Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar telefonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 0212 473 7373 telefon edelim
    Delikanlı Anıl Caner'e:''Aynı Umut gibisin takıma faydan çok kendine faydan yok''. dedi

Yorum

• konu acmayalım arkadaslar mevcut bir konu neyse neonemli degil girin pöykürün onlarıda kapatıcak halleri yok ya altı üstü banlarlar üye adımı yok
      volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• arkadaslar acik konulara dalsaniza )))) herhes bi tanesine ondan ona ondan onaaa ))

Yorum

• abi öteki konulara digiturku ve lig tv yi kötülen laflar yazalım silmekle susturamaz bizi formu altüst edelim.

Yorum

• hadi arkadaslar bu mevcut bi baslik )) silsinlerr bi alta gecerizzz

Yorum

• İlk olarak Murat_G tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yetişin buray silememişler mesaja devam silene kadar

Yorum

• Çocukca işler yapmayalım arkadaşlar. Kimsenin takip etmediği ve bilinmeyen bir forumları var, orada sabaha kadar başlık açsak ne olur açmasak ne olur. Bırakın zaman kaybetmeyi. O siteyi 24 saat denetleyen part time elemanlar vardır, aylık 300-400 ytl maaş alıyorlardır, Trabzonspor ile ilgili açılan tüm başlıklar silinsin denmiştir denileni yapıyorlardır, biraz yetişkin tepkileri vermeye çalışsak. Trabzonspor'un yaş ortalamasını yakalayalım derken miniklere düştük neredeyse, aynı haberleri tekrar tekrar kopyalamalar, küfürler, çocukla davranışlar, ben bunu bmn üyesine yakıştıramıyorum.

Şimdi kesinleşen bir şey var, maçımız %99 verilmiyor, bundan sonraki stratejileri düşünmeliyiz. Maç günü ve saati Digiturk binası önünde toplanıp eylem yapılabilir, bundan sonraki maçlarımız verilse bile ligtv ve digiturk abonelikleri iptal kampanyaları teşvik edilebilir, yerel basında konu derinleştirilebilir,vs. vs.

Yorum

• açık konulara dalan sövün siin ben öle yapıom sizi de beqliom

Yorum

• son 3 dk hadi tellere

Yorum

• İlk olarak l-m tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çocukca işler yapmayalım arkadaşlar. Kimsenin takip etmediği ve bilinmeyen bir forumları var, orada sabaha kadar başlık açsak ne olur açmasak ne olur. Bırakın zaman kaybetmeyi. O siteyi 24 saat denetleyen part time elemanlar vardır, aylık 300-400 ytl maaş alıyorlardır, Trabzonspor ile ilgili açılan tüm başlıklar silinsin denmiştir denileni yapıyorlardır, biraz yetişkin tepkileri vermeye çalışsak. Trabzonspor'un yaş ortalamasını yakalayalım derken miniklere düştük neredeyse, aynı haberleri tekrar tekrar kopyalamalar, küfürler, çocukla davranışlar, ben bunu bmn üyesine yakıştıramıyorum.

Şimdi kesinleşen bir şey var, maçımız %99 verilmiyor, bundan sonraki stratejileri düşünmeliyiz. Maç günü ve saati Digiturk binası önünde toplanıp eylem yapılabilir, bundan sonraki maçlarımız verilse bile ligtv ve digiturk abonelikleri iptal kampanyaları teşvik edilebilir, yerel basında konu derinleştirilebilir,vs. vs.

kesinlikle katılıyorum bordomavi netin yöneticileri önderliğinde lig tv binasına siyah çelenk bırakılmalı

Yorum

• banlamaya başladılar.

Yorum

• İlk olarak l-m tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çocukca işler yapmayalım arkadaşlar. Kimsenin takip etmediği ve bilinmeyen bir forumları var, orada sabaha kadar başlık açsak ne olur açmasak ne olur. Bırakın zaman kaybetmeyi. O siteyi 24 saat denetleyen part time elemanlar vardır, aylık 300-400 ytl maaş alıyorlardır, Trabzonspor ile ilgili açılan tüm başlıklar silinsin denmiştir denileni yapıyorlardır, biraz yetişkin tepkileri vermeye çalışsak. Trabzonspor'un yaş ortalamasını yakalayalım derken miniklere düştük neredeyse, aynı haberleri tekrar tekrar kopyalamalar, küfürler, çocukla davranışlar, ben bunu bmn üyesine yakıştıramıyorum.

BU MACI YA VERECEKLER YA VERECEKLER
                          Must-1

Yorum

• İlk olarak szymkowiak tarafından gönderildi
                            haha
                            ban yedimm admine senn ta a..na k..ym yazdım banladı
                            sıra bende sövüyom artık ne yapayımmmmmmm

Yorum

• Bu da çok iyiymiş
                              Trabzonsporlu olmak...
                              Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Arkadaşlar küfürden daha iyisini yazalım. Onlar hakediyor ama bize yakışmaz
                                telefonlara devam

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X