Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fikret Orman'dan Vodafone Arena açıklamaları:
    "Bu sezon burada oynayacağımız 3 maçtan 10 milyon dolar gelir bekliyoruz. 10 milyon dolar, İnönü Stadı'nın yıllık geliriydi."
    Nasıl oluyor ?
    bütün sene icin kombine ve loca satmisdi, bu satimlar 3 maca simdi düsüyor+ sponsor+ acilis özel gelirleri, shoplar ve büfeler kira gibi gelirleri...

tt arena 20 milyon avro yillik geliriylen türkiyede 1numara, avrupada top 20(zaman zaman ilk 10a giriyor)
    bu rakami türkiyede gecmek pek mümkün görülmüyor bence

bizim icin yarisi büyük kazanc olur
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bjk'nin stadı daha güzel oldu.özellikle içeriden daha heybetli, daha simetrik duruyor.altın oranı tutturmuşlar heralde bizim stada içeriden bakınca bir gariplik var, zamanla alışır gözümüz inşallah. rakibin gelip farklı bir atmosfer hissetmesi yabancılaşması avantajdır.

Yorum

• İlk olarak Majezik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Vaybe adamlar bitirmiş Allah bizede nasip etsin bu günleri.

stat güzel ama şu kolonların gözükmesi garip bir durum,hele öteki kale arkasının yarısı yok nerdeyse.kendileri yaptığı için kutluyorum büyük bir başarı bu.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bütün sene icin kombine ve loca satmisdi, bu satimlar 3 maca simdi düsüyor+ sponsor+ acilis özel gelirleri, shoplar ve büfeler kira gibi gelirleri...

tt arena 20 milyon avro yillik geliriylen türkiyede 1numara, avrupada top 20(zaman zaman ilk 10a giriyor)
          bu rakami türkiyede gecmek pek mümkün görülmüyor bence

bizim icin yarisi büyük kazanc olur
          kombiineler geçerli değil üç maçta.biletleri sağlam fiyata satacaklar.malum son haftalar şampiyonluk yarışı kızışır.

Yorum

• İlk olarak 61li tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu işler paraya bakar,paran varsa 3 ayda bitirirsin.
            bjk 2 gün önce çim getirdi,bugün serildi hatta 11 nisanda açıyorlar

[ATTACH=CONFIG]8810[/ATTACH]
            ben tribünlerin tek renk olmasına karşıyım. bu degrade midir nedir? moda bu kardelşim. bjknin şu boş stadında bile binlece kişi maçı izliyor havası var. biz sittin sene 40 bin kişiye oynayamayız. o stad baskı unsuru olsun istiyosak gelen takıma tribünler dolu imajı vermek istiyosak tek renk veya çift renk değil degrade modelini seçmeliyiz. sonra çok pişman olacağız...
            Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İnşallah atacam
              Ekli dosyalar
              En son Mehmet Cihan Kocaman tarafından düzenlendi; 22.03.2016, 15:18.

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kombiineler geçerli değil üç maçta.biletleri sağlam fiyata satacaklar.malum son haftalar şampiyonluk yarışı kızışır.
                bunu yapabilirmiler
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bazi stadlar hakettiginden fazla övüldü zamaninda burada Kanit ise:

Bursa'yi kötülemek amacim degil ama kardesim bu rezillik nedir böyle? Kulübün yöneticileri bunlari görmüyor mu? Bizim stada sonradan böyle felakat seyler yapmaya baslamazlar insallah Toki bu sonucta ne yapacaklari belli olmaz. Yanliz böyle durumlarda hem forum ve taraftar olarak, hemde yönetim olarak cok agir tepki vermeliyiz yoksa bizede böyle seyler yapabilirler. Bursa taraftari ve Bursa sevenleri icin insallah bu faciadan dönülür cok komik duruyor
                  .

Francesco
                  Totti

Yorum

• Son üç ayda inanılmaz hızlı çalıştılar ve de karşılığını aldılar. Gerçekten muhteşem bir stadyum oldu, burada bir maç izlemeyi çok istiyorum.

Yorum

• Abı ne kadar abarttınız, gören de stat görmedik sanacak...
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bunu yapabilirmiler

yaptılar bile

Yorum

• Ne yani bjk stadının koltuk ve çatı tasarımını da beğeniyor musunuz?
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne yani bjk stadının koltuk ve çatı tasarımını da beğeniyor musunuz?

tribün dikliği,sahaya yakınlığı çok güzel.diğer özellikleri bildiğin toki stadı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                            Yükleniyor...
                            X