www.sikayetvar.com sitesinde sadece 3-5 kisi Digiturku sikayet etmis durumda. Aramadaki netice budur. Dilerseniz bu sayiyi yükseltelim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
O sayfada sikayetleri görebiliyorum ama nerede sikayet yazacagiz onu bulamadim. Direkt link versen?İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewww.sikayetvar.com sitesinde sadece 3-5 kisi Digiturku sikayet etmis durumda. Aramadaki netice budur. Dilerseniz bu sayiyi yükseltelim.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
Ben sizin yazinizdan, vurup kirarakta olsa lig tv yi sahaya sokmayalim, gibi bir ifadenin dogru olmadigini, onlarin sahaya girme haklarinin bulundugunu, yasal olmayan yollara bas vurulmamasinin dogru olacagini anlatmaya calistim. Size cevap yazdigim icin özür diliyorum. Sanal ortamin verdigi rahatliklada yazdigimi düsünmeyin. Ben sizin yazinizdan siddet uygulansin gibi bir ifade cikardigim icin o sekilde yazdim, Trabzonspor ortak bir tutgumuz oldugu icin siddetin dogru olmayacagini düsünerek size cevap yazdim.İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYukarida cok masumane bir sey yazdim fakat vatandas sanal ortamin verdigi rahatlikla atip tutuyor. Ya bu ve bunun gibiler adam gibi bir sey konusamazlar mi? Bu ve bunun gibiler neden insan gibi konusmak varken ormanda yasiyormus gibi konusmaya kalkarlar. Hak edene hak ettigi dilden yazmak gerekir. Adam gibi yazima adam gibi cevap verseydi böyle olmayacakti.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeviye, dogrucu Davutluk, bize yakisani yapmak...... 23 Yildir bu kavramlardan biktik!İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardesim bak, ben "Lig TV stada girmesin" falan gibi bir sey yazmadim. Sadece "Seviye" falan gibi laflardan biktigimizi dile getirdim. Lig Tv elbette kanuni olarak o stada girecek. Ben böyle bir sey yazmadim. Yillarca ayni hikayeyi okuyup durdugumuz icin bu tür söylemlerden biktigimizi yazdim. Eger o üye senin gibi yazsaydi bu sekilde cevap verirdim ona. Yukarida ve arka sayfada yazilari oku istersen. Hic bir sey demedigim halde o üyenin yazdiklarina bak. Her olayin ardindan "Seviye, bize yakismaz" gibi kelamlarda bulunuyoruz da.
lafla söylemekle yapmak arasinda fark var.eger trabzonspor kendisine yakisani yapsa idi ki son 15 senedir yapamadi öyle saniyorumki defalarca bu seviyesi oldukca düsük ligde sampiyonluklarimizda olurdu..bizim citamiz yüksekti cok düsürdüler.biz bu citayi tekrar yukarlara cekmeye calismaliyiz.yeterki digerlerine benzemeyelim trabzonspor sampiyon olmasada olurKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen sizin yazinizdan, vurup kirarakta olsa lig tv yi sahaya sokmayalim, gibi bir ifadenin dogru olmadigini, onlarin sahaya girme haklarinin bulundugunu, yasal olmayan yollara bas vurulmamasinin dogru olacagini anlatmaya calistim. Size cevap yazdigim icin özür diliyorum. Sanal ortamin verdigi rahatliklada yazdigimi düsünmeyin. Ben sizin yazinizdan siddet uygulansin gibi bir ifade cikardigim icin o sekilde yazdim, Trabzonspor ortak bir tutgumuz oldugu icin siddetin dogru olmayacagini düsünerek size cevap yazdim.
şu tartışmayı lutfen keselm
Yorum
-
İlk olarak snn61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler bir yürüyüş iyi olur toplucana heryere duyururuz! güzelcene yürüyüşümüzü yaparız sonra doğru ligtv binasına!! birazcık olay çıkartırzz tamam mı? bmn ye sesleniyorum bir yürüyüş organize edilsin..şimdiden teşekkürler!
ben her turlu yuruyuse hazırım
Yorum
-
evet fazla şiddet bizide haksız yere düşürebilir ama; bunlar her boku hakkettiler hem bundan daha kötüsünü yapamzlar o yüzden kaybetcek bişeyimiz yok onlara karşı....İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen sizin yazinizdan, vurup kirarakta olsa lig tv yi sahaya sokmayalim, gibi bir ifadenin dogru olmadigini, onlarin sahaya girme haklarinin bulundugunu, yasal olmayan yollara bas vurulmamasinin dogru olacagini anlatmaya calistim. Size cevap yazdigim icin özür diliyorum. Sanal ortamin verdigi rahatliklada yazdigimi düsünmeyin. Ben sizin yazinizdan siddet uygulansin gibi bir ifade cikardigim icin o sekilde yazdim, Trabzonspor ortak bir tutgumuz oldugu icin siddetin dogru olmayacagini düsünerek size cevap yazdim.KARADENİZ KAPLANI
Yorum
-
Bastan bu sekilde yazsaydin keske. Malum mesajin ile bu mesajini karsilastirinca ne kadar fark oldugunu göreceksin. Neyse sorun degil. Konuyu kapatalim.İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen sizin yazinizdan, vurup kirarakta olsa lig tv yi sahaya sokmayalim, gibi bir ifadenin dogru olmadigini, onlarin sahaya girme haklarinin bulundugunu, yasal olmayan yollara bas vurulmamasinin dogru olacagini anlatmaya calistim. Size cevap yazdigim icin özür diliyorum. Sanal ortamin verdigi rahatliklada yazdigimi düsünmeyin. Ben sizin yazinizdan siddet uygulansin gibi bir ifade cikardigim icin o sekilde yazdim, Trabzonspor ortak bir tutgumuz oldugu icin siddetin dogru olmayacagini düsünerek size cevap yazdim.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
konu trabzonspor olunca milyonlarca yürek aynı anda atar.
konu trabzonspor olunca onbinlerce insan sokağa dökülür.
konu trabzonspor olunca hiç kimse haksızlığa yenilmez ve tepki koyar.
SONUÇTA BU YAYINCI KURULUŞ İÇİN SÖYLENECEK GÜZEL BİR ÖZLÜ SÖZ VARDIR.
İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR.İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.
Yorum
-
yok mu beyler, abilerimizden bir organizasyon...olimpiyatı doldurduğumuz gibi dolduralım sokakları!!!İlk olarak Akif61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben her turlu yuruyuse hazırımKARADENİZ KAPLANI
Yorum
-
en mantıklısı kabloların hepsini kesmek febeş yaptı hi. bişe olmadı biz yapınca ceza veremezler...verirlerse o zaman bu iş nerelere gider tahmin bile edilemez
Yorum
-
kardes www.sikayetvar.com acildiginda yukarda üye ol u görmen gerekir. Üye olup sikayette bulunabilirsini bu sitede.İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO sayfada sikayetleri görebiliyorum ama nerede sikayet yazacagiz onu bulamadim. Direkt link versen?
Ayrica tekrar etmekte fayda görüyorum Digiturkten taahhütlerine uymadigi gerekcesiyle tüm süper lig yayin haklarini ellerinden almayi uygun görüyorum.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
ula güzel uşak şiddetle olmaz bu işler anla daa.İlk olarak psycho_arda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşiddet uygulansın,stada sokmayalım...Ben açık açık diyorum zoruna gidenin...
stada girsin bu lanet herifler.
e girmesine engel teşkil edecek yasada yok.
biz statda onları nasıl dar ederiz nasıl başlarına yıkarız bunu düşünelim.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum