Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İmrenerek bakıyor insan.İnşallah bizimki de yeni sezona yetişir.
    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Bizimkine hizli ilerliyor diyenler var. Hey Allahim bir besiktasin stadina bak birde bizimkine nasil ilerliyor. Toki senin yapicagin ise ben. Sanki eliyle tasiyip direkleri monte ediyorlar. Bu kadar yavas ilerleyen bir cati ben daha gormedim

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        eminmisin
        allianz arena tadilat
        hibrit cime gecis ve güney kale arkasina oturma ve ayakta adaptasyon sistemi

baska yoluda varmi
        hibrit cime gecmenin toplam maliyeti 2milyon avro deniliyor

Beşiktaş doğal çimi serdi, bugün de hibrit dikimi yapıyorlar ilginç bir makineyle...

Bu konuda bir bilgim yok, lakin gördüklerimden bu sonuç çıkıyor.

Yorum

• bizim stad bari temmuz ayına bitsede gurbetçilerle ancak doldururuz orayı,başka türlü zor
          @zafercalikoglu
          @trabzonspor

Yorum

• Hadi yavas ilerlemesinide gectim hic kimse bir bilgi paylastigi yok. Devlet sirri mubarek neyin nasil olacaginida bildigimiz yok. Yonetimde bu konuda sinifta kaldi. Koltuk takilicak ne kalitesi belli ne rengi. Cim serilcek ayni sekilde nasil bir cim olacagi belli degil. Lokalar son dakikada eklendi zaten. Bizim isimiz son dakikalar

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bjk'nin stadı daha güzel oldu.özellikle içeriden daha heybetli, daha simetrik duruyor.altın oranı tutturmuşlar heralde bizim stada içeriden bakınca bir gariplik var, zamanla alışır gözümüz inşallah. rakibin gelip farklı bir atmosfer hissetmesi yabancılaşması avantajdır.

Yapma kardeşim

Bence Vodafone Arena hiç simetrik değil.

Deniz tarafı kale arkası 15 basamak ise diğer kale arkası arası 32-33 basamak.

Çok kötü görünüyor.

Ayrıca üç tribünde 2 kat loca var, büyük olan kale arkasında loca yapmamışlar.

Eğri büğrü duruyor iç dizaynı...

Bir de o araç giriş kapılarının hemen üzerine iki şer adet seyirci giriş kapısı koymuşlar ki iyici içine etmişler.

Fakat her şeye rağmen güzel ve hoş bir stadyum olduğunu söylemeden geçemem.

Simetriklik konusunda, aslında bizimkisi daha bir simetrik duruyor.

Bizim şu iki büyük araç kapısını aslına uygun yapsalardı ne güzel olacaktı.

Kapılardan laf açıldı, şu stadyuma 2 kapı yeterdi ve artardı. Kapı kapı dört köşeyi döndüler.

Bilmiyorum ben mi çok takıyorum. Fakat şu köşelerin birleşim yerinde seyirci olsaydı çok hoş görünürdü.

Gel de Premier Lige aşık olma

Yorum

• Vodafone Arena'da, tribünlerin sahaya yakınlığı, stadın dış kısmında antik hava yaratan kolonlar, hibrit çim ve stadın iç kısımlarının şık durması dışında benim beğendiğim bir yanı yok açıkçası.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yapma kardeşim

Bence Vodafone Arena hiç simetrik değil.

Deniz tarafı kale arkası 15 basamak ise diğer kale arkası arası 32-33 basamak.

Çok kötü görünüyor.

Ayrıca üç tribünde 2 kat loca var, büyük olan kale arkasında loca yapmamışlar.

Eğri büğrü duruyor iç dizaynı...

Bir de o araç giriş kapılarının hemen üzerine iki şer adet seyirci giriş kapısı koymuşlar ki iyici içine etmişler.

Fakat her şeye rağmen güzel ve hoş bir stadyum olduğunu söylemeden geçemem.

Simetriklik konusunda, aslında bizimkisi daha bir simetrik duruyor.

Bizim şu iki büyük araç kapısını aslına uygun yapsalardı ne güzel olacaktı.

Kapılardan laf açıldı, şu stadyuma 2 kapı yeterdi ve artardı. Kapı kapı dört köşeyi döndüler.

Bilmiyorum ben mi çok takıyorum. Fakat şu köşelerin birleşim yerinde seyirci olsaydı çok hoş görünürdü.

Gel de Premier Lige aşık olma
                  çok detaylı ve eleştirel bir gözle bakmıyorum.ilk bakışta localar ve tribünlerin görünümü bana tuhaf gelmiyor. diklikle alakalı bir durum olsa gerek.bizim statta localar daha hantal duruyor. stat bittiğinde belki değişir durum. ama konya, bursa ve beşiktaş statlarında sahadan uzaklaşan soğuk bir durum algılıyorum.bizim statta durum farklı.zemin serilince bunla da ilgili daha net bir durum çıkar ortaya. bu da çatıyla alakalı bir durum zannediyorum. bundesliga statlarındaki sıcaklığı hissediyorum.ama premier lig statlarının samimiyetini, futbola yatkınlığını, doğayla iç içeliğini hiçbir stadımız yakalayamadı.

ayrıca kolonlu yapı da çok hoşuma gitti. tarihi çevre ile uyumlu, manzarayı kapatmayan ve çerçeve içine alan bir konsept düşünmüşler, bence başarılı olmuş.

mükemmellik anlayışım yoktur, bir konsept seçtiğinde diğer bir güzellikten mahrum olursun.tercihtir, her birinin kendine göre güzelliği vardır. önemli olan insan ölçüsünde stada girdiğinde yaşayacağın tecrübedir. silüetin önemi bir yere kadardır. bizimkinin kompleks olması nedeniyle spor açısından gidebileceği yerlerin sınırı yok, eğer siyaset ve işgüzar politikacılar bir sınır çekmezse.

Yorum

• İlk hibrit çimler yerleştirilmiş Vodafone Arena'ya. Sol taraf ile sağ taraftaki fark belirgin. Çok güzel görünüyor, bizim çimlerin ise akıbeti halen belli değil. Elle falan yerleştirilirse şaşırmam.

Bu şekilde yerleştiriliyor hibrit çimler.
                    En son Murat' tarafından düzenlendi; 22.03.2016, 17:00.

Yorum

• Bizim stadın en büyük handikapı ne çatısı ne malzeme kalitesi ne de ortaya dikilen apartmanı. Kale arkalarının köşegen şekilde kırıklı olarak dizayn edilmesidir. Tam birleşim noktalarında oturan taraftarlar maçı değil birbirlerini seyredecekler. Muhtemelen de oralara kimse oturmayacak. Hangi akılla köşegen yapıldı bu stad mimarisi hayret ediyorum.
                      En son 7can61 tarafından düzenlendi; 22.03.2016, 17:20.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İlk hibrit çimler yerleştirilmiş Vodafone Arena'ya. Sol taraf ile sağ taraftaki fark belirgin. Çok güzel görünüyor, bizim çimlerin ise akıbeti halen belli değil. Elle falan yerleştirilirse şaşırmam.

Bu şekilde yerleştiriliyor hibrit çimler.

Çok güzel ve kullanışlı bir çime sahip olacaklar. Hibrit çim en iyi tercih.

Bakalım biz ne yapacağız .
                        .

Yorum

• Şu çatı iskeleti ne zaman bitecek artık. Bugün gitmeme rağmen pek bişey anlayamadım köşeler kaldı galiba bi de deniz tarafı kale arkası daha geride.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bizim stadın en büyük handikapı ne çatısı ne malzeme kalitesi ne de ortaya dikilen apartmanı. Kale arkalarının köşegen şekilde kırıklı olarak dizayn edilmesidir. Tam birleşim noktalarında oturan taraftarlar maçı değil birbirlerini seyredecekler. Muhtemelen de oralara kimse oturmayacak. Hangi akılla köşegen yapıldı bu stad mimarisi hayret ediyorum.
                            bence tam tersi,bütün stadlar oval bizimkisi köşegen.ve köşegen hem görünüş hemde seyir zevki bakımından daha iyi,,,
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• kapı konusuna gelince bjk de 3 kapı var fakat bjk harıç yeni yapılan bütün stadlarda 4 tane hangar kapısı meczut.bu da şu oluyor demekki 4 tane hangar girişi yapma zorunluluğu yokmuş...
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kapı konusuna gelince bjk de 3 kapı var fakat bjk harıç yeni yapılan bütün stadlarda 4 tane hangar kapısı meczut.bu da şu oluyor demekki 4 tane hangar girişi yapma zorunluluğu yokmuş...
                                yok o değil bizim stad zeminle bitişik olsa 4 kapıya itiraz da etmeyecem . stad kaidenin üstüne oturtulmuş bir stad . stadın olduğu yüzeye tek bir taraftan çıkış var o köşedeki kapı kalmalı da. diğer üç kapıyı kapatıp (tribünlerin sahaya uzaklığını dikkate alırsak ) sahanın çevresini dolaşan bir yol yapılsa da kurtulsak şu hangar kapılarından ya rabbimmmm
                                Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X