Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İkinci lige düşürmek için çok çaba sarfetmişti..

Trabzon şehrinden sadece 567 oy alabildikten sonra..

Özkan Sümer onu önce durdurmuş,çok zor ve uzun bir uğraştan sonra mağlup etmişti..

Eksik olsun..

Gölge etmesin..

Başka ihsan istemeyiz..

Kulübümüz zor durumda diye fenerlilerin immetinden medet umacak değiliz..

Gücü yetiyorsa Aziz yıldırım'ı devirsin,fenere başkan olsun..
    Budur!seni tebrik ediyorum

Yorum

• "final maçları özürlüsü" olduğunu her görev yaptığı yerde gösteren bir hocayı kalkıp da takımın başına 4. kez getiriyoruz. inanılacak gibi değil.
      adam bizde 96 yılında şampiyonluk maçını kaçırdı,
      koreye gitti orada da şampiyonluk maçını kaçırdı.
      herşeyin ötesinde çalıştığı ligin federasyonuyla davalı olan kaç hoca veya ülke federasyonuyla davalı hocayı takımın başına, dava süresince 2 defa getiren kaç takım vardır onu da merak ediyorum.
      sadri şener bu kulübü ya faruk özak ın güdümünden kurtaracak ya da çekip gidecek bu kulübü kendi iradesiyle yöneten bir adam gelecek.
      bu kulüpte dönen dolaplar insanı çileden çıkarıyor.
      "küçük şehrin büyük takımı" artık "şehrinden de küçük bir takım" haline adım adım geliyor.
      bu kulübe artık camianın "genç subaylar"ınca bir darbe lazım çünkü bazı "rütbeliler" kabak tadı verdi artık mide bulandırıyorlar, can sıkıyorlar ...

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir yönetici canlı yayında böyle beddua eder mi yahu.Sen haksızlığa uğradığını söylersin de bu nedir ??

Yok ya sen adamları her yerde hırsızlıkla düzenbazlıkla haram lokmayla suçla adam tepki verince olur mu böyle şey de

Yorum

• İlk olarak Atılay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yok ya sen adamları her yerde hırsızlıkla düzenbazlıkla haram lokmayla suçla adam tepki verince olur mu böyle şey de
          Ben tepki vermesine kızmadım veriş şekline kızdım.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            "final maçları özürlüsü" olduğunu her görev yaptığı yerde gösteren bir hocayı kalkıp da takımın başına 4. kez getiriyoruz. inanılacak gibi değil.
            adam bizde 96 yılında şampiyonluk maçını kaçırdı,
            koreye gitti orada da şampiyonluk maçını kaçırdı.
            herşeyin ötesinde çalıştığı ligin federasyonuyla davalı olan kaç hoca veya ülke federasyonuyla davalı hocayı takımın başına, dava süresince 2 defa getiren kaç takım vardır onu da merak ediyorum.
            sadri şener bu kulübü ya faruk özak ın güdümünden kurtaracak ya da çekip gidecek bu kulübü kendi iradesiyle yöneten bir adam gelecek.
            bu kulüpte dönen dolaplar insanı çileden çıkarıyor.
            "küçük şehrin büyük takımı" artık "şehrinden de küçük bir takım" haline adım adım geliyor.
            bu kulübe artık camianın "genç subaylar"ınca bir darbe lazım çünkü bazı "rütbeliler" kabak tadı verdi artık mide bulandırıyorlar, can sıkıyorlar ...
            Final maçları özürlüsü diye tanımladığınız Şenol Güneş başımızda dursaydı da biz her yıl final maçlarını kaybetseydik. Sanki her yıl şampiyon olan bir kulüpsün de final oynayıp kaybetmeyi yediremiyosun. Bırak da orada kaçırdığı şampiyonluğu da Koreliler düşünsün. Zaten onlar düşünmüşler ki Şenol hocayı güzellikle uğurlamışlar.

Şenol Güneş neden davalı federasyonla haklı mı haksız mı bunu yazmıyorsun. Şenol Güneş'i zan altında bırakıp, davalı diye damgalıyorsun. Biraz araştır, oku, öğren de ondan sonra konuş davalı hocayı niye getiriyorsunuz diye.

Yorum

• Ne insanlar var be! Şampiyonluğu kaçırıyorsun yine yaranamıyorsun...

