Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor şampiyon olamaz demenin en kestirme yolu bu galiba.
    Ben sizin gibi düşünmüyorum. Ortadaki ürolojik yarış, bahsettiğiniz cephelerde cereyan etmiyor. Ortada çıkar olunca en zıt cephedekiler bile ittifak edebiliyor.

Mesele pastayı paylaşma.
    Ne yani?

Siz şimdi 130 milyonu aşkın borcun ve 80 milyona yakın girdinin,

Sadece ve sadece takımın başarısı için harcandığına inanmıyormusunuz?

Hayır!..

Olamaz!..

İmkansız!..

Aman Allah'ım!..

Ama biz şampiyonluk filan bekliyorduk..

Şaka değilmi bu?

Rüyadayız değilmi?

Tabi ya,uyuyoruz nasıl olsa..

Kabustur olsa,olsa..

Uyanırız,geçer nasıl olsa..

Nasıl geçecekse?!!..

Yorum

• - Bu takımın şampiyon olmaması için hiçbir neden yok...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        - Bu takımın şampiyon olmaması için hiçbir neden yok...
        Bizim taraftan bakınca kurduğun cümle yanlış olmayabilir ama çemberin dışındakilerin kurduğu cümle de şöyle olsa gerek;
        Bu takımın şampiyon olması için hiçbir neden yok...
        Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Bir Alllah'ın kulu da şampıyon olamamamızın gerçek sebebinin taraftar olduğunu yazmamış.Tesüf ederim

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bizim taraftan bakınca kurduğun cümle yanlış olmayabilir ama çemberin dışındakilerin kurduğu cümle de şöyle olsa gerek;
            Bu takımın şampiyon olması için hiçbir neden yok...
            - Hiçmi yok abi , acımasız gördüm sni
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              - Hiçmi yok abi , acımasız gördüm sni
              Yalnız ve güzel Trabzonsporum
              Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yalnız ve güzel Trabzonsporum
                - Abi bu da latin amerika dizi ismi gibi oldu

Yorum

• Şu yönetim değişip başka meşrep tandaslı birileri geldiğinde, birilerinin tavana vuracağı, bütün bu borçların bir anda silineceğini “güzel günler göreceğiz çocuklar güneşli günler” şarkılarının bir kaç sene arş-u alaya çıkacağına eminim. Dünya kadar eleştirilecek mesele olsa da itirazım buna, bellirli bir anlayış üzerinden Trabzonspor’a yönelenleri gördükçe kusasım geliyor... Ne mutlu ki her türlü dünyevi uhrevi görüşünü Trabzonspor’un kapısını tıkladığında kapının ardında bırakanlar hala mevcut. Selam olsun onlara.
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

• edit edit edit edit edit edit edit edit

Yorum

• Ankara Büyükşehir Belediye Başkanının dünkü halini gördükten sonra, Trabzonspor yönetimine yönelttiğim eleştirilerin acımasızca olduğu kanaatine vardım.

Yorum

• Tencere,dibin kara,

Senin ki benden kara..

Yorum

• Veysel Abi;
                          Galiba Matrix filmindeki mavi hapı tercih etmemiz gerekiyormuş. Kırmızı hapı içenler maalesef hiç iyi şeyler göremiyor. Tesislere geçenlerde bir yolum düşmüştü. Koridorlarda bol miktarda müdür odası gördüm. Her odadan bir müdür kellesi çıkıyor. Ne yaptıkları hakkında kendileri de dâhil olmak üzere hiç kimsenin bir fikri yok.

Karadenizspor masalına hepimizi inandırmaya kalkıştılar. İşe yaramayınca; "Ersun Yanal için 24 transfer yaptık." gibi mavallar okundu. Halbuki o takımın ihdas edilişinin tek sebebi vardı: Bazı kişilere meşguliyet ve medar-ı maişet temini.

Altyapıda neredeyse üç futbolcuya bir antrenör düşüyor ama maaşallah gelen bir tane futbolcu yok yıllardır.

Devamlı ne idüğü belirsiz birimler ihdas ediliyor ve birileri kulüp bünyesinde istihdam ediliyor. Bakıyorsunuz kulüpte sportif direktör sahada yardımcı antrenör olmuş ya da dünya çapında isim yapmış bir hoca ne hikmetse danışmana ihtiyaç duymuş(!). Bu kulüple bir şekilde yolları kesişmiş herkes bir yerlerden ilişiyor. Nerede çokluk rada demokrasi! Bu sözün böyle olduğundan pek emin değilim. Şampuana ayrı saç kremine ayrı zaman mı? Haşa! Yönetim yıkıyor ama çıkmıyor.

Kulüp futbol hariç her şeyle ilgileniyor. Turizm, tanıtım, organik tarım vs. Halbuki ilk yapılması gereken tesislerin bitişiğine bir şarap imalathanesi açmaktı.

Ne güzel masallarımız vardı bir zamanlar...

Farkıdalık düşten kâbusa uyanmaktır.
                          Kâbus değil mi bütün bunlar? Uyanacağız ki gerçek bambaşka. Eğer bu gördüklerimiz gerçekse ben yine kâbus görmek için uyumaya çalışayım.

Yorum

• Trabzonspor'un basina tarafsiz insanlar sahsiyetler gelmedigi sürece hiç bir sey olmaz, bize Senol Günes gibileri lazim yönetimde, yani öyle Haci muhabbetleri bahaneleri olmayan, yok sunun görüsü bana uymaz deyip bir oyuncuyu aldirmayanlar olmayan, cebine biraz daha fazla para girecegi için önerilen topçudan daha "kötüsünü" alan olmayan, az daha ucuz diye baska bir topçuyu alan olmayan (daha dogrusu aldiran olmayan) yönetici ve yöneticilerrrrr

Yoksa biz çok daha bekleriz
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Ne demeli ki hocam?

Savunma mekanizması ,bir şeyler buluyor,bir şeyler uyduruyor apaçık gerçeğe bile..

Böylemi dir tamamen insan psikolojisi,uzmanına sormak lazım..

Ama uzman olmadan da akılla ,izanla ve en önemlisi haya ile kontrol edilmeyen savunma mekanizmasının,insanı zor durumda bırakacağının aşikar olduğu söylenebilir..

Şimdi ben müslüman bir Türküm..

Ama diyorum ki,

Stadının altında kilise bulunduran ,yüz göbekten gavur oğlu gavur Barcelona,

İyi yönetiliyor,

Çok iyi bir takımı var,

Oyuncuları kaliteli vs. ne ararsan var..

Ama Trabzonspor,

Kominizm,
                              Faşizm,
                              Demokrasi,
                              Şeriat,
                              Monarşi,
                              Mutlakiyet,
                              Başkanlık sistemi,
                              Kast sistemi,
                              Kanton sistemi,
                              Vs. ye tamamına göre,

Çok kötü yönetiliyor..

Bunun en bariz göstergesi de, süiistimalleri geçtim,

Harcanan kaynakla,yapılan üretimin mukayesesidir..

Tarihin en kötüsü olduğunuda iddia ediyorum,

Çünkü,hiçbir yönetim bu yönetimin borçlanarak kullandığı harcamanın,yarısını bile kullanmadı,şimdiye kadar..

Bu kadar basit..

Bu arada,iyi ki ülkemiz komünizmle yöentilmiyor,

Sadri bey ve ekibini çoktan Sibirya'ya sürmüşlerdi bile..

Yorum

• Demek ki; kadrolaşma, sadece ülke yönetimlerinde görülmüyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X