Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• işte Trabzon Taraftarı budur...
    En son BURAK DOGU tarafından düzenlendi; 11.02.2008, 11:34.

Yorum

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      abi benim bildigim böyle bir anlasma Federasyon ile mevcut her ne kadar benim acimdan yanlis isede. tüm yayin haklarini alacaksin yada Federasyon acisindan vereceksin sadece 4 mac yayinlyacaksin . Bu son derece yanlistir ve ülkemizede yakismiyor ! Ama yakismayan o kadar cok sey varki hepsini sayamiyacagim.

Bizim isimiz protestodur dogrusun. Eger yine macimiz yayinlanmazsa mahkeme yolunda hakkimizi aramaliyiz ama yukardada belirttigim gibi tüm haklari ellerinden gitmis olacak.

Digiturk acisindan zaten ekonomik acisindan maclarimiz vermemek , yayinlamamak bir fiyasko oluyor ve olacaktirda . Misal kahvelerin büyük bir kismi zarara ugrayinca Digiturk kendi kalesine gol atmis oluyor.
      KÜÇÜK çocukların maç izleme hakları sadece bu dönem için gidecektir, zaten bu dönemde izlemesinler, seneye diğer yayıncı kuruluşlarla konuşulup bu sorun aşılır.. İPTALLERE DEVAM. İPTAL ETTİRMEYEN ARKADAŞLAR HAFTAYA EVİNDE MAÇ İZLERKEN BU YOLDA İPTAL ETTİRENLERİ DÜŞÜNÜNCE NASIL BİR RUH HALİNE KAPILACAKLAR MERAK KONUSU..

Yorum

• Ligtv nin yayın akışında cumartesi günü girilmiş ve Sivas'ın Oftaşla oynayacağı maç gözükmüyor. Fakat sonradan değiştirme gibi bir ithimalleri de var tabi. Ayrıca pazar günü Kayseri de potaya girdi biz onların maçını yayınlayacağız diyebilirler. Birazdan pazar gününü de girerler görürüz...
        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• eşşek gibi verecekler maçımızı albayrağin sessiz esnemelerinden medet umarak kulubu sahipsiz sandılar kanımca.. trabzon ülkenin çimentosu trabzonspor da başkentidir bunu anlayacak o para uşağı 4 ayaklılar
          Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• iptal ama nasıl?

arkadaşlar ben 16 aylık üyelik yaptırmıştım dün(pazar) aradılar ve bir sürü sey zırvaladılar
            şimdi benim durumumda olup ta üyeliğini iptal ettirebilen varmı cünkü tahsili kredi kartıyla yapılıyor nasıl bir yol izleniyor yaptıran arkadaslar bi zahmet anlatıversin
            ben radyodanda takip ederim artık
            bide baskanımızın sansal ve ermana bağlanıp konusmasına hele bu konuya hiç değinmemesine acaip bozuldum
            Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• arkadaşlar işin aslı şudur:
              trabzon dışında herkes trabzonun yerine başka bir takımı monte etmeye çalışıyor...
              bu yıllardır süre geldi..
              hangi takım az sivrilse hemen onları 4.büyük yapmaya soyunmuyorlarmı bu soysuzlar?
              adamlara trabzon batmış, işin özü bu..trabzonun yerine başka bir takımı koymaya çalışıyorlar..
              ama kimi koyarlarsa koysunlar soluğu 2.ligde alıyor..
              bu taa zamanında sarıyerle başladı, kocaeli, sakarya,antep,bursa, sivas...böyle devam edecek bu..yayınlamazsan yayınlama deyip dekoderleri iptal ettirmeden başka yolumuz yok..çünkü bunlar zaten trabzon almış dekoderleri balka takımlarda alsınlar düşüncesinde..
              oysa bilmiyolarki o diğer takımların taraftarının hep 1.takımları istanbul ezikleridir...
              artık seneyede ikinci ligden naklen yayın yapsınlar..
              trabzonun yerine koymaya çalıştıkları tüm takımlar kümede, sivasında yeri yakın zamanda orda...gitsinler 2.ligdende naklen yayın yapsınlar...
              potansiyelimizi kullanalım, sağalm bir özürden başkası yalan...
              onlarda anladıki sivas tamaman balon, başladı sönmeye...
              şimdi trabzona yalakalık zamanı...
              trt olsun, lig tv olsun mail yoluyla kararlılığımızı , kızgınlığımızı bilmeli..
              bu ülkede tek şehir takımının, tek büyüğün trabzon olduğunu o kuş kafalarına sokmalılar...
              bizi taratarlarının hepsinin ilk takımlarının istanbul ezikleri olduğu şehirlerden bellemesinler...
              burası trabzon arkadaş, tek büyüğün doğduğu şehir!
              varmı ötesi...
              .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak mert_35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar ben 16 aylık üyelik yaptırmıştım dün(pazar) aradılar ve bir sürü sey zırvaladılar
                şimdi benim durumumda olup ta üyeliğini iptal ettirebilen varmı cünkü tahsili kredi kartıyla yapılıyor nasıl bir yol izleniyor yaptıran arkadaslar bi zahmet anlatıversin
                ben radyodanda takip ederim artık
                bide baskanımızın sansal ve ermana bağlanıp konusmasına hele bu konuya hiç değinmemesine acaip bozuldum

böyle birşey varmı?

Yorum

• macta neler oldu

arkadaslar biz trt nin kısıtlı görüntülerinden takip edebildik
                  dün maca gidenler nasıl bir tepki koydu ortaya yahut tepki koydumu hani yayıncı kuruluşu sokmayacaktınız içeri naaptınız dün ya haddini bildiremedinizmi bunların,dün neler yasandı trabzonda çok merak ediyorum...

Yorum

• Ligtv maçımız ister versin ister vermesin.Umurum da değil.İki yüzlü ist. basını Trabzonspor düzeldiğinde nasılssa tekrar bizden bahsetmeye başlayacaklar.Ama buna ihtiyacımız yok.
                    Çünkü biz maçımız yayınlansada Trabzonsporluyuz yayınlanmasa da Trabzonsporluyuz.
                    Ama keşke Başkan çıkıp deseki artık ligtv ile anlaşmamız bitmiştir.kendi kanalımızı kurucaz yada istediğimiz bir kanala maç başına yayın hakkımızı vericez dese ve bu İst medyasına haddini bildirse.

Yorum

• Decoder' ları yakalım?

Arkadaşlar;
                      LigTV' ye abone olurken 12 aylık şözleşmeler yaptık. Şimdi bu 12 ay dolmadan iptal ettirmek mümkün oluyor mu? İlk gün DigiTürk' ü aradım ve maçımızı yayınlamayacaklarsa iptal ettirmek istediğimi söyledim. Bunun mümkün olmadığını söylediler. Yok eğer protesto ise decoder' ları, kartları yakalım parasını da ödeyelim mi?
                      Bence ortada diz boyu yalanlar dönüyor. DigiTürk diyor ki maçları federasyon belirliyor. Federasyon ise istedikleri 4 maçı yayınlama hakları var diyor. Asıl önemli olan ikisinin birine yayınlanacak maçlara kimin karar verdiğini belirleyen bir gazete ilanı verdirene kadar protestoyu sürdürmek.
                      O zaman kimin yalan söylediğini bilir ona göre durum alırız.
                      <Free Palestine>
                      2010 - 2011 Türkiye Süper Lig Şampiyonu
                      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak isyankar061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        böyle birşey varmı?
                        evet dün gece sansar ne yumurtlıycak diye beklerken bağlandı canlı yayına

Yorum

• İlk olarak mert_35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          evet dün gece sansar ne yumurtlıycak diye beklerken bağlandı canlı yayına
                          PEKİ LİGTV YE MAÇ YAYINI İLE İLGİLİ BİŞEY DEMEDİMİ.... ALLAH AŞKINA DEDİ DEYİN...

Yorum

• İlk olarak isyankar061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            PEKİ LİGTV YE MAÇ YAYINI İLE İLGİLİ BİŞEY DEMEDİMİ.... ALLAH AŞKINA DEDİ DEYİN...
                            Sadri başkan demediyse bile bir bildiği vardır. Böyle bir terbiyesizliği ancak başımızda yönetmekten aciz biri varken yapabilirlerdi giderayak fırsat bildiler ve yaptılar. Bundan sonra kolay değil bizimle dalga geçmek...
                            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu an eylem Planında Yapılacak tek iş vardır.
                              Yeni yönetimle İrtibat Kurup Lig tv ye haddini bildrime konusunda bize destek olmaları.
                              Sansarın söylediği yalanları yüzüne Vurmaları.
                              Çıkmış tv lerde Federasyon bize 4 maçtan fazlası için izin vermiyor yalanını atıyor.
                              Madem Öyle geçen sene Konya Maçımızı vermiyorlardı yapılan tepkiler üzerine neden verdiler ve o hafta neden 5 maç yayınlandı,Aynı anda 80 nolu kanaldan geçen sene kaç kez maç verdiler.
                              Sansar yalan söylüyor.
                              Cafer Abi bu konudan Sadri Şener'in haberi var. 2 gün önce yerel bir kanala aynen şunları söyledi;

''İlk işimiz şehit ailelerine yapılacak yardımı ödememiz. İkinci bir konu işe yayıncı kuruluş. Saner Ayar'ada söyledim.Trabzonun maçları yayınlanmayacak diye birşey olamaz. İşimi gücümü bırakır Lig Tv'yle uğraşırım!! Bu konuda geç arkadaşlarımızı göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı kutluyorum ''
                              ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                              "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sadri başkan demediyse bile bir bildiği vardır. Böyle bir terbiyesizliği ancak başımızda yönetmekten aciz biri varken yapabilirlerdi giderayak fırsat bildiler ve yaptılar. Bundan sonra kolay değil bizimle dalga geçmek...
                                ama keşke en azından ufak bir sitem de de bulunsaydı, neyse bir bildiği vardır kesinlikle.. bu arada herkes maratonu izlemiş sanırım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X