Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    benim baslik da duruyor ama ben banlanmisim http://media.digiturk.tv/forum/showt...?t=5515&page=4
    benim 2. hesap banlandı ama kendimi kaybedip küfür etmiştim. Düzgün olursa silmicektir.

Yorum

• yapacamız protesto hukuk cercevesinde olmali
      sonra suclu olmayalim zaten osuruktan nem kapıyor bu istanbul medyasi
      tepkimiz cokseviyeli ve olcülü olmali diğitürk de anlamali türkfutbolununTRABZON suz olmayacanı
      En son GEBZE28 tarafından düzenlendi; 08.02.2008, 23:29.
      bordo mavi

Yorum

• beyler ya yönetimlede irtibata geçilmeli stada ligtv ve digiİSTANBUL kamerası almasınlar..
        Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• tekrar söylüorm:
          ya dekoderleri yakalım diyorsunuz ancak o anda polisin geldiğini biz taşlı onlar biber gazlı ve job lu çatışma çıkacağınıda hatırlatırım..Bizim yapmamız gereken düzgün bir şekilde yürüyüş yaparak ve Trabzonspor lehine , Digi İSTANBUL aleyhine tezahürat yapmamız gerek
          Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yeni site giriş resmimiz...

Tunga

gümbür gümbür!

kongre sabahı oralarda ligtv muhabiri ve kameramını görürsem kollasın kendisini bende.
            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• benim baslik 4. sayfayi da buldu http://media.digiturk.tv/forum/showt...?t=5515&page=4 hayde arkadaslar tepki ye devam

Yorum

• ya admin bize nasıl sövüodur şimdi adam uraşmaz artık
                Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• İlk olarak szymkowiak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya admin bize nasıl sövüodur şimdi adam uraşmaz artık
                  admin cay demliyor heralde baslikkari silmiyor daha. az sonra cay servisi var

Yorum

• bugün 'BMN' tarihi rekor kırıyordur.Bir günde bu kadar çok mesaj tarihinde ya wardır yada yoktur
                    Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      admin cay demliyor heralde baslikkari silmiyor daha. az sonra cay servisi var
                      size helal olsun..
                      Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• Bol bol D-Smart reklami yapiyorum
                        KalenG ben
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bol bol D-Smart reklami yapiyorum
                          KalenG ben
                          Arkadaslar bizim kiymetimizi bilecek olan D-Smart üyesi olalim.
                          Zaten bizimle anlasmalari var avrupa kupasi ve hazirlik maclari icin.
                          D-Smart'a helal olsun!
                          D-Smart bundan böyle yanindayiz!

iyi silmediler bunu

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bol bol D-Smart reklami yapiyorum
                            KalenG ben
                            al birini vur ötekine ama. iyi yapıyon bilader )

Yorum

• digiturk formunda adminin adı "Oracle" bu kişiye mesaj atabilirsiniz. Ben atmıştım ama gelmedi. Genelde bu kişi bir sorun oldumu yanlış anlaşılma filan cevap yazıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X