Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şansal, o kadar konuşmasında, şurada ciddi bir açık verdi:

"Bu hafta Trabzonspor maçını yayınlamadık, kıyamet koptu!"

İçinde oldukları ruh hali şu anda bu işte...
    Trabzonsporlu olmak...
    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• benım bıldıgım teknıkdırektorlerın röportaj vermesı mecburı ondan vermış olabılır
      En son Berat tarafından düzenlendi; 11.02.2008, 00:36.

Yorum

• az bile onlara...karşılarındaki büyüklüğün farkında değiller..
        Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• Ersun hocanın konuşmasında bi gariplik sezdim de şimdi aklıma geldi. Iki üç basit cümleyle geçiştirdi. Ben de hoca böyle konuşmazdı hayırdır diyodum. Sanırım o da bir nevi futbolcular gibi davrandı

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şansal, o kadar konuşmasında, şurada ciddi bir açık verdi:

Biraz daha inat ederlerse,ölmeden kıyameti yaşatacaz biz onlara! Hadlerini bilsinle bizi bilmiyorlarsa eğer!
            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şansal, o kadar konuşmasında, şurada ciddi bir açık verdi:

kardeş bişey sorucam sence bu hafta maç verilicik diye tepkiler bitecek yada unutulacakmı yada unutulmaması için bişey yapıcakmısınız,yapacakmıyız?

Yorum

• Şöyle söyleyeyim. Haftalardır Trabzonspor Camiası ve yönetimiyle dalga geçer gibi konuşanların, yelkenleri suya indirdiklerini gördüm bu gece.

Bu tepkiler, ardından seçim, galibiyet ve taraftarın stadyumda takımına sahip çıktığını göstermesi LigTV ve onun gibi düşünenler için tokat gibi oldu.

Bundan sonra maç programını yaparken iki defa düşünecekler diye düşünüyorum.

Bizler ise protestomuza ara vermeyi düşünmüyoruz. Yönetici arkadaşlarımızın bir kısmı Trabzon'da idiler bu gece. O nedenle uzun uzun tartışamadık; ama protestoyu sonlandırmak gibi bir niyetimiz yok. Bazı yanlışlar var, bir kere yapılsa da, etkisi derin oluyor.

Sadece bir maçı bile yayınlamasalar, yaptıkları iş hadlerini aşmaktır diye düşünüyorum.

Yarın sabah ile birlikte, sarsmaya yeltendikleri itibarın ne olduğunu, onlara göstermek için gene burada, bu başlıkta olacağız.
                Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• MAC BITTI GAZIANTEPSPOR:0 SIVASSPOR:0 HELAL SIVASSPORUMUZA 1PUAN ILE DÖNÜYOR TEBRIKLER SIVASSPORUMUZ .SAYGILARIMLA...

sivaslıdan alıntı

işte lig tvnin büyük sivassporu beraberliğe bayram yapıyorlar

Yorum

• saat nerdeyse 1 e geliyor biz hariç bütün maçların golleri var web sayfalarında,hoşuma gidiyor çünki demekki canlarını bayağı sıkmışız.

Yorum

• İlk olarak A.FARUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ersun hocanın konuşmasında bi gariplik sezdim de şimdi aklıma geldi. Iki üç basit cümleyle geçiştirdi. Ben de hoca böyle konuşmazdı hayırdır diyodum. Sanırım o da bir nevi futbolcular gibi davrandı
                      Süper bir tespit.

Ersun Hocanın röportaj vermeden ayrılması etik olmazdı. O da sözü kısa kesti ve 2-3 cümleyle bitirdi.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• maçın gollerini bile izleyemedik.ligtv.com.tr hala koymadı
                        *
                        *
                        Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• tamam,duymak istediğim buydu benimde,çünkü bizi balık hafızalı sanmalarını istemiyorum,hele şu son yalanlarından ve kibirinden sonra.

Yorum

• Bu arada bir bilgi aktaralım:

Dün BMN kaptan Hüseyin'e ulaşarak tepkimizden bahsetti. Kendisi de "Biliyoruz, zaten bu nedenle Antalya'da röportaj vermedik" dedi. Protestomuzu anlatmaya, anlamını vurgulamaya dahi gerek kalmadan, kaptanımız "Maçtan önce arkadaşlarla konuşarak durumu onlara da aktaracağım" dedi.

Oftaş maçında yayıncı kuruluşun hakem rezilliklerini vermemesi üzerine zaten LigTV'ye tepkili olduklarını ve Bursa maçının yayınlanmamasına da tepki vereceklerini söylemişti.

Sözlerini tuttukları için hepsine bir kere daha teşekkür ediyoruz.

En son Tunga tarafından düzenlendi; 11.02.2008, 00:51.
                            Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              maçın gollerini bile izleyemedik.ligtv.com.tr hala koymadı
                              Böyle giderse haftaya da bu rezalet devam ederse aramızdan biri Trt yayınlarken alıp golleri burada vermek zorunda kalacak. Onlar pislick tiviyse bizde BORDOMAVİ.NET'iz.....
                              Bu sene 7'irmeyiz dedik nokta...

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İyi oldu Şansala.Futbolcularımızı kutluyorum
                                İzleyenler fark etmiştir TRT'yi de çok korkutmuşuz.Sürekli yayınlıycaz diyip durdular.
                                stadyum devam ederken bilgisayari actim,enistem yanimdaydi,napiyosun dedi?
                                dedim stadyum programina mail atiyorum,bizim maci versinler diye?
                                lan olum manyakmisin isin gucun yokmu filan dedi??tabi burda kopan kiyametten haberi yok,sonra anlattim lig tv'nin yaptigi serefsizlikleri,maili attim,1-2 dakka sonra program sunucusu ''onur adli izleyicimiz TS macini sormus,maci telelig'de vericez daha elimize ulasmadi dedi..
                                eniste sok oldu tabi,helal olsun filan dedi bende atayim bi mail dedi..
                                güzel oldu yani((:
                                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X