akyazıya patoz getirtsinler, millet fındığını attırsın görün o zaman 7/24 yaşamıyor mu o stad
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Patozcu musun?İlk olarak kayyum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleakyazıya patoz getirtsinler, millet fındığını attırsın görün o zaman 7/24 yaşamıyor mu o stad
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
yolun kenarına bırakabilirsin dostum...İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün Akyazı'ya gidip fotoğraf çekmeyi düşünüyorum ama arabayı nereye bırakacam daha çok bunu düşünüyorum.
sıkıntı olmuyor......
tam stadın karşısına gelince parket.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Fotoğraf için içeri alıyorlar mı abi geçen sen gitmiştin galiba.İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyolun kenarına bırakabilirsin dostum...
sıkıntı olmuyor......
tam stadın karşısına gelince parket.....En son Mehmet Cihan Kocaman tarafından düzenlendi; 22.03.2016, 10:49.
Yorum
-
Normal şartlarda almıyorlar......İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFotoğraf için içeri alıyorlar mı abi geçen sen gitmiştin galiba.
özel izin almak lazım......Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Bu iş yaşa benziyorİlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFotoğraf için içeri alıyorlar mı abi geçen sen gitmiştin galiba.
Yorum
-
Eyvallah sağolasın abi.İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNormal şartlarda almıyorlar......
özel izin almak lazım......
Yorum
-
bu işler paraya bakar,paran varsa 3 ayda bitirirsin.
bjk 2 gün önce çim getirdi,bugün serildi hatta 11 nisanda açıyorlar
1516800_1587395521585771_1175246268_n.jpg7 GELİYOR 7
Yorum
-
eminmisinİlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu hibrit çim uygulaması doğal çim zemin serildikten sonra yapılıyor.
Trabzonspor da TOKİ'nin çimi serildikten sonra kendi cebinden para vererek hibrit çim yapabilir.
İnanın zor değil...
allianz arena tadilat
hibrit cime gecis ve güney kale arkasina oturma ve ayakta adaptasyon sistemi
baska yoluda varmi
hibrit cime gecmenin toplam maliyeti 2milyon avro deniliyorEn son selcuk tarafından düzenlendi; 22.03.2016, 14:08."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Beşiktaş'ın stadı efsane olmuş tribün dikliği falan güzel.. Beşiktaş taraftarıyla birleşince orada kolay kolay maç kaybetmez nasıl ki fb, gs hatta konya stadlarnda zor mac kaybedıyorsa bjk de zor maç kaybeder.. Önümüzdeki senelerde şampiyon olabilmek çok daha zorlaşacak..Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum