Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Akif61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şu tartışmayı lutfen keselm
    hocam gerçi bunu sölemek bana düşmez ama imzandaki şeyi hiçmi hiç beğenmedim lütfen o malum örgütün adını yazmayalım buralarda ayrıca tartışma bence kesilmiş son yazılan yazı ile

diğer bir konu yürüyüş varmı ne zaman olcak nasıl haberimiz olacak olmalıdır.

dünkü spor haberlerini kaçırdım bu konuda haber yapıldımı yerel gazetelerde çıktımı.
    son gelişmeler hakkında bilgisi olan bir yorum yazsın

teşekkürler şimdiden
    Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws

Yorum

• Gerekeni yaparız biz,yapacağız merak edilmesin....

Yorum

• Digiturk Forumlarindan banladim http://media.digiturk.tv/forum/index.php

Serefli ve Asil (!) kurulusunuza nasil üye olabilirim. Trabzonsporun maclarini nerden izleyebilirim diye sordugumdandir herhalde !?
        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak oflimfatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ula güzel uşak şiddetle olmaz bu işler anla daa.
          stada girsin bu lanet herifler.
          e girmesine engel teşkil edecek yasada yok.
          biz statda onları nasıl dar ederiz nasıl başlarına yıkarız bunu düşünelim.
          ben buldum uşaklar hiç beklemedikleri anda kameraların önüne pankart açalım hemde hepsinin aynı anda indiremesinler organize işler hocam bi düşünün

Yorum

ula güzel uşak şiddetle olmaz bu işler anla daa.
            stada girsin bu lanet herifler.
            e girmesine engel teşkil edecek yasada yok.
            biz statda onları nasıl dar ederiz nasıl başlarına yıkarız bunu düşünelim.

abi bende onu söyluyorum stada sokalım ama kabloların hepsini keselim bunun örneğini febeş yaptı ceza almadılar biz yapıncamı ceza alcaz...artık bunada ceza verirlerse .................
            https://twitter.com/akfgr

Yorum

• külünkoğluda yok nereye getti acaba

Yorum

abi bende onu söyluyorum stada sokalım ama kabloların hepsini keselim bunun örneğini febeş yaptı ceza almadılar biz yapıncamı ceza alcaz...artık bunada ceza verirlerse .................
                SEN SEN OL DÜŞMANINI TAKLİT ETME ÇÜNKÜ BİR GÜN HERKEZ SANA DÜŞMAN OLUR.
                İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

• kablo kesmeye ceza veremezler...pankart olayı güzel olur..ama kesn çekmek zorunda oldukları yerlere koymamız gerekiyo mesela kalenin yanına uygun açıdayada taç çizgisine yere koyalım mecbur çekicekler buna göre pankart hazırlanabilir tabi yönetm oralra koymamıza izin verr mi bilmem!
                  KARADENİZ KAPLANI

Yorum

• İlk olarak camobali-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    SEN SEN OL DÜŞMANINI TAKLİT ETME ÇÜNKÜ BİR GÜN HERKEZ SANA DÜŞMAN OLUR.

abi o zaman sağlam bi yuruyus yapalım inlesin her yer TRABZON diye

Yorum

• kanı kaynayan genç uşaklar sözüm sizeki ferdi olarak yani tek kişi iş yapmayalım.
                      protestolarımız topluca olsun.
                      en güzel protesto şekli pankartlardır.
                      maraton özel bölümünün sahaya yakın tarafına büyük gösterişli bi pankart assak nasıl olur.
                      yayıncı kuruluş maç görüntülerinde mecbur o kısmı gösterecek.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak snn61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kablo kesmeye ceza veremezler...pankart olayı güzel olur..ama kesn çekmek zorunda oldukları yerlere koymamız gerekiyo mesela kalenin yanına uygun açıdayada taç çizgisine yere koyalım mecbur çekicekler buna göre pankart hazırlanabilir tabi yönetm oralra koymamıza izin verr mi bilmem!
                        hareketli adam ayarlarız olmazmı

Yorum

kanı kaynayan genç uşaklar sözüm sizeki ferdi olarak yani tek kişi iş yapmayalım.
                          protestolarımız topluca olsun.
                          en güzel protesto şekli pankartlardır.
                          maraton özel bölümünün sahaya yakın tarafına büyük gösterişli bi pankart assak nasıl olur.
                          yayıncı kuruluş maç görüntülerinde mecbur o kısmı gösterecek.

tamam diyelim yeri bulduk peki pankart ta ne yazacak

Yorum

• Biraz önce digiturkten aradılar, yeni paket falan filan, dedimki arkadaş biz bmn olarak topluca digiturku bırakmayı planlıyoruz o yüzden şu anda bana söyliyeceklerinizin hiç bir hükmü yok. Trabzonspordan özür dileyin anlaşalım dedim. O da konuyu bildiklerini ve hassasiyetle üzerinde durulduğunu söledi.
                            SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                            SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

benim aklıma geliyo ama yazılması münasip olmaz

Yorum

bu fikir mutlaka düşünülmüştür.
                                ne yazması gerektiğini iyice düşünelim.
                                demin bi arkadaş güzel laf etti.

it ürür kervan yürür diye.
                                altınada pis-lik tv yazsak nasıl olur?
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...