İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
-
tekrar söylüorm:
ya dekoderleri yakalım diyorsunuz ancak o anda polisin geldiğini biz taşlı onlar biber gazlı ve job lu çatışma çıkacağınıda hatırlatırım..Bizim yapmamız gereken düzgün bir şekilde yürüyüş yaparak ve Trabzonspor lehine , Digi İSTANBUL aleyhine tezahürat yapmamız gerekBize Her Yer TRABZON!
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni site giriş resmimiz...

Tunga
gümbür gümbür!
kongre sabahı oralarda ligtv muhabiri ve kameramını görürsem kollasın kendisini bende.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
benim baslik 4. sayfayi da buldu http://media.digiturk.tv/forum/showt...?t=5515&page=4 hayde arkadaslar tepki ye devam
Yorum
-
admin cay demliyor heralde baslikkari silmiyor daha. az sonra cay servisi varİlk olarak szymkowiak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya admin bize nasıl sövüodur şimdi
adam uraşmaz artık
Yorum
-
size helal olsun..İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadmin cay demliyor heralde baslikkari silmiyor daha. az sonra cay servisi var
Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
Yorum
-
Arkadaslar bizim kiymetimizi bilecek olan D-Smart üyesi olalim.İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBol bol D-Smart reklami yapiyorum
KalenG ben
Zaten bizimle anlasmalari var avrupa kupasi ve hazirlik maclari icin.
D-Smart'a helal olsun!
D-Smart bundan böyle yanindayiz!

iyi silmediler bunu
Yorum
-
al birini vur ötekine ama. iyi yapıyon biladerİlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBol bol D-Smart reklami yapiyorum
KalenG ben
)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum