitmişti çünkü..
Bir açıklama yapması bile,
Çok şey demekti belki..
Hiç olmayan,benimde yavaş yavaş ümidimi kestiğim,
Miladımız olacaktı belki de..
Fakat onu kaçıranlar,
Ona omuz atanlar,
Çapulcular,
Yobazlar ,
Trabzonspor'un yeniçeri ağaları,
Oradalar..
İşbaşında değillerse bile,
İşbaşındakinden pek bi memnunlar..
Onların Trabzonspor'u ile, bizim Trabzonspor'umuz,aynı Trabzonspor olamaz..
Onların sunduklarını kabul etmek zorunda değilim,değiliz..
Belki bugün,kılıç kuşanmaya gücümüz yetmiyor..
Ama ,kuzgun leşe gelmeden önce söyleyecek ,
İki çift lafımız var ,en azından..
Şimdilik..
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir tane sağlam elsştirilecek Başkan ve Yönetimimiz, bir tane de Muhalefetimiz var.
ALLAH eksikliklerini göstermesin.
İlla bir tane var dedirtecekseler "Sizleri" gerçek muhalefet olarak gösteririm.
Diğerleri o kadar tırt yani.
Övdüm sizi ha. Kavga çıkmasın....
Yorum
-
İlk geldikleri zamandaki 25 futbolcu transferi gerçekten gözümü boyamıştı ne yalan söyliyim. Heyecanlanıyordum her gün bir oyuncu aldık nerdeyse. Aldıklarımız gençlerinde yarısından fazlası 2 yıldır bir ışık veremedi. Ancak zaman sonra anladımki biz 25 tane oyuncu alacağımıza 5-6 tane kaliteli yıldıza dönük takımı ateşliyecek oyuncular alabilseydik galiba daha faydalı olacaktı. Ayrıca yönetim yine devre arası transferleri bir takıma ne için yapılır bunun bilincinde değil çünki 2 dir takıma direkt 11'e giremeyecek futbolcuları alıp getiriyorlar deniz aşırı ülkelerden. Yazık değilmi. düzgün bir transfer komitemiz bile yok. Sonra bu yabancı pilot klüp olayında da yne gereksiz bir yaklaşım görüyorum. Neden karadenizde çevre illerimizden 2. ligde bulunan bir klüple yada klüplerle böyle bir iş birliğine gidilmiyor. Hem adamlar Türkiye'ye alışır hem ikili diyaloglar gelişir. Hem karadenizde bu tavırla bir bütünlük ortamıda yaratılabilir. Nefretler kinler ortadan kalkabilirdi. Tabi bunlar benim düşüncelerim. Saygılarımla.
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCihan;
Muhalefet dediğim Ağaoğlu idi. Malum ne zaman başkanlık seçimlerinden konuşsak, aday desek onu öne atarlar. Adam aday olsa da olmasa da. Bulduk derken o yüzden demiştim.
Bu arada övdün ama sondaki o kadar tırt yani söylemi de övme cümlesi gibi gelmedi bna
Yorum
-
Faruk bey,
Albayrak döneminden sonra dahiyane bir fikir patlaması yöntemiyle Sadri Başkanı, taa Bodrumlardan alıp getirmişti..
Bence görev yine onda...
Onda olmasa bile, dolaylı müdahale yöntemleri ile başkanı yine onlar belirleyecektir...
Ucu herkese değen bir güzellik bu...
Keyfini çıkarın...
Yorum
-
Şimdi burda yönetimi eleştiren arkadaşlara sesleniyorum....
Hepiniz yazdığınız eleştirileri not alın bir kağıda...
Gelin Kongre üyelerinden oluşan bir platform kuralım başkanı ve yönetim kurulunu bir toplantıya çağıralım...
Sizde gelip bu eleştirilerinizi başkanın yüzüne karşı yapın..
O da cevaplıyacak veya cevaplayamıyacak...
Varmısınız...?Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi burda yönetimi eleştiren arkadaşlara sesleniyorum....
Gelin Kongre üyelerinden oluşan bir platform kuralım başkanı ve yönetim kurulunu bir toplantıya çağıralım...
Varmısınız...?
Seve seve hem de.
Yorum
-
İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi burda yönetimi eleştiren arkadaşlara sesleniyorum....
Varmısınız...?
Bana birkaç kez soru sormak nasip oldu ama yüzyüze sormak ayrı bir güzel olur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum