Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Benny. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    lig tvyi iptal ettirmekle kalmadım kanal listemden ligtv ve show tvyide sildim
    okuduğum en iyi tepki ve yorum budur başka söze gerek bile yok
    Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws

Yorum

• İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sisssttt, terbiyesizlik yapma. Ben sana adam gibi yazi yazdim. Actirma benim agzimi simdi! Ne demek "Sen ve senin gibiler" ? Küstahlik yapma, haddini bil. Bir benim yazimi oku bir de kendi yazini. Efndi felsefesi yapma numaradan yere. Sana yazilan cok masumane bir yaziya bile nasil cevap verdigine bakarak senin hakkinda karar vermek cok kolay. Haklisin, orman kanunu degil. Buna bir de sunu ekliyeyim. Yazdigin yazi ancak senin geldigin ormanda gecer, bu forumda degil ! Insanin canini sikma.
      ARKADAŞLAR LÜTFEN.... Sonuçta burası bir forum sitesi.. herşey yazıdan ibaret....Zaten canımız sıkkın.. Birde oturup birbirimizle uğraşmayalım.. Öpüşün barışın bakimmm
      Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• İlk olarak hamseey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ARKADAŞLAR LÜTFEN.... Sonuçta burası bir forum sitesi.. herşey yazıdan ibaret....Zaten canımız sıkkın.. Birde oturup birbirimizle uğraşmayalım.. Öpüşün barışın bakimmm
        öpüşünü atın gerisine katılıyorum

Yorum

Yukarida cok masumane bir sey yazdim fakat vatandas sanal ortamin verdigi rahatlikla atip tutuyor. Ya bu ve bunun gibiler adam gibi bir sey konusamazlar mi? Bu ve bunun gibiler neden insan gibi konusmak varken ormanda yasiyormus gibi konusmaya kalkarlar. Hak edene hak ettigi dilden yazmak gerekir. Adam gibi yazima adam gibi cevap verseydi böyle olmayacakti.
          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• arkadaşlar herkesin gazı alınmış sanırım kimse kalmamış forumda ne o maçı vereceklerinimi açıkladılar yoksa eyleme gittinizde habermi vermediniz neler oluyo hee

Yorum

• İlk olarak KARDEŞİNİZ RG tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu An Foruma BaĞli BÜtÜn KardeŞlerİm.
              Az Önce Lİg Tv Nİn Web Sayfasina Gİrdİm, Ve YÖnetİmİn İbra Edİlmemesİ İle İlgİlİ İbrahİm HaciosmanoĞlu' Nun Lİgtv Web Sayfasi Haber MÜdÜrÜne RÖportaj VerdİĞİnİ Okudum Ve Bundan Dolayi Haber Yorumuna, Bundan Dolayi HaciosmanoĞlu' Nu Protesto EttİĞİme Daİr Yorum GÖnderdİm.
              GÜzel KardeŞlerİm, Bu BÜyÜk Camİanin TÜm Fertlerİnİn Ayni Hassasİyete Sahİp Olmasi Lazim.lÜtfen Sİzlerde İlgİlİ Habere Bu Mealde Bİr Yorum GÖnderİn
              bende ayni haberi okuyunca haciosmanogluna cok kizmistim,hem taraftarin icindeyim trabzonspor icin ölürüm diyeceksin hemde taraftarin 1 haftadir ugras verdigi ,protesto ettigi lig tv ye röportaj verceksin,bu yüzden Haciosmanoglunun samimiyeti hakkinda süphelerim olustu..
              ama az önce lig tv sayfasina baktigimda ayni lig tv sorumlusuna sadri senerinde röportaj verdigini gördüm.Gördügüm sudur ki,baskan adaylari cok fazla ilgilenmiyolar bu olaylarla..

Yorum

lannnnnnnn dağıtırım burayı hapimiz ortak duygusu olan trabzonsporumuz için burdayız ve burda olacağız. ufak tefek olaylar olacak ama biz bilinçli taraftarlarız onun için birbirimizi ufak tefek olaylarlan kırmayalım
                İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

• şahsi fikrim bu iş mevcut başkan adaylarıyla olacak iş değil fakat bu şartlarda en iyi aday sadri şenerdir.
                  İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

