Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar ne kablo kesmesi ya? Mafyamiyiz biz?
    Adamliga sigar mi böyle birsey?
    Tepkimizi yasal yollardan verelim
    LÜTFEN!!!
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak m3hm3t tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kablo kesme olayında becerip kesemeyince rezil oluruz sakın bulaşmayın o kablolar öle kolay kesilecek şeyler değil. makara oluruz millete sonra. kameralara taciz , görevlilere taciz ederek görevlerini yaptırmayacan . şimdi görevlilerden birini dövsen ne olcak bu yapılacak en kolay olay ama sonra.

Gariban çalışan üzerinden haberler ne istediler bu adamdan gibi haklıyken haksız ve çalışanın orda hiç bir günahı yokken ama yapacagimiz eylen kişiyi değil DIGITURK e zarar vermeli.

Arabalarını dağıtsan sigortası vardır dert değil onlar için yani öyle bişey yapmalıyızki kimse incinmeyecek ama gündem yaratacak ayrıca lig tv prestij kaybedecek. Böyle bişey bulmak lazım
      kardes nasil fenerliler kabloyu kestiyse bizde keseriz.. getirirsin adam gibi bir kesici alet bak nasil kesiliyo kablolar.. olmadi aracin ustunde galiba canak anten var onu kocaman bir tas atilir gorurler anyayi konyayi

Yorum

• İlk olarak SercanTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya ben sizleri anlamiyorum .. adamlarin yasal olarak oraya girmeye haklari var diyorsunuz.. peki onlarin bizi yaniltip macimizi vermeme hakkini kim veriyor onlara? onlarin macimizi yayinlama hakki varsa.. bizimde macimizi seyretme hakkimiz var kardesim.. bizler para veriyoruz seyretmek icin.. dingonun agirimi istedigin maci ver istedigini verme.. buda tabi herzaman bizim basimiza patliyor.. adi serefsiz herifler .. sizlerin topunu ben ... adi kopekler diyecem ama kopeklere hakaret olur.. sizleri verecekler benim elime varya.. topunuzu tek basima halletmezsem ne olim.. adiler pislikler.. yalakacilar.. paracilar .. siz herseyinizi satarsiniz para ugruna be .. pislikler sizi.. igrenc herifler migde bulandirici herifler.. yeter be yeter.. bukadarda olmaz ya.. bir takimin ustune bukadarda gelinmez be.. bende burda butun Trabzonspor yoneticilerine buyuklerine sesleniyorum.. sizlerin icleri nasil rahat olabiliyor?? ben hicbir buyugumuzden bir tepki duymadim.. bu nasil istir bu nasil bir sahip cikmadir anlamadim gitti ya.. birisi bunun aciklamasini yapsin bana.. vallahi kafayi yicem arkadaslar.. gercekten cok sinirliyim ya.. bizlere salakca mazeret gostererek... yok gelen talepler uzerine.. hay senin Allahini seveyim eger senin Allahin varsa.. Allahsizlar ya.. vallahi ben bu adamlari sokakta gorsem varya evire cevire doverim ya.. bukadarda olmaz ya.. isi cigrindan cikarttilar.. tff .. lig tv .. nuri albayrak.. hepsinin Allah belasini versin.. ... buyuklerimiz sussun ceplerini doldursunlar.. Trabzonun hakkini savunan tek taraftarimi? baska forum var mi bilmiyorum ama.. burdaki aktif uyeleri gordugumde .. bu sayi cok az arkadaslar.. ben delircem ya .. ben gurbette yasiyorum.. gecen sene bu zamanda Turkiyeye geldim .. geldigim gun saat 4 du.. aksam ustude Trabzonsporun maci vardi .. ucaktan iner inmez meydana gittim biletleri aldik dogru Trabzonspor macina.. ben yol yorgunlugu falan filan ne bilim .. Trabzonspor benim icin herseydir.. ulan keske bill gates kadar zengin olsaydim.. istanbul medyasini satin alip hep anadolu insanlarini koyardim oraya.. sonrada butun anadolu maclarini verirdim.. gerekce olarakda her hafta sunu soylerdim.. sizlerin maclarini cok yayinladik.. artik herkes baska takimlari gormek istiyor... yani bunlarin mazerete benimkinden farkli degil.. BIRDAHA SOYLUYORUM INSALLAH YUZUNUZ GULMEZ INSALLAH ALLAH BELANIZI VERIR
        sercan kardeşim

