İlk olarak ayhan uzun tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
mükemmel olmuş. Tebrik ediyorum. Tam 12 den vurdun.İlk olarak e-mercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
güya güvenlikmiş vali istemiş ama altında kaç turlu şey var allah bilirİlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende az önce okudum arkadasım oyleymis ama hayırdır neden acaba ne amacladılar acaba hayret
Yorum
-
telleri kitliyoruz 3 de ama bunllar anlamıyoki!KARADENİZ KAPLANI
Yorum
-
İlk olarak Only_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKARADENIZLII abicim llütfen sende avatar´i düzenle!!
Tamamdır Üstad...Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
güzel olums abii!!!!helal olsun!!İlk olarak e-mercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tüm Şampiyonluklarını Türk Teknik direktörlerle alan tek takım TRABZONSPOR'dur..!
Yorum
-
mükemmel bir resim helal sana renkdaşımİlk olarak e-mercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
KAHROLSUN LİG TV !!!
Yorum
-
napalım arkadaşım artık askeri yöntemlere başvuracaz artıkİlk olarak BOZOHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemükemmel bir resim helal sana renkdaşım
Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.
Yorum
-
kardes resmi facebookta da kullandim haberin olsun..İlk olarak e-mercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
İlk olarak Only_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehüseyin1975 ve e-mercan abi sizde avatarlari düzenleseniz güzle olur=)
Tamamdir Kardes.
Sen iste yeterki.
Gün Birlik Günüdür!Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
.....
tmm kardeşİlk olarak jackal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bi işim çıktı ama 15:00 daki bombardımana yetişmeye çalışacağım. Umarım kaçırmam.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum