İlk olarak must-1 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
OSMAN haklsın pazar günü beşiktaşta eylem yapılabilir maç saatinde bina önünde . sanasar ve ekibi çevik kuvveti yığar orayaİlk olarak l-m tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇocukca işler yapmayalım arkadaşlar. Kimsenin takip etmediği ve bilinmeyen bir forumları var, orada sabaha kadar başlık açsak ne olur açmasak ne olur. Bırakın zaman kaybetmeyi. O siteyi 24 saat denetleyen part time elemanlar vardır, aylık 300-400 ytl maaş alıyorlardır, Trabzonspor ile ilgili açılan tüm başlıklar silinsin denmiştir denileni yapıyorlardır, biraz yetişkin tepkileri vermeye çalışsak. Trabzonspor'un yaş ortalamasını yakalayalım derken miniklere düştük neredeyse, aynı haberleri tekrar tekrar kopyalamalar, küfürler, çocukla davranışlar, ben bunu bmn üyesine yakıştıramıyorum.
Şimdi kesinleşen bir şey var, maçımız %99 verilmiyor, bundan sonraki stratejileri düşünmeliyiz. Maç günü ve saati Digiturk binası önünde toplanıp eylem yapılabilir, bundan sonraki maçlarımız verilse bile ligtv ve digiturk abonelikleri iptal kampanyaları teşvik edilebilir, yerel basında konu derinleştirilebilir,vs. vs.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
kanda61, #Fietra 10, blacksea35, bordomavim, bozuktv, burak28, buroli, FANATIK, FANATIK61, iwverson, Jackal, kaan611, King 0f W3B, leventt, miracle, musti00, nemo_61, Oracle, puck, rezonans, tolga061, tolpaş61, Trabzonlee, trakula, ucan_teneke61, Şimal Yıldızı
onlinelara bak hep biz
:d
Yorum
-
İlk olarak ispela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar telefonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 0212 473 7373 telefon edelim
Hoca eşgul Çalıyo Telefonu Açık Bıraktılar Galiba Aramasınlar Die...
Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
haha o yazdııklarının nerdeyse hepsi banlandıİlk olarak kanda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekanda61, #Fietra 10, blacksea35, bordomavim, bozuktv, burak28, buroli, FANATIK, FANATIK61, iwverson, Jackal, kaan611, King 0f W3B, leventt, miracle, musti00, nemo_61, Oracle, puck, rezonans, tolga061, tolpaş61, Trabzonlee, trakula, ucan_teneke61, Şimal Yıldızı
onlinelara bak hep biz
:d

qweqeqw
Bize Her Yer TRABZON!
Yorum
-
onlar bunu da hakediyor ama dedikleriniz gibi bizlere yakismaz.İlk olarak l-m tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam gibi tepki vermeyi bilmediğimiz için bu maçı vermeyecekler.
onlar elbet cezalarini bulacaklardir
aha beddua ettim ligtv ve digiturk u
insallah dunya baslarina yikilir.
zaten digiturk un sonu kokuyor;Must-1
Yorum
-
.....
araçlar nerde kardeş?_İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebanlanan kullanıcılar için söylüyorum araçlar / seçenekler / çerezleri sil işlemini yapın ıp den banladıysalar modemi kapatım acın tamamdır üyelikte sınır yok
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum