Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sansala mi, Lig tv ye mi mail yazacagiz? Ben hepsine yazdimda, bu 14 le 15 arasi hangisine yazalim?
    ayni soruyu bende sorcaktim birisi yardimci olabilir mi ???
    Tüm Şampiyonluklarını Türk Teknik direktörlerle alan tek takım TRABZONSPOR'dur..!

Yorum

• HERKS DUYARLI OLSUN LÜTFEN
      Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sansala mi, Lig tv ye mi mail yazacagiz? Ben hepsine yazdimda, bu 14 le 15 arasi hangisine yazalim?

elimizden geldiği kadar hepsine göndermeye çalışalım kardeş...ben 15 tane mail yolladım şansal şerefsizine...
        TRABZONLU OLMANIN VERDİĞİ GURUR,
        KALBİMİN EN DERİN YERİNDE DURUR,
        SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR,
        BORDO MAVİ HAYATIN GERÇEĞİ BUDUR...

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          @BADALOĞLU

Ahmet abi bu yazını izninle kullanabilir miyim?

Ne demek! sorman bile hata...
          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak ozgurcelen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            benim attığım mesajdanmı bahsediyorsunuz arkadaşım ?
            Evet site adına böyle böyle yapacaz şöyle edecez diye mail atmanız doğru değil, gerçi atmışsınız ve yayınlanmış protestonun amacına uysa da DHA olayı biraz abartmış işin kendi çıkarlarına uyan tarafı ile ilgileniyorlar. Yoksa Trabzonspor'un maçı yayınlanmış yayınlanmamış pek umurlarında değil diye düşünüyorum.
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• [quote=yunus61ts61;1138136]eyv kardeş..çok iyi olur,ama pek fazla umutlanmayalım caner çuvalcıoğlunun işi gücü,maç önceleri lig tv kamerelarına konuşmak..maç hakkında...ama düşüncen iyi yinede teşekkürler kendi adıma...[/quote

kardeşim haklısın ama ne yapayım aklıma başka bir şey gelmiyor ama konu trabzon olunca bırak dayımın oğlunu babamı tanımam ben yinede elimden geleni yapıcam.

Yorum

• 15:00 da bende mail prptestosuna katılıcam...bu arada arkadaslar ibrahim baturoğlu denen şahıs ne yazıkı uzaktanda olsa akrabam ona söylemek istedikleriniz varsa söyleyebilirsiniz ben iletirim
                https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İnşallah bizim futbolcular hırs yapar(!!!). Bundan sonra gelen başarılı sonuçların ardından Lig Tv bizim peşimize düşer..
                  ...

Yorum

• maç 19 00 a mı alınmış fenerin maçı var tamam o zaman bizim maçı kesin yayınlamayacaklar...

Yorum

• maç saat 19:00 a alınmış

Yorum

• Fax numarası var mı arkadaşlar. Çünkü mail atıyoruz onları silmek zor değil. Ama fax çekersek hiç kaçışları yok. Tıpkı telefonla aradığımız gibi.

Yorum

• [quote=kıvanç çuvalcı;1138153]
                          İlk olarak yunus61ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          eyv kardeş..çok iyi olur,ama pek fazla umutlanmayalım caner çuvalcıoğlunun işi gücü,maç önceleri lig tv kamerelarına konuşmak..maç hakkında...ama düşüncen iyi yinede teşekkürler kendi adıma...[/quote

kardeşim haklısın ama ne yapayım aklıma başka bir şey gelmiyor ama konu trabzon olunca bırak dayımın oğlunu babamı tanımam ben yinede elimden geleni yapıcam.

DÜŞÜNMEN YETERLİ GÜZEL KARDEŞİM...
                          TRABZONLU OLMANIN VERDİĞİ GURUR,
                          KALBİMİN EN DERİN YERİNDE DURUR,
                          SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR,
                          BORDO MAVİ HAYATIN GERÇEĞİ BUDUR...

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            maç 19 00 a mı alınmış fenerin maçı var tamam o zaman bizim maçı kesin yayınlamayacaklar...
                            Sanırım kongreden dolayı maç saatini değiştirdiler.

Yorum

• beni duyan varsa lütfen şu mail atma işlemini bana da gösterin de 3 teki bombardımanı arttıralım.

Yorum

• ya şu maçın 19 a alındığı nerde yazıyor ?
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X