Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çok merak ettiğim başkan adayı hacıosmanoğlu geçen yıl ali koça sallarken lig tv ve mehmet emin karamehmet i övüyordu lig tv de. bu işe tutu mu ne olacak.
    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• ben hariç banlanamadım daha

Yorum

• İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kesinlikle katılıyorum bordomavi netin yöneticileri önderliğinde lig tv binasına siyah çelenk bırakılmalı
        abi bizde biliyoruz cocukca oldugun da du bi stres atalım da agız tadıyla hemen azar ya alla allla tamam ben sövdüm yeteri kadar nereye ne bırakıcaksak söleyin bırakalım
        volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• ne oldu siteye

Yorum

• bende banlanmışım arkadaşlar

Yorum

• bence yuruyuş yapalım ve bınanın onunde dekoderlerı yakalım bunu bırı organıze ederse sevınırım en iyi pırosto şeklı bu

Yorum

• İlk olarak emin-29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bende banlanmışım arkadaşlar
                ben de banlandim küfürlü ileti göndermisim

Yorum

• sütler banladılar bizi ama ben firefox ' tan herşeyi takip edebiliorm..Az evvel site gitti yaa
                  site o kadar misafiri kaldımadı tepkimiz hakkatten çığ oldu yane bak çökertti
                  Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• İlk olarak hasancolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bence yuruyuş yapalım ve bınanın onunde dekoderlerı yakalım bunu bırı organıze ederse sevınırım en iyi pırosto şeklı bu
                    evet beyler takımı karşılarmışcasına toplanalım... ve yürüyelim!! tabi yıkalım
                    KARADENİZ KAPLANI

Yorum

• Trabzonspor-Bursaspor karşılaşmasının saati değişti. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından daha önce Pazar günü saat 15:00’da oynanacağı açıklanan Trabzonspor-Bursaspor karşılaşmasının saati aynı gün saat 19:00 olarak değiştirildi. Değiştirme kararında Başkan adayı Sadri Şener önemli rol oynadı. Aynı gün kongrede oy verme işlemi yapılacağından dolayı Sadri Şener ve ekibi maçın saatinin değiştirilmesi için Federasyon’a başvurdu. Federasyon da Trabzonspor’dan yazı gelmesini istedi. Bunun üzerine Trabzonspor’dan harekete geçen Şener ve ekibi maç saatinin değiştirilmesi yazısını Federasyon’a ulaştırdı. Ancak bu kez Federasyon kabul etmedi. Bunun üzerine Valilik’ten devreye giren Sadri Şener ve ekibi Valiliğin güvenlik gerekçesini öne süren yazısını Federasyon’a ulaştırarak maçın değiştirdi
                      Must-1

Yorum

• Arkadaşlar Email ve Telefona daha Çok ağırlık vermemiz Lazım.Forum sayfasından daha fazla etkili olacaktır.
                        diğer haber ajanslarınada tepkimizi duyurma amaçlı email fax gönderebiliriz.
                        Durmak yok.Aynen Devam...
                        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• ya dekoderleri yakalım diyorsunuz ancak o anda polisin geldiğini biz taşlı onlar biber gazlı ve job lu çatışma çıkacağınıda hatırlatırım..Bizim yapmamız gereken düzgün bir şekilde yürüyüş yaparak ve Trabzonspor lehine , Digi İSTANBUL aleyhine tezahürat yapmamız gerek
                          Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• İlk olarak trakula tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            araçlar nerde kardeş?_
                            başlık cubugunun altındaki menu çubugu
                            Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• isterseniz size operatörün adını verebilirim. ama bu kişi yetkişi arkadaşlar medeni şekilde küfürsüz tartışalım

Adres

Bekliyorum. Uzunca bi süredir silinmedi. Rica ettim silmesin medeni şekilde konuşacaz diye. zaten müşteri hizmetleri doğruladı maçın verilmiceğini. Digiturk Buradaki yazıları baz alıyor. Yanlış bir şey yazılınca hemen cevap geliyor.

Yorum

• benim baslik da duruyor ama ben banlanmisim http://media.digiturk.tv/forum/showt...?t=5515&page=4

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X