Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• www.sikayetvar.com sitesinde sadece 3-5 kisi Digiturku sikayet etmis durumda. Aramadaki netice budur. Dilerseniz bu sayiyi yükseltelim.
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      www.sikayetvar.com sitesinde sadece 3-5 kisi Digiturku sikayet etmis durumda. Aramadaki netice budur. Dilerseniz bu sayiyi yükseltelim.
      O sayfada sikayetleri görebiliyorum ama nerede sikayet yazacagiz onu bulamadim. Direkt link versen?
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yukarida cok masumane bir sey yazdim fakat vatandas sanal ortamin verdigi rahatlikla atip tutuyor. Ya bu ve bunun gibiler adam gibi bir sey konusamazlar mi? Bu ve bunun gibiler neden insan gibi konusmak varken ormanda yasiyormus gibi konusmaya kalkarlar. Hak edene hak ettigi dilden yazmak gerekir. Adam gibi yazima adam gibi cevap verseydi böyle olmayacakti.
        Ben sizin yazinizdan, vurup kirarakta olsa lig tv yi sahaya sokmayalim, gibi bir ifadenin dogru olmadigini, onlarin sahaya girme haklarinin bulundugunu, yasal olmayan yollara bas vurulmamasinin dogru olacagini anlatmaya calistim. Size cevap yazdigim icin özür diliyorum. Sanal ortamin verdigi rahatliklada yazdigimi düsünmeyin. Ben sizin yazinizdan siddet uygulansin gibi bir ifade cikardigim icin o sekilde yazdim, Trabzonspor ortak bir tutgumuz oldugu icin siddetin dogru olmayacagini düsünerek size cevap yazdim.
        insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

Seviye, dogrucu Davutluk, bize yakisani yapmak...... 23 Yildir bu kavramlardan biktik!
          İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kardesim bak, ben "Lig TV stada girmesin" falan gibi bir sey yazmadim. Sadece "Seviye" falan gibi laflardan biktigimizi dile getirdim. Lig Tv elbette kanuni olarak o stada girecek. Ben böyle bir sey yazmadim. Yillarca ayni hikayeyi okuyup durdugumuz icin bu tür söylemlerden biktigimizi yazdim. Eger o üye senin gibi yazsaydi bu sekilde cevap verirdim ona. Yukarida ve arka sayfada yazilari oku istersen. Hic bir sey demedigim halde o üyenin yazdiklarina bak. Her olayin ardindan "Seviye, bize yakismaz" gibi kelamlarda bulunuyoruz da.

lafla söylemekle yapmak arasinda fark var.eger trabzonspor kendisine yakisani yapsa idi ki son 15 senedir yapamadi öyle saniyorumki defalarca bu seviyesi oldukca düsük ligde sampiyonluklarimizda olurdu..bizim citamiz yüksekti cok düsürdüler.biz bu citayi tekrar yukarlara cekmeye calismaliyiz.yeterki digerlerine benzemeyelim trabzonspor sampiyon olmasada olur
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• beyler bir yürüyüş iyi olur toplucana heryere duyururuz! güzelcene yürüyüşümüzü yaparız sonra doğru ligtv binasına!! birazcık olay çıkartırzz tamam mı? bmn ye sesleniyorum bir yürüyüş organize edilsin..şimdiden teşekkürler!
            KARADENİZ KAPLANI

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben sizin yazinizdan, vurup kirarakta olsa lig tv yi sahaya sokmayalim, gibi bir ifadenin dogru olmadigini, onlarin sahaya girme haklarinin bulundugunu, yasal olmayan yollara bas vurulmamasinin dogru olacagini anlatmaya calistim. Size cevap yazdigim icin özür diliyorum. Sanal ortamin verdigi rahatliklada yazdigimi düsünmeyin. Ben sizin yazinizdan siddet uygulansin gibi bir ifade cikardigim icin o sekilde yazdim, Trabzonspor ortak bir tutgumuz oldugu icin siddetin dogru olmayacagini düsünerek size cevap yazdim.

şu tartışmayı lutfen keselm
              https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak snn61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                beyler bir yürüyüş iyi olur toplucana heryere duyururuz! güzelcene yürüyüşümüzü yaparız sonra doğru ligtv binasına!! birazcık olay çıkartırzz tamam mı? bmn ye sesleniyorum bir yürüyüş organize edilsin..şimdiden teşekkürler!

ben her turlu yuruyuse hazırım

Yorum

evet fazla şiddet bizide haksız yere düşürebilir ama; bunlar her boku hakkettiler hem bundan daha kötüsünü yapamzlar o yüzden kaybetcek bişeyimiz yok onlara karşı....
                  KARADENİZ KAPLANI

Yorum

• şiddet uygulansın,stada sokmayalım...Ben açık açık diyorum zoruna gidenin...

Yorum

Bastan bu sekilde yazsaydin keske. Malum mesajin ile bu mesajini karsilastirinca ne kadar fark oldugunu göreceksin. Neyse sorun degil. Konuyu kapatalim.
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• konu trabzonspor olunca milyonlarca yürek aynı anda atar.
                        konu trabzonspor olunca onbinlerce insan sokağa dökülür.
                        konu trabzonspor olunca hiç kimse haksızlığa yenilmez ve tepki koyar.

SONUÇTA BU YAYINCI KURULUŞ İÇİN SÖYLENECEK GÜZEL BİR ÖZLÜ SÖZ VARDIR.
                        İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR.
                        İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

• İlk olarak Akif61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben her turlu yuruyuse hazırım
                          yok mu beyler, abilerimizden bir organizasyon...olimpiyatı doldurduğumuz gibi dolduralım sokakları!!!
                          KARADENİZ KAPLANI

Yorum

• en mantıklısı kabloların hepsini kesmek febeş yaptı hi. bişe olmadı biz yapınca ceza veremezler...verirlerse o zaman bu iş nerelere gider tahmin bile edilemez

Yorum

O sayfada sikayetleri görebiliyorum ama nerede sikayet yazacagiz onu bulamadim. Direkt link versen?
                              kardes www.sikayetvar.com acildiginda yukarda üye ol u görmen gerekir. Üye olup sikayette bulunabilirsini bu sitede.

Ayrica tekrar etmekte fayda görüyorum Digiturkten taahhütlerine uymadigi gerekcesiyle tüm süper lig yayin haklarini ellerinden almayi uygun görüyorum.
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak psycho_arda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şiddet uygulansın,stada sokmayalım...Ben açık açık diyorum zoruna gidenin...
                                ula güzel uşak şiddetle olmaz bu işler anla daa.
                                stada girsin bu lanet herifler.
                                e girmesine engel teşkil edecek yasada yok.
                                biz statda onları nasıl dar ederiz nasıl başlarına yıkarız bunu düşünelim.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X