arkadaşlar telefonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 0212 473 7373 telefon edelim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
Yetişin buray silememişler mesaja devam silene kadarİlk olarak Murat_G tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekonuyu öle bi yere açtımki
http://media.digiturk.tv/forum/showt...224#post317224
Yorum
-
Çocukca işler yapmayalım arkadaşlar. Kimsenin takip etmediği ve bilinmeyen bir forumları var, orada sabaha kadar başlık açsak ne olur açmasak ne olur. Bırakın zaman kaybetmeyi. O siteyi 24 saat denetleyen part time elemanlar vardır, aylık 300-400 ytl maaş alıyorlardır, Trabzonspor ile ilgili açılan tüm başlıklar silinsin denmiştir denileni yapıyorlardır, biraz yetişkin tepkileri vermeye çalışsak. Trabzonspor'un yaş ortalamasını yakalayalım derken miniklere düştük neredeyse, aynı haberleri tekrar tekrar kopyalamalar, küfürler, çocukla davranışlar, ben bunu bmn üyesine yakıştıramıyorum.
Şimdi kesinleşen bir şey var, maçımız %99 verilmiyor, bundan sonraki stratejileri düşünmeliyiz. Maç günü ve saati Digiturk binası önünde toplanıp eylem yapılabilir, bundan sonraki maçlarımız verilse bile ligtv ve digiturk abonelikleri iptal kampanyaları teşvik edilebilir, yerel basında konu derinleştirilebilir,vs. vs.
Yorum
-
İlk olarak l-m tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇocukca işler yapmayalım arkadaşlar. Kimsenin takip etmediği ve bilinmeyen bir forumları var, orada sabaha kadar başlık açsak ne olur açmasak ne olur. Bırakın zaman kaybetmeyi. O siteyi 24 saat denetleyen part time elemanlar vardır, aylık 300-400 ytl maaş alıyorlardır, Trabzonspor ile ilgili açılan tüm başlıklar silinsin denmiştir denileni yapıyorlardır, biraz yetişkin tepkileri vermeye çalışsak. Trabzonspor'un yaş ortalamasını yakalayalım derken miniklere düştük neredeyse, aynı haberleri tekrar tekrar kopyalamalar, küfürler, çocukla davranışlar, ben bunu bmn üyesine yakıştıramıyorum.
Şimdi kesinleşen bir şey var, maçımız %99 verilmiyor, bundan sonraki stratejileri düşünmeliyiz. Maç günü ve saati Digiturk binası önünde toplanıp eylem yapılabilir, bundan sonraki maçlarımız verilse bile ligtv ve digiturk abonelikleri iptal kampanyaları teşvik edilebilir, yerel basında konu derinleştirilebilir,vs. vs.
kesinlikle katılıyorum bordomavi netin yöneticileri önderliğinde lig tv binasına siyah çelenk bırakılmalı
Yorum
-
BU MACI YA VERECEKLER YA VERECEKLERİlk olarak l-m tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇocukca işler yapmayalım arkadaşlar. Kimsenin takip etmediği ve bilinmeyen bir forumları var, orada sabaha kadar başlık açsak ne olur açmasak ne olur. Bırakın zaman kaybetmeyi. O siteyi 24 saat denetleyen part time elemanlar vardır, aylık 300-400 ytl maaş alıyorlardır, Trabzonspor ile ilgili açılan tüm başlıklar silinsin denmiştir denileni yapıyorlardır, biraz yetişkin tepkileri vermeye çalışsak. Trabzonspor'un yaş ortalamasını yakalayalım derken miniklere düştük neredeyse, aynı haberleri tekrar tekrar kopyalamalar, küfürler, çocukla davranışlar, ben bunu bmn üyesine yakıştıramıyorum.
Şimdi kesinleşen bir şey var, maçımız %99 verilmiyor, bundan sonraki stratejileri düşünmeliyiz. Maç günü ve saati Digiturk binası önünde toplanıp eylem yapılabilir, bundan sonraki maçlarımız verilse bile ligtv ve digiturk abonelikleri iptal kampanyaları teşvik edilebilir, yerel basında konu derinleştirilebilir,vs. vs.Must-1
Yorum
-
Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
)))) herhes bi tanesine ondan ona ondan onaaa 
Yorum