İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
-
2 kerede beni aradılarİlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz önce digiturkten aradılar, yeni paket falan filan, dedimki arkadaş biz bmn olarak topluca digiturku bırakmayı planlıyoruz o yüzden şu anda bana söyliyeceklerinizin hiç bir hükmü yok. Trabzonspordan özür dileyin anlaşalım dedim. O da konuyu bildiklerini ve hassasiyetle üzerinde durulduğunu söledi.Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws
Yorum
-
olmazmı abi de bide yaşasın d-smart da diyelimİlk olarak oflimfatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu fikir mutlaka düşünülmüştür.
ne yazması gerektiğini iyice düşünelim.
demin bi arkadaş güzel laf etti.
it ürür kervan yürür diye.
altınada pis-lik tv yazsak nasıl olur?
Yorum
-
Büyük bir olasılıkla oyalıyorlar oyüzden bursa macında dev pankartların acılması lazmBiraz süre verip hemen harakete gecip kapatalımSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
haklısın oylamaya devam ediyolar demekİlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBüyük bir olasılıkla oyalıyorlar oyüzden bursa macında dev pankartların acılması lazmBiraz süre verip hemen harakete gecip kapatalımBabandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws
Yorum
-
abi bence maratondakiler pankartı bayrak gibi açsınlar maçın belli bir kısmında bayrak gibi bi oraya bi buraya yurutsunler ozellikle 61. dakikada
Yorum
-
bence çok guzel bir pankartİlk olarak camobali-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLİgtv Sİz İstanbul ,trabzonsuz TÜrkİye Olamaz
Yorum
-
ya ben sizleri anlamiyorum .. adamlarin yasal olarak oraya girmeye haklari var diyorsunuz.. peki onlarin bizi yaniltip macimizi vermeme hakkini kim veriyor onlara? onlarin macimizi yayinlama hakki varsa.. bizimde macimizi seyretme hakkimiz var kardesim.. bizler para veriyoruz seyretmek icin.. dingonun agirimi istedigin maci ver istedigini verme.. buda tabi herzaman bizim basimiza patliyor.. adi serefsiz herifler .. sizlerin topunu ben ... adi kopekler diyecem ama kopeklere hakaret olur.. sizleri verecekler benim elime varya.. topunuzu tek basima halletmezsem ne olim.. adiler pislikler.. yalakacilar.. paracilar .. siz herseyinizi satarsiniz para ugruna be .. pislikler sizi.. igrenc herifler migde bulandirici herifler.. yeter be yeter.. bukadarda olmaz ya.. bir takimin ustune bukadarda gelinmez be.. bende burda butun Trabzonspor yoneticilerine buyuklerine sesleniyorum.. sizlerin icleri nasil rahat olabiliyor?? ben hicbir buyugumuzden bir tepki duymadim.. bu nasil istir bu nasil bir sahip cikmadir anlamadim gitti ya.. birisi bunun aciklamasini yapsin bana.. vallahi kafayi yicem arkadaslar.. gercekten cok sinirliyim ya.. bizlere salakca mazeret gostererek... yok gelen talepler uzerine.. hay senin Allahini seveyim eger senin Allahin varsa.. Allahsizlar ya.. vallahi ben bu adamlari sokakta gorsem varya evire cevire doverim ya.. bukadarda olmaz ya.. isi cigrindan cikarttilar.. tff .. lig tv .. nuri albayrak.. hepsinin Allah belasini versin.. ... buyuklerimiz sussun ceplerini doldursunlar.. Trabzonun hakkini savunan tek taraftarimi? baska forum var mi bilmiyorum ama.. burdaki aktif uyeleri gordugumde .. bu sayi cok az arkadaslar.. ben delircem ya .. ben gurbette yasiyorum.. gecen sene bu zamanda Turkiyeye geldim .. geldigim gun saat 4 du.. aksam ustude Trabzonsporun maci vardi .. ucaktan iner inmez meydana gittim biletleri aldik dogru Trabzonspor macina.. ben yol yorgunlugu falan filan ne bilim .. Trabzonspor benim icin herseydir.. ulan keske bill gates kadar zengin olsaydim.. istanbul medyasini satin alip hep anadolu insanlarini koyardim oraya.. sonrada butun anadolu maclarini verirdim.. gerekce olarakda her hafta sunu soylerdim.. sizlerin maclarini cok yayinladik.. artik herkes baska takimlari gormek istiyor... yani bunlarin mazerete benimkinden farkli degil.. BIRDAHA SOYLUYORUM INSALLAH YUZUNUZ GULMEZ INSALLAH ALLAH BELANIZI VERIR
Yorum
-
YÖNETİM Mİ VARKI İZİN ALINACAK ?İlk olarak snn61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekablo kesmeye ceza veremezler...pankart olayı güzel olur..ama kesn çekmek zorunda oldukları yerlere koymamız gerekiyo mesela kalenin yanına uygun açıda
yada taç çizgisine yere koyalım mecbur çekicekler buna göre pankart hazırlanabilir tabi yönetm oralra koymamıza izin verr mi bilmem!"BBG Metris, çok yakında!"
Yorum
-
maçgunu yeni yönetim belli olur heralde o saate kadarİlk olarak erdalk79 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYÖNETİM Mİ VARKI İZİN ALINACAK ?
Yorum
-
mazbatayı ancak p.tesi alır en erken. yani yenisi gelene kadar yine yönetimsiziz..İlk olarak Akif61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaçgunu yeni yönetim belli olur heralde o saate kadar"BBG Metris, çok yakında!"
Yorum
-
Pankart önerim
Koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi denir
bknz. lig tvEn son Selçuk Çetin tarafından düzenlendi; 09.02.2008, 19:02.Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws
Yorum
-
Kablo kesme olayında becerip kesemeyince rezil oluruz sakın bulaşmayın o kablolar öle kolay kesilecek şeyler değil. makara oluruz millete sonra. kameralara taciz , görevlilere taciz ederek görevlerini yaptırmayacan . şimdi görevlilerden birini dövsen ne olcak bu yapılacak en kolay olay ama sonra.
Gariban çalışan üzerinden haberler ne istediler bu adamdan gibi haklıyken haksız ve çalışanın orda hiç bir günahı yokken ama yapacagimiz eylen kişiyi değil DIGITURK e zarar vermeli.
Arabalarını dağıtsan sigortası vardır dert değil onlar için yani öyle bişey yapmalıyızki kimse incinmeyecek ama gündem yaratacak ayrıca lig tv prestij kaybedecek. Böyle bişey bulmak lazım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum