Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor takımı için ne lig ikinciliği ne de kupa şampiyonluğu başarı değildir, olamaz.

Bu seneden geçti artık zaten

Önümüzdeki sene önemli

Bu yönetimden umutlu değilim ama fakirin ekmeğidir umut ne yapalım

Başka Trabzonspor yok...
    Aynı düşünceler içerisindeyim. Ancak Sadri Şener'le Şampiyon olabileceğimizi hiç tahmin etmiyorum.
    BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• - Şu Trabzonspor şampiyonluğu mucize laflarına bayılıyorum gerçekten....

- Sanki uzaya çıkıyoruz neden zormuş..

- Ben her daim inanıyorum şampiyonluğa..diğer anadolu takımlarına tekme atarak değil dost olunarak şampiyon olunur...

- Sadri şenerin her hareketini eleştirmiyelim, gerçi eleştirenler belli oluyor sözüm Arena proğramı gibi çalışanlara..
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• elalem bize gülüyor
        keita hareket yapiyor trabzon taraftari hazmediyor diyorlar
        bu ne sakinlik
        fenerin antu forumunda bile yüzlerce sayfa yaziliyor bu konu hakkinda
        eskiden ekmek arabasinla kacarlardi trabzondan
        simdi elin yamyami geliyor seyini tutuyor bizimkiler seyrediyor
        avni aker cehennemi olmus turistik gezi merkezi

Yorum

• - İyide yönetim ne yapsın kendi klübü bu terbiyesizliğe göz yumuyorsa kendi ayıbıdır...

- Zaten futbolcualarımız gereken tokatı sahada atmıştır..
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• trabzonspor en olmadık zamanda gs yendi.bizim olmazsa olmazlarımızdan biri anadoludan şampiyon çıkan tek takımın trabzonspor olması idi.biz gs yenerek bursanın ekmeğine yağ sürdük.adamlar daha şampiyon olmadan anadolunun en büyüğü biziz demeye başladılar.büyüklük bir kupa alma ile olmuyor ama.bizim savunduğumuz tezimizi elimizden almış oluyorlar.birde diğer anadolu takımları bursa maçına bek asılmıyorlar.o yüzden şanslı görüyorum onları.beki bizim yönetim ne yaptı 100 trilyon harcadı ama bu takıma bir santrafor ve bir iyi hoca almayarak 2 senedir elimizdeki şampiyonlukları başka takımlara verdiler.oysa bursa bu işin para ile olmayacağını takım oyunu ve birliktelikle bu işin olaçağını herkese gösterdi.28 yıldır bu taraftar sabretiyor artık sabır taşı çatladı.daha dün ikinçilikten gelen bir takım şampiyon oluyor.biz hala daha bir sonraki sene yok üç sene sonra diyerek ömrümüz bitti.ama bunların yalan konuşmaları bitmedi.bakın bu sene bursa şampiyon olursa çocuklarımıza anlataçak hiçbirşeyimiz kalmayacak.zaten bizi 4 büyükten sanmayanların eline iyi bir koz geçecek.artık siz anadoluda bursa ile çekişin diyebilecekler.yazık çok yazık....
            imzaya gerek yok dedik ya Tonyaliyiz...

Yorum

• İlk olarak tonyalı Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              trabzonspor en olmadık zamanda gs yendi.bizim olmazsa olmazlarımızdan biri anadoludan şampiyon çıkan tek takımın trabzonspor olması idi.biz gs yenerek bursanın ekmeğine yağ sürdük.adamlar daha şampiyon olmadan anadolunun en büyüğü biziz demeye başladılar.büyüklük bir kupa alma ile olmuyor ama.bizim savunduğumuz tezimizi elimizden almış oluyorlar.birde diğer anadolu takımları bursa maçına bek asılmıyorlar.o yüzden şanslı görüyorum onları.beki bizim yönetim ne yaptı 100 trilyon harcadı ama bu takıma bir santrafor ve bir iyi hoca almayarak 2 senedir elimizdeki şampiyonlukları başka takımlara verdiler.oysa bursa bu işin para ile olmayacağını takım oyunu ve birliktelikle bu işin olaçağını herkese gösterdi.28 yıldır bu taraftar sabretiyor artık sabır taşı çatladı.daha dün ikinçilikten gelen bir takım şampiyon oluyor.biz hala daha bir sonraki sene yok üç sene sonra diyerek ömrümüz bitti.ama bunların yalan konuşmaları bitmedi.bakın bu sene bursa şampiyon olursa çocuklarımıza anlataçak hiçbirşeyimiz kalmayacak.zaten bizi 4 büyükten sanmayanların eline iyi bir koz geçecek.artık siz anadoluda bursa ile çekişin diyebilecekler.yazık çok yazık....

allah allah
              oyna sampiyon ol
              baskalarinin sampiyon olmasini kiskanmayacak kadar büyük bri takimdir Trabzonspor
              vallah adamlara helal olsun takir takir futbolunu oynuyorlar

Yorum

• 8 ay sonra işi bırakmayı düşünen yönetimin önümüzdeki sezonun planlamasını yapması ne kadar mantıklı ?

8 ay sonra seçimde yeniden aday olmayı düşünmüyorsa Sadri Şener sezon sonu bırakmalı.

Yoksa önümüzdeki sezonu da kaybedeceğiz muhtemelen.

Yorum

• sezon ortasinda yapilan baskanlik secimlerini yillardir anlayamiyorum.
                  "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Neyini aratacakmış..birisi yapılanı yıktı,diğeri yıkılanı yapmaya uğraşıyor..işi bilmediği için eline yüzüne bulaştırıyor..ikisi de Özkan hocanın eline su dökemez..
                    Bu kadar basit..

Son beş yılın özeti..

Yalnız ikincisinin,yıkılanları toparlamaya çalıştığı da, çok su götürür ..

Hep söylüyorum zaten..

Gidişat,Özkan hocayadır..

Alilenizin "kayyumuna" yani..

Yorum

• - Felaket tellalları işbaşında yine...

Yorum

• yonetim trabzona yakısan transferler yapmalı bu sene 30 milyon harcanmalı transfer yoksa bu takımdan bir sey olmaz gisip bos yere 15 milyon euro harrcayıp ismi tanınmamıs kalitesiz adamları alcana gitsinler bir 15 daha harcasınlar kalitei adamları alsınlar
                        bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• Zamanında belli sayfalarda vuracak yer bulamayıp, Fatih neden Ünal'a abi demedi diyen bel altı çalışan zihniyet bugün kendisinden 25 yaş büyük insanlara nasıl hitap ediyor.

Görüyoruz, konuşmak için konuşanları.

Daha çok ince hesap yapacağız, yapana değil, yaptırana bak derler ya şte ondan.

Serdar,

Şampiyonluk konusunda sana katılıyorum ne yazık ki. İçimizdekileri halletmeden, Trabzpnspor'u bir futbol kulübü haline getirmeden bu işler olmaz. Diyarbakır Belediyesine yapılan ziyareti bile, Trabzonspor sadece bir futbol takımı değil diyerek meşru hale getiren zihniyet, birde siyasetten çıkarın Trabzonspor'u diye feryat ediyor ya, en çok buna üzülüyorum işte.

Yorum

• - Kendinden kaç yaş büyük insana başkanına dolandırıcı diyen insanların bu konuşmaları yapmasıda çok manidar...

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              - Şu Trabzonspor şampiyonluğu mucize laflarına bayılıyorum gerçekten....

- Sanki uzaya çıkıyoruz neden zormuş..

...
                              Bayılmaya ne hacet . Bütçe tutmuyor , her yıl milyonlarca lira para hesapsızca çöpe atılıyor . Bir kez olsun para politikası geliştirememiş , 30 yıldır bankalardan parayı paralı başkanların teminatlarıyla almak zorunda bırakılmış . 30 yıldır , antreman tesislerinin arazi rantı dışında - ki son haberlere göre oranın satışı da tehlikede - bir tek gelir getirici işten alnının akıyla çıkamamış .

Her yıl kulübün bütünlüğünü bozacak bir başka meseleyle kulübün maçlarının önüne geçecek derecede kulübün gündemine girmiş . Büyük takım ülküsünden bir haber yöneticilerin de büyük katkısıyla önce yıldız oyuncusunu satan sonra yıllarca aynısını mumla arayan bir kadro tasarım politikası benimsenmiş ve kulübün menajerlik şirketlerinden tamamen bağımsız kendi iradesyile yaptığı transfer tercihi sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar körelmiş .

13-15 yıldır A milli takımda ülkenin 4 büyük kulübünden biri olduğun gerçeği yok olmuş , 13-15 yıldır yaptığın yabancı transferlerin ulusal çapta bir ikisi hariç hiç bir şey ifade etmemiş .

Sayıyoruz , daha nicesini sayıyoruz ... Kulübün pek çok sıkıntısı başkan Sadri Şener'in yönetimi ile başlamadı . Ancak son derece açıktır ki pek çok sıkıntısı da Sadri Şener geldiğinde her hangi değişime uğramadı .

Durumu idare etme eğilimi , günü kurtarma amacı yarınlara hizmet etmiyor . Ettiğini iddia eden balık hafızalıdır . Trabzonspor yapısal reformlara gitmedikçe , doğru organizasyonların altına girmedikçe ve bunların idaresini muktedir insanlara bırakmadıkça belki bir yıl 30. haftaya kadar şampiyonluk mücadelesi verilerek borç açığı milyonlarca tl arttırılacak , sonraki yıllar bunun sancısı çekilecek ve kaçınılmaz biçimde her 7-8 yılda bir kadro bunalımı yaşanmaya devam edecektir . Trabzonspor'un şartları istikrarlı biçimde yıllarca liderlik mücadelesi vermekten uzaktır . Kimse kendi kendisini kandırmasın . Herkes , bayılmadan önce ayılmayı denesin .

Yorum

• Serdar kime anlatıyorsun ?

Biz büyük kulübüz takılma bu kadar para laflarına, ödenir geçer kardeşim.

He bu arada unutmuşum, adamına göre muamele

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X