Yalaaaan
sivassporun taraftarımı varki tepki alacaklar. sivassporlu gibi görünenlerin % 80 i istanbul takımı taraftarı. 2. takımları sivasspor.
üzerimize oyun oynanmak isteniyor. sivas bahane. onlarda biliyo 1 -2 sene içinde onlarında küme mücadelesi vereceğini..
EVET KATILIYORUM SANA,AMA ONLARIN ÇOĞU ZATEN İSTANBULUN ÜÇ EZİK TARAFTARIDIR MAİLLERİ YOLLAYAN...SİVASSPOR ADINA MESAJ YOLLUYORLAR...
TRABZONLU OLMANIN VERDİĞİ GURUR,
KALBİMİN EN DERİN YERİNDE DURUR,
SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR,
BORDO MAVİ HAYATIN GERÇEĞİ BUDUR...
Duyurusunda ligtv.com.tr deki aynı şeyleri mi diyor yoksa farklı birşey var mı?
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
MaÇ Kesİnlİkle Yayinlanmiyor ArkadaŞlar...lİgtv De Kesİnlİkle KonuŞuldu GeÇen Haftakİ Sİvasspor MaÇinin Yayinlanmamasi Ve Yerİne Trbzonsporun MaÇinin Yayinlanmasi Çok BÜyÜk Tepkİler AlmiŞ Sİvasspor Taraftarlarindan.
Yalan Yalan kuyruklu yalan...
"Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"
4 Tane Msn Adresİm Var Valla Hepsİnden Yolluyorum Maİllerİ.durmak Yok Devam...ayni Maİllerİ Tekrara Takrar Yolluyalim,Önemlİ Olan ÇoĞk Maİl GÖnderİlmİŞ Olmasi Kİtlensİn...
TRABZONLU OLMANIN VERDİĞİ GURUR,
KALBİMİN EN DERİN YERİNDE DURUR,
SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR,
BORDO MAVİ HAYATIN GERÇEĞİ BUDUR...
Yorum