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Final maçları özürlüsü diye tanımladığınız Şenol Güneş başımızda dursaydı da biz her yıl final maçlarını kaybetseydik. Sanki her yıl şampiyon olan bir kulüpsün de final oynayıp kaybetmeyi yediremiyosun. Bırak da orada kaçırdığı şampiyonluğu da Koreliler düşünsün. Zaten onlar düşünmüşler ki Şenol hocayı güzellikle uğurlamışlar.

Şenol Güneş neden davalı federasyonla haklı mı haksız mı bunu yazmıyorsun. Şenol Güneş'i zan altında bırakıp, davalı diye damgalıyorsun. Biraz araştır, oku, öğren de ondan sonra konuş davalı hocayı niye getiriyorsunuz diye.
                kardeş sen çok heyecanlanmışsın biraz sakin ol da yazılanı bir daha oku istersen.
                davasında haklı yada haksız bunun bir önemi yok, sonuçta şu an Türk futbolunu yöneten kurumla davalı, bu kadar basit.
                duruşma günü geldiğinde bir tarafta TFF ( Türk futbolunu yöneten kurum ) , bir tarafta Şenol Güneş ( Trabzonspor'u yöneten şahıs ) olacak.
                burada şenol güneş e çıkıp "neden davalısın" diyen yok zaten bunu demeye bir hukuk devletinde kimsenin hakkı da yok, burada dediğim şey "neden davalı biri takımın başına dava süreci bitmeden getirildi" ?
                ben okur öğrenirim sen yorma kendini ama sen önce okumayı öğren, hemen cevap verme telaşı duyup yazılanı anlamamazlık etme sana tavsiyem.

Yorum

kardeş sen çok heyecanlanmışsın biraz sakin ol da yazılanı bir daha oku istersen.
                  davasında haklı yada haksız bunun bir önemi yok, sonuçta şu an Türk futbolunu yöneten kurumla davalı, bu kadar basit.
                  duruşma günü geldiğinde bir tarafta TFF ( Türk futbolunu yöneten kurum ) , bir tarafta Şenol Güneş ( Trabzonspor'u yöneten şahıs ) olacak.
                  burada şenol güneş e çıkıp "neden davalısın" diyen yok zaten bunu demeye bir hukuk devletinde kimsenin hakkı da yok, burada dediğim şey "neden davalı biri takımın başına dava süreci bitmeden getirildi" ?
                  ben okur öğrenirim sen yorma kendini ama sen önce okumayı öğren, hemen cevap verme telaşı duyup yazılanı anlamamazlık etme sana tavsiyem.
                  Bence sen ne yazdığının farkında değilsin. Davalı bir insanın takımın başına gelmesinde ne gibi bir sakınca var onu da yazsaydın o zaman. Bu adam davalıysa cinayet zanlısı değil ya. Kaldı ki son derece haklı davasında da o da ayrı konu. Ama sen okumayı biraz daha ilerletip kendini ifade etme konusunda biraz daha geliştir. Benim de sana tavsiyem.

Yorum

İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

davalı (fifalık) dünya kadar futbolcusu olan(hala oynayanlardan bazılarının da durumu malum) bir kulüp için +1 cephede orada açılsa çok bir şey değişmez kanımca. hem de bu talebinde haklı ise Şenol hocaya sonuna kadar destek vermek gerekir.
                    Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Bence en önemli nokta bu kUlüp bu borcu nasıl makul noktalara getirebilir bir fikri olan var mı bu konuda?
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspor'a kutuluş reçeteleri yazılıp çiziliyor. Artık ben ciddi ciddi bu kulübün kurluşunu temelli İstanbul'a taşınmasında görüyorum. Trabzonspor'un duruşundan turşusundan kimse bahsetmesin. Koca kulübü Trabzon'da şamar oğlanına çevirdiler. Şehir kendi elleriyle kulübü yiyip bitirdi. Trabzonspor'un acilen o Trabzon kazanından kurtulup İstanbul gibi her fedakarlığa hazır insanların olduğu kente taşınma zamanı geldi geçiyor. E tabiki böyle bir şey şu an için mümkün görünmüyor ancak bu da bir reçete nihayetinde ve bu devran böyle sürüp gittikçe bence en mantıklı reçete bu. Yoksa borçlarını ödeyemeyip sıradan bir Anadolu takımı olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Trabzon kenti biraz gurbet çeksin özlesin, elindekinin değerini anlasın, herkes aklını başına alsın. Bir yönetim 180 derece nasıl döner de yaptığı bütün güzel şeyleri 6 ay gibi kısa bir sürede mahveder. Anlamak gerçekten çok güç. Meşruluğu tartışılan bir yönetim Şenol Güneş'i göreve getiriyor, kurtuluş Şenol Güneş'e bağlanmış. Şenol Güneş'i yine yıpratacaklar diye korkuyorum. Ateşten gömlek misali, Allah Şenol Güneş'in yardımcısı olsun.
                        Hep söylediğim ve hep tepki aldığım düşünceler bunlar...
                        DİNDAR AMA ADİL OLMAYANLARDANSA ADİL AMA ATEİST OLANLARIN BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VARDIR !!!

Yorum

Bence sen ne yazdığının farkında değilsin. Davalı bir insanın takımın başına gelmesinde ne gibi bir sakınca var onu da yazsaydın o zaman. Bu adam davalıysa cinayet zanlısı değil ya. Kaldı ki son derece haklı davasında da o da ayrı konu. Ama sen okumayı biraz daha ilerletip kendini ifade etme konusunda biraz daha geliştir. Benim de sana tavsiyem.
                          bu ülke futbolunda masa başında dönen oyunlardan hiç haberin yok galiba. husumetler trabzonsporun maçlarında hakemler tarafından görülmeye kalkmasın. korkum odur. daha ne kadar açık söyleyeyim, bu cümle senin bile anlayabileceğin netlikte bence.

Yorum

• Şenol Hoca 4. kez de gelse heyecan yarattı kabul etmek lazım kara bulutların da biraz dağılmasını sağladı.Trabzonspor'da bu şekilde karşılanacak başka isim göremiyorum.
                            Bordomavi.net

Yorum

• Şenol hoca davasında haklıdır ve Trabzonspor haklı insanları, davalı diye veya şikeler aleyhimizde yapılacak diye mesafe koyacak kadar küçük bir kulüp değildir. Benim gözümde böyle. Ama senin gözünde. Sen zaten sisteme ayak uydurmuşsun bile. Husumetleri varmış. Federasyonla aramız bozulurmuş. Geçin bu palavraları. Federasyonla aramız Şenol Güneş'le falan bozulmaz. Zaten bozuk. Federasyonla aramızın düzelmesi için güçlü lobimizin, adamlarımızın olması lazım. Öyle bir teknik direktörle olacak iş değil bu. Senin bile anlayacağın hakemlerin göreceği hesaplar, Şenol Güneş geldi diye veya Şenol Güneş gitti diye değişmez.
                              En son mashal61 tarafından düzenlendi; 01.12.2009, 23:36.

Yorum

Şenol hoca davasında haklıdır ve Trabzonspor haklı insanları, davalı diye veya şikeler aleyhimizde yapılacak diye mesafe koyacak kadar küçük bir kulüp değildir. Benim gözümde böyle. Ama senin gözünde. Sen zaten sisteme ayak uydurmuşsun bile. Husumetleri varmış. Federasyonla aramız bozulurmuş. Geçin bu palavraları. Federasyonla aramız Şenol Güneş'le falan bozulmaz. Zaten bozuk. Federasyonla aramızın düzelmesi için güçlü lobimizin, adamlarımızın olması lazım. Öyle bir teknik direktörle olacak iş değil bu. Senin bile anlayacağın hakemlerin göreceği hesaplar, Şenol Güneş geldi diye veya Şenol Güneş gitti diye değişmez.
                                böyle saçmalıklarla uğraşacak vaktim yok
                                yazdığım yoruma anlamsız bir çıkış yaptın, yanlış konuşmaların havada kalmasın diye deminden beri cevap veriyorum ama sen hala daha ilk mesajı anlamadığın için yanlış konuşmaya devam ediyorsun.
                                benden alıntı yapma genç adam, senle muhabbet etmeye niyetim yok, eğer çıkıp sana bir laf edersem cevabını o zaman verirsin.
                                hadi kendine iyi bak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X