inan allaha senin ne kadar zoruna gidiyorsa bu olay benimde o kadar.
        salı gününden beri her gün en az günde 5-6 kere digitürkü arıyorum üzülüyorum bu durumumuza.
        biz bu camianın gerçek sahipleriyiz.
        biziz yağmurda camurda karda kışta bu takımın yanında olan.
        ama şöyle bi tane yeni yada eski yönetici bilmemki bu haksızlıkların önüne gecsin dur desin
        cevahirler ulusoylar gibi dünya kadar türk zengini trabzonlu insanımız var ama sosyeteye hitap etmekten başka bir şeye yaradıkları yok.
        hakikaten bu camianın taraftarları dışında sahibi yok!
        camiamız için en büyük dileğim kulup hisselerinin % 51'i taraftarlara gecmesi.
        avrupada bunun bir çok örneğini görüyoruz.
        nitekim trabzon insanı kadar futbol kültürü yüksek kalibresi everestin tam tepesinde olan başka taraftar yok.
        ne bileyim yanar döner olmuşuz her gün cile kahır bizle.
        düşünüyorumda dünyada bizim kadar çile ceken taraftar varmı.
        inanmıyorumki vardır.
        inşallah gelecek günler güzel olur.
        karamsarlıktan başka hiç bir şey düşünemiyorum.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Birine bir zarar verecekseniz parasını alacaksınız, canını acıtacaksanız parasını alacaksınız, baknız uzanlar, güzel pankart ve digiturk üyeliği iptali.
          SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
          SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak SercanTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kardes nasil fenerliler kabloyu kestiyse bizde keseriz.. getirirsin adam gibi bir kesici alet bak nasil kesiliyo kablolar.. olmadi aracin ustunde galiba canak anten var onu kocaman bir tas atilir gorurler anyayi konyayi
            amma abarttınız adamlar zaten maçı vermiyo ne koblosu ne kesmesi iyimisiniz
            Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws

Yorum

• arkadaşlar bencede tepkimizi pankart yoluylar ya da stadta yapılacak bir organizasyonla göstermeyiliz. 61. dk tüm taraftarlar güzel bir yolla tepkimizi gösterebiliriz.Bi de futbolcular maçtan sonra demeç vermezse o pis-lik tv'ye güzel olur
              En son ts2861 tarafından düzenlendi; 09.02.2008, 19:17. Sebep: yanlış yazım

Yorum

• İlk olarak alemcipirana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                amma abarttınız adamlar zaten maçı vermiyo ne koblosu ne kesmesi iyimisiniz
                kardesim maci vermiyorlarda ozet goruntulerini almaya gelmicek mi bunlar.. ee kesersin kabloyu olur biter.. vermesinler ozet goruntuleri..

Yorum

• vermezler ozaman

Yorum

• yürüyelim digiturk e!
                    KARADENİZ KAPLANI

Yorum

• Canlı yayın yokki kardeş lig tv ekibi gelecek 90 dk yı kayıda alacak. ama ekip canlı yayın ekibine göre az olcak kameralar az olacak iş kolaylaşacak. çanak çömleklik iş yok yani canlı yayın aracı vip girişin hemen yanında ve polis kordunu içinde olcak avniakerde maç izledinse bilirsin bunları yani kimin nerde olacagi belli. ve şahsen ben trabzonspor maçlarında sende dikkat etmişsindir eski taraftar yok . herkes yılmış bıkmış usanmış.

sende burdasın bende eğer burada anlatılan gibi ligtv ekibine herhangi bir müdahale edilebilirse ben özür dileyecem herkesten. kızacaksınız ama bu böyle Sivas maçında sahaya girdiler bari giriyosun adam gibi gir anlatmaya gerek yok gurbette bu rezilliği yaşayan bilir. kimsede Ts ile ilgili posta koyamaz yüzyüze ama gerçek bu hiç bişey olmadan girip çıkacaklar.

onun için diyorum kaba kuvvet değilde farklı yönden nasıl zedeleyebiliriz onları.

Yorum

• Ayrıca bütün Trabzonlu iş adamları bu i...lerin kanalına reklam verenler, vermeyecek, Ha yok bizden reklam vernler varsa onların sattığı şeyler de bizler tarafından satın alınmayacak

Yorum

• stadın önünde yakın decoderleri bak nasıl haber oluyo gelin show tvye yürüyelim dedik kimse tınlamadı

ondan sonra kablo keselim sonrada götürüp bakır fiyatına satın bide, yanlış ayrıca taklit bir hareket

lig tv kuklası filan dövelim stadda güzel bir pankart bir kaç tane decoder sonra yapılacak olan toplu bir üyelik iptali. yayıncı kuruluşu geri döndürmek zorunda kalır.

Yorum

• İlk olarak snn61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yürüyelim digiturk e!
                            ben sabahtan beri bunu söyluyorum
                            https://twitter.com/akfgr

Yorum

• lig tv ye yapılacak olan çirkin hareketlerin hiç birini onaylamıyorum ben. Bizler zaten birşey olduğunda hemen yakarım kırarım ederim diyerek hareket ettik. ne kırdık. ne yaktık ne kazandık.
                              bir araştırın geçmişe doğru. cem papillayı bir ele geçirsem öldürürüm dedi millet. trabzona geldi ne oldu. kim kılına dokundu. bu şekilde boş boş tartışmaların kimseye faydası olmaz.
                              onlar zaten kararını vermişler maçı yayınlamayacaklar. sen şimdi stadın yanında adamların kablosunu kesince bir anlık egonu tatmin edeceksin.
                              sonra; sonrasını düşünmeye gerek yok ama çünkü bizler bir anlık öfkemizin sonucunu görelimde ne olursa olsun. takıma kızıp stadlarda koltuklar kırıldı neler neler yapıldı. kime faydası oldu rakiplere, kime zararı oldu. yine her zaman ki gibi trabzonspor a oldu.
                              Protesto tepkilerinin belden aşağı vurmadan yapmak en doğrusudur
                              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Sokmayalım abicim adamları maclarımızı yayınlayana kadar stada

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X