Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jackal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    beyler digiturk resmen bizle dalga geçiyor.

Kendi form sitesinde açtığım Trabzonspor un maçları yayınlamıyor adlı başlığı silmişer. Orada bakılıyor ve duyulmaması için siliniyor. Burada yazdıklarınızın azını o sitede yazsanız daha çok ses gelir.

Sizden destek istemiştim. Ama tek kaldık anlaşılan. Trabzonspor u seviyosanız. yukarıdaki siteye üye olup trabzonspor un başlığını açın herkes duysun.

tamamdir ) bende geldim aciyorum basligi simdi

Yorum

• başlık açılmıştır dıgıturkte...devam ordan

Yorum

• arkadaşlar 23,00 yaklaşıyooooo tellere gidiyoruz
        Delikanlı Anıl Caner'e:''Aynı Umut gibisin takıma faydan çok kendine faydan yok''. dedi

Yorum

• buraya destek abiler ablalar burdan fazla yazarsak çabuk yayılır gibi gözüküyor..

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yeni baslik acilmisdir..
            kardeş başlığı gönder

Yorum

• İlk olarak ivwerson tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              üye oldum aç başlık
              ben açtım silindi zaten. Sen aç başlığı Ben yazarım oraya.

Opa mesaj attım niye sildiğiyle ilgili mesaj bekliyorum.

Nereye açtığını duyur formdan çökelim oraya. Bekliyorum.

Yorum

• ben üye oldum digitürk sitesine şimdi onlara terbiyesizliklerini gösterecem
                Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• Trabzonspor un bu haftaki maçının yayınlanmaması nedeniyle digitürk müşteri hizmetlerini aradım.Müşteri hizmetlerinde ki arkadaş maçın d smart ta yayınlanacağını söyledi.Bende Trabzonsporun maçını izleyemeyeceğim için aboneliğimi iptal ettirdim.Yaptığım araştırmalar sonucunda maç d smart da da yayınlanmayacakmış.Madem yayınlanmaycak tı neden bana yanlış bilgi verdiniz.Eğer maç d smart ta yayınlanmazsa ben de yanlış bilgilendirmeniz dolaysıyla hukuki haklarımı kullanacağım

Şimdi bu mesajı yolladım onlara bakalım dönecekler mi?
                  orhan

Yorum

• Arkadaşlar ijitürk formuna üye oldum ve şu mesajı ilettim. isteyenler yeniden düzenleyip gönderebilirler...
                    On milyon taraftarı olan Trabzonsporun maçlarını neden yayınlamıyorsunuz? Ligdeki konumu ne olursa olsun maçlarımızın yayınlanmasını istiyoruz. Takımımızın alt sıralarda olması bizim sorunumuz.Siz yayıncı kuruluş olarak bu kadar taraftarı olan bir kulübün maçlarını yayınlamalısınız. Yayınlamazsanız ligtv üyeliklerimizi iptal etmeye devam edeceğiz. Bilginize.
                    Yayınlamazsanız yuuuuuuhholsun sizlere. Ben Trabzonun maçlarını izlemek için para ödüyorum size diğer takımların maçları için değil. anladınız siz onu.....

Yorum

• OHAAAA anında sildiler be başlığı hayvan herifler..

Yorum

• Herkes ayrı konu açsın.. Tek konuya yorum yazarsanız hemen silerler, ama ayrı ayrı konu açlınca silmeleri zaman alır..
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• actigim bslik bile gorunmuyor siliyormu bu sutu bozuk olanlar!!!!

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yahu Gençler ,
                            Araaştırdım sordum soruşturdum ve bilin bakalım ne buldum. Bu taşın altından da Zeyyat Kafkas çıktı. Demiş ki:

LİG TV BİZİM MAÇIMIZI YAYINLAMAZSA SİVASIN MAÇINI YAYINLASIN

sinirliyim ama cok güldüm buna,allah da seni güldürsün

Yorum

• Kula kulluk edene yazıklar olsun
                              Batsın bu Lig Tv Bitsin bu ruya
                              Sövdürüpte kendine, gülene yazıklar oLsun
                              Doğmamış Küfürler, Duyulmamış beddular lig tv ile olsun
                              Offffffffff sıyırıcammmmmm
                              volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak jackal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                beyler digiturk resmen bizle dalga geçiyor.

Kendi form sitesinde açtığım Trabzonspor un maçları yayınlamıyor adlı başlığı silmişer. Orada bakılıyor ve duyulmaması için siliniyor. Burada yazdıklarınızın azını o sitede yazsanız daha çok ses gelir.

Sizden destek istemiştim. Ama tek kaldık anlaşılan. Trabzonspor u seviyosanız. yukarıdaki siteye üye olup trabzonspor un başlığını açın herkes duysun.
                                kardeşim banlıyolar yazdğım mesajları hemen sildiler! izin vermiyolarki trabzonspor maçını niye vermiyorsunz? dedim onu bile sildiler alayı p... bunların sözle diil gidip ağızlarına etcen başak yolu yok!
                                KARADENİZ KAPLANI

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X