Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak must-1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    BU MACI YA VERECEKLER YA VERECEKLER
    Adam gibi tepki vermeyi bilmediğimiz için bu maçı vermeyecekler.

Yorum

• İlk olarak l-m tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çocukca işler yapmayalım arkadaşlar. Kimsenin takip etmediği ve bilinmeyen bir forumları var, orada sabaha kadar başlık açsak ne olur açmasak ne olur. Bırakın zaman kaybetmeyi. O siteyi 24 saat denetleyen part time elemanlar vardır, aylık 300-400 ytl maaş alıyorlardır, Trabzonspor ile ilgili açılan tüm başlıklar silinsin denmiştir denileni yapıyorlardır, biraz yetişkin tepkileri vermeye çalışsak. Trabzonspor'un yaş ortalamasını yakalayalım derken miniklere düştük neredeyse, aynı haberleri tekrar tekrar kopyalamalar, küfürler, çocukla davranışlar, ben bunu bmn üyesine yakıştıramıyorum.

Şimdi kesinleşen bir şey var, maçımız %99 verilmiyor, bundan sonraki stratejileri düşünmeliyiz. Maç günü ve saati Digiturk binası önünde toplanıp eylem yapılabilir, bundan sonraki maçlarımız verilse bile ligtv ve digiturk abonelikleri iptal kampanyaları teşvik edilebilir, yerel basında konu derinleştirilebilir,vs. vs.
      OSMAN haklsın pazar günü beşiktaşta eylem yapılabilir maç saatinde bina önünde . sanasar ve ekibi çevik kuvveti yığar oraya
      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• SAAT 23.00 ' A VURDU HADİ TELEFONLARI GÖRELİMMM!!!
        Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• kanda61, ‎#Fietra 10, ‎blacksea35, ‎bordomavim, ‎bozuktv, ‎burak28, ‎buroli, ‎FANATIK, ‎FANATIK61, ‎iwverson, ‎Jackal, ‎kaan611, ‎King 0f W3B, ‎leventt, ‎miracle, ‎musti00, ‎nemo_61, ‎Oracle, ‎puck, ‎rezonans, ‎tolga061, ‎tolpaş61, ‎Trabzonlee, ‎trakula, ‎ucan_teneke61, ‎Şimal Yıldızı

onlinelara bak hep biz:d

Yorum

• ve banı yedimmmmmmmmmmmm

Yorum

• gazeteye ilan werelim ilan TELEVİZYON AYARLARI İLE OYNAYIN ZİRA TRABZONSPOR MAÇINI ÇEKMİYOR die verlim pazar gününe

Yorum

• banlanan kullanıcılar için söylüyorum araçlar / seçenekler / çerezleri sil işlemini yapın ıp den banladıysalar modemi kapatım acın tamamdır üyelikte sınır yok
                Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak ispela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar telefonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 0212 473 7373 telefon edelim

Hoca eşgul Çalıyo Telefonu Açık Bıraktılar Galiba Aramasınlar Die...
                  Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak kanda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kanda61, ‎#Fietra 10, ‎blacksea35, ‎bordomavim, ‎bozuktv, ‎burak28, ‎buroli, ‎FANATIK, ‎FANATIK61, ‎iwverson, ‎Jackal, ‎kaan611, ‎King 0f W3B, ‎leventt, ‎miracle, ‎musti00, ‎nemo_61, ‎Oracle, ‎puck, ‎rezonans, ‎tolga061, ‎tolpaş61, ‎Trabzonlee, ‎trakula, ‎ucan_teneke61, ‎Şimal Yıldızı

onlinelara bak hep biz:d
                    haha o yazdııklarının nerdeyse hepsi banlandı qweqeqw
                    Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• arkadaşlar yarın gidelim binaya hiç değilse tüm dünya duyar bunlarda yola gelir

Yorum

• herkes bu basligia gelsin: maclarda altyazi reklami yapmaniz mi gerek?

Yorum

• bende banlanmışım

Yorum

• İlk olarak l-m tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adam gibi tepki vermeyi bilmediğimiz için bu maçı vermeyecekler.
                            onlar bunu da hakediyor ama dedikleriniz gibi bizlere yakismaz.
                            onlar elbet cezalarini bulacaklardir
                            aha beddua ettim ligtv ve digiturk u
                            insallah dunya baslarina yikilir.
                            zaten digiturk un sonu kokuyor;
                            Must-1

Yorum

• İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              banlanan kullanıcılar için söylüyorum araçlar / seçenekler / çerezleri sil işlemini yapın ıp den banladıysalar modemi kapatım acın tamamdır üyelikte sınır yok
                              araçlar nerde kardeş?_

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X