Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hehe bende sitede
    King 0f W3B ' im çok güzel süresiz bir ban yedim .. Admine biraz sövdümde xD
    Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• bu yaptıklarımız az daha bitmedi
      MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• İlk olarak jackal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        digiturk formunda adminin adı "Oracle" bu kişiye mesaj atabilirsiniz. Ben atmıştım ama gelmedi. Genelde bu kişi bir sorun oldumu yanlış anlaşılma filan cevap yazıyor.
        ben yazdim ona hemen banladi beni

Yorum

• ben varım yarın yürüyüşe biri organize etsin ...

Yorum

• İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaslar bizim kiymetimizi bilecek olan D-Smart üyesi olalim.
            Zaten bizimle anlasmalari var avrupa kupasi ve hazirlik maclari icin.
            D-Smart'a helal olsun!
            D-Smart bundan böyle yanindayiz!

iyi silmediler bunu
            bunun gibi daha cok yazdim adamlar niye silmiyor hayret baslik bile actim d-smarta üye olalim diye
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bunun gibi daha cok yazdim adamlar niye silmiyor hayret baslik bile actim d-smarta üye olalim diye
              admine bisey mi oldu acaba sok gecirsin olmasin

Yorum

• Lig Tv İptali

Tekrar Merhaba Arkdaşlar,

Dün vermiş olduğum sözü ( ORTAK HAREKET ETME ) bugün yerine getirmiş , Lig Tv aboneliğimi iptal ettirmiş bulunmaktayım! Gamze Hanımla ( Müşteri Temsilcisi ) görüştüm ve kavgaya dönüşebilicek karşılıklı laf sokmaların ardından beni dinlemeye ikna edebildim.Kendisine konunun ana başlıklarını,Verilen Tahüdün yerine getirilmemesi ve kurumun saygınlığının sorgulanacak durumda olması,Trabzonspor taraftarlarının ortak hareket edip tepkisni gösterme iradesi,yayıncı kuruluşun tutarsızlıkları,Toplu halde iptallerin devam ediceği ve hakkımızın mutlaka yasal yollarla aranacağı şeklinde aktardım.(Uzun bir görüşmeydi bu kadarı aklımda kalmış) Arkdaşlar Eğer bi ürün hakkında hizmet veriyosanız (Müşteri Temsilciliğinde ) ve o ürün bir şekilde iptal ediliyorsa bunlara çeşitli kod lar verilir ve ürün sağlayıcısı cihazların neden iptal edildiğini bu kodlardan koplu halde anlar.Bu yüzden Cihazın iptalini sağladığımda benim için önemli olan cihazın iptal sebebinin Mutlaka ve Mutlaka TRABZONSPOR un maçlarının yayınlanmaması olarak lig tv kayıtlarına düşülmesiydi.Bunu da Gamze Hanıma uygun bir dille '' Yarın İtibariyle aradığımda cihazımın iptaline dair herhangi bir bilgi vermeden neden iptal edildiğini müşteri temsilcisinden öğrenebilicekmiyim ? soruna EVET yanıtı alarak sağladım.

Arkadaşlar !

Cihazlarınızı iptal etmiş olabilirsiniz ancak tepkinin ne için verildiğini karşı tarafın anlaması için MUtlaka TRABZONSPOR un maçları yayınlanmadığı için iptal edildiğinin altı vurgulanmalı ve herhangi bir bilgi vermeden karşı taraftan bu bilgiyi öğrenebilicek şekilde işlem yaptırmalasınız ! yoksa Müşteri Temsilcisi ^^ Yayında yaşanan aksaklık ^^ vb.sebeplerden dolayı üyeliği iptal eder verdiğimiz tepkiler de bu tür sıkıntılar yaşayabiliriz !! Ben Lig Tv de mutlaka böle alt kod ların olduğunu düşünüyorum.Buna özellikle dikkat etmenizi rica edicem yoksa tepkimiz boşuna olabilir.İptal ettiren arkadaşlar tekrar aramakla hem bir defa daha protestolarını dile getirsinler hem söylemeden karşı taraftan mutlaka cihazının neden iptal edildiginin teyidini alsınlar!!

Katkıda bulunan herkeze tşk ederim.

İyi Geceler

Not:Beni Tekrar arayacaklarmış bi kaç bişey daha ekleyebilirim sanırım

Saygılarımla
                En son firidin61 tarafından düzenlendi; 08.02.2008, 23:54.

Yorum

• bende yazıyorum FNT61 hesap almaktan bıktım o banlamaktan bıkmamıştı ama yoruldu herhalde.

Yorum

• D SMART ßizi kazıkladı daha dogrusu yöneticiler gitmeden önce 2 milyon euro daha çarpabilmek için trabzonspordan anlaşma yapdılar d smart la. ve eger bi sene daha bekleseydiler 10 milyon euro ya yakın bi mevla alacakdı klübümüz amma velakin anlaşma yapıldı.

Yorum

• anlıcanız istanbul basını değilmii AL ßirini vur ötekine

Yorum

• eeee bu maçı yayınlamıyolar şimdi ben kimi öldrymm nerden çıkarcam bu siniri ualan adamı katil ederler ya!
                        KARADENİZ KAPLANI

Yorum

• firidin61 bende bu akşam saat 22:00 da görüştüm baya hararetli ve sinirli bir şekilde geçen konuşma sonrası müşteri temsilcisine ilettim. Kesinlikle TRABZONSPOR Maçlarının yayınlanmaması olarak bizzat altına basa basa söledim. zaten kaydediliyor bu konuşmalar. Maç saatine kadar süre verdim yayınlanmassa bir daha gerek yok çıkıyorum dedim. Hafta sonu detaylı bilgi alabilirsiniz filan dedi. Hafta sonu arıcam olmazsa çıkacağım. Baya uzun zamandır üyeyim. Tek değilsin.

Yorum

• İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ne oldu siteye
                            ben de yazı falan yazamadım.acaba bunlar güçlerini kullanıp bizim siteyimi sabote ediyorlar
                            orhan

Yorum

• lig tv

lig tv ye senede 7oo ytl veriyoruz bütün ts li lig tv aboneleri aboneliklerini iptal etsin o paraları ts verelim senede bi kaç milyon dolar katkı yapmış oluruz

Yorum

• İlk olarak alikazancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                lig tv ye senede 7oo ytl veriyoruz bütün ts li lig tv aboneleri aboneliklerini iptal etsin o paraları ts verelim senede bi kaç milyon dolar katkı yapmış oluruz
                                ben varım tarbzonuma canım feda
                                orhan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X