Yukarida cok masumane bir sey yazdim fakat vatandas sanal ortamin verdigi rahatlikla atip tutuyor. Ya bu ve bunun gibiler adam gibi bir sey konusamazlar mi? Bu ve bunun gibiler neden insan gibi konusmak varken ormanda yasiyormus gibi konusmaya kalkarlar. Hak edene hak ettigi dilden yazmak gerekir. Adam gibi yazima adam gibi cevap verseydi böyle olmayacakti.
                    bana kalirsa abartili tepki verdin.uslubunda hic dogru degildi..buna bile hak ettigi sekilde yazdim diyorsan o zaman hak ve hukugu iyikide sen belirlemiyorsun..
                    neyse olayi kisilestirmenin bi anlami yok.herkes kendi görüsünü dile getiriyor.yeni yönetim lig tvyi stada sokmasin diyen arkadaslarimiz var ama bu onlarin yasal hakki ve kimsede bunu engelleyemez.gelsinler maclarini versinler ama tepkiler karadeniz dalgasi gibi cöksün üzerlerine..
                    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• konuyu dağıtmayalım ...

ben diyorumki ligtv binasının onunde bi yuruyus duzenleyelim
                      https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Yarım saat önce gene aradım Ligtv yi telefonu ilk açış şekli gayet normal bi şekildeydi trabzon spor maçını neden yayınlamıyorsunuz dediğimde ses tonu değişti mahçup bi şekilde efendim gelen tepkiler üzerine yayınlanıyor gelen tepkiler sivas spor v.s. v.s. bende dedimki ozaman siz trabzon spor taraftarını umursamıyorsunuz tepkiler trabzon spor maçının yayınlanması yönünde alın size tepki.sustu.bende devam ettim evet kamaoyunada öle bi açıklama yaptınız fakat böle bi açıklama gerçekten çok komik geldi.Şimdi size telefonlar gelse pendik sporun maçını izlemek istiyoruz yönünde siz pendik sporun maçını yayınlarmısınız tabiki hayır. haklısınız dedi tlf bayan. Böle bişeyi istanbul takımlarına yapabilirmisiniz dedim sustu. zorla milleti D-smarta yöneltiyorunuz trabzon spor sahipsiz değil die devam edip tekililere iletin tşk deyip kapadım telefonı.

Bu haftadan umudum kalmadı kısa vadede belki onlar kazandı ama uzun vadede büyük kayıplar yaşıycaklar.Aydın Doğan'a uyuz oluyorum ama zorla D-smart aldırcaklar bana
                        Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bana kalirsa abartili tepki verdin.uslubunda hic dogru degildi..buna bile hak ettigi sekilde yazdim diyorsan o zaman hak ve hukugu iyikide sen belirlemiyorsun..
                          neyse olayi kisilestirmenin bi anlami yok.herkes kendi görüsünü dile getiriyor.yeni yönetim lig tvyi stada sokmasin diyen arkadaslarimiz var ama bu onlarin yasal hakki ve kimsede bunu engelleyemez.gelsinler maclarini versinler ama tepkiler karadeniz dalgasi gibi cöksün üzerlerine..
                          Kardesim bak, ben "Lig TV stada girmesin" falan gibi bir sey yazmadim. Sadece "Seviye" falan gibi laflardan biktigimizi dile getirdim. Lig Tv elbette kanuni olarak o stada girecek. Ben böyle bir sey yazmadim. Yillarca ayni hikayeyi okuyup durdugumuz icin bu tür söylemlerden biktigimizi yazdim. Eger o üye senin gibi yazsaydi bu sekilde cevap verirdim ona. Yukarida ve arka sayfada yazilari oku istersen. Hic bir sey demedigim halde o üyenin yazdiklarina bak. Her olayin ardindan "Seviye, bize yakismaz" gibi kelamlarda bulunuyoruz da.
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• ya arkadailar bu forum sitesi farklı fikirdeki insanların sitesi olsa tmm diyecem
                            ama hepimiz tek şeye gönül vermiş insanlarınız. birbirimize karşı böyle konuşmak hiçte doğru deil.
                            ondan biz kendi davamıza odaklaşalım

Yorum

• aktif 53 kişi görüş belirten 3-5 kişi

Yorum

Kardesim bak, ben "Lig TV stada girmesin" falan gibi bir sey yazmadim. Sadece "Seviye" falan gibi laflardan biktigimizi dile getirdim. Lig Tv elbette kanuni olarak o stada girecek. Ben böyle bir sey yazmadim. Yillarca ayni hikayeyi okuyup durdugumuz icin bu tür söylemlerden biktigimizi yazdim. Eger o üye senin gibi yazsaydi bu sekilde cevap verirdim ona. Yukarida ve arka sayfada yazilari oku istersen. Hic bir sey demedigim halde o üyenin yazdiklarina bak. Her olayin ardindan "Seviye, bize yakismaz" gibi kelamlarda bulunuyoruz da.
                                ya abilerim şu konuyu kapatıp asıl meselemiz olan TRABZONSPOR a donelim lutfen...

tekrar söylüyorum ligtv binasının onunde bi yuruyus yapalım
                                https://twitter.com/akfgr

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X