Ne olursa olsun Maci verselerde yinede tepkimizi koyalim. Mailere devam pazar günüde Avni Aker'de protesto.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
aman emirhan kardes... sakin böyle bir yaziyi gönderdim deme... kendin yanarsin, o sayfayada el koyulurİlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle................................
Eğer Bu Haftaki Bursa Spor Maçımızı Vermez İseniz Maçlarınızı Bedava internet üzerinden
yayınlayan bu linki bütün internet alemine yayacağım ve yayacağız biz milyonlarca taraftarız
size binlerce mesaj atan bizler bu linki de tüm türkiyeye yaymasını becerebilir
yaptığınız hatadan dönün ve pazar günü o maçımızı yayınlayın...
ben bunu kasıyorumm hadi bakalımmm
Yorum
-
Sayın Bora bey,
10/02/2008 tarihindeki Trabzon spor-Bursa spor müsabakasını neden yayınlamadığınız hakkında bilgi edinmek istiyorum.Bizim tepkimiz sivas sporun maçını yayınlıyorsunuz diye değil Trabzon spor gibi arkasında büyük bi kitleyi barındıran bir takımın maçını yayınlamamanız. Bu konu hakkında tatminkar bir açıklama yapılmadığı kanısındayım.
Evet Trabzon spor kötü günler geçirebilir kötü yönetilebilir bu demek değilki arkasında durmuycaz. Bu takımın gerçek sahipleri yani Büyük Trabzon spor taraftarları olarak her türlü demokratik tepkimizi en sert şekilde ortaya koyacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Trabzon spor sahipsiz değildir bunu bilesiniz. Trabzon spor gibi bir değeri önümüzdeki aylarda hangi sıralamada belli olmayacağı yada önümüzdeki seneler hangi ligde mücadele edeceği bile belli olmayan bir takıma tercih etmenizi Büyük Trabzon spor taraftarları asla ve aslaa unutmuyacaktır. Bu takım sahipsiz değildir.
Arkadaşlar bora beye kadir beye ve şansal beye aynı mailleri yolladım başka mail atacağımız yerler varmıHerkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?
Yorum
-
Arkadaşlar doğru
Pazar 14.40 Maç Başlıyor
15.00 TRABZONSPOR BURSASPOR
LigTV cihazı olanlar pazar yayın akışına baksınODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
arkadaşlar bence bu oaly şöyle gerçekleşdii zaten bizim maç verilecekdii ama sonradan sivas maçı verilmesi kararlaştırıldı ve bu önceden ayarlanan birşey ve trabzon olarak yazıldı ama sivas maçı verielcek reklamda sivas maçı verileceği söyleniyorr benim görüşüm buTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
hangi haber yalanlandi... bursa macinin verilmeyecegi bir gercek... dogru yani... ona ugrasiyoruz zaten...İlk olarak SeRHaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu haber yalanlandı aslı yok
Yorum
-
4 Martı bekliyordu abi herkes o yüzden yaniİlk olarak demirbeyy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleooo yoklamada bır bır dokuluyor herkz demek uyelıgınızı ıptal etmedınız hee
Yorum
-
Üyelikle iptal edilse bile bir ay dolana kadar izlemeye devam ediyorsunuz.İlk olarak demirbeyy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleooo yoklamada bır bır dokuluyor herkz demek uyelıgınızı ıptal etmedınız hee
Yorum
-
İlk olarak demirbeyy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleooo yoklamada bır bır dokuluyor herkz demek uyelıgınızı ıptal etmedınız hee

bu iyidi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum