Evet.iş istanbuldan bitirilmeli istanbuldaki taraftarlarimiz akyaziya kanalize edilebilirse çeşitli formüllerle akyazı stadı 41 bin değil 141 bin kişilikte olsa çok çok rahat fullenir.hem trabzondaki taraftarindan gazi kaçmış taze kan lazım bu stada.trabzondaki taraftar stada gitmek yerine evinde kahvede izliyor maçı. Raylı sistem kaç on yıl sonra yapılır bilinmez.şehrin göbeğindeki stadı doldurmayan taraftar bu stadı hayatta dolduramaz.İstanbul formülü şart sayın başkanım usta.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Millet artık güneşi ve rüzgarı da geçti denizin dalgasından bile enerji üretiyor. Biz hala hiçbirini kullanamıyoruz. Halbu ki bu ülkede hepsinden yetecek kadar var ama kullanan yok.İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyani şöyle bir şey var. tamam manzara bozulmasın istiyoruz ama elektrik üretiminde en temiz yöntemin güneş ve rüzgar enerjisi olduğunu ve doğu karadenizde güneşin değil rüzgarın olduğunu baz alırsak bunu kullanmamak aptallık olur. denizin ortasında kurulacak rüzgar panelleri elektrik üretiminde kullanılmalıdır.
birde pek haz etmesem de doğu karadenizde revaçta olan hes'lerden Trabzonspor'umuzun bünyesinde ki Bordo Mavi Enerji A.Ş. de de vardı. bu projeler bitirilmedi mi henüz. proje ortaya atıldığı dönem de toplam da ortalama yıllık 10-15 milyon tl gelir elde edileceği yazılıyordu .Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu akyazıdaki arazi ile ilgili yönetimin sessiz kalmasından bahsedilmiş ama süleyman soylu kendi agzından yönetimin burada hastane istemedigini kendisine aktardıgını açıklamıştı geçen
Paylaşalım arkadaşlar, destek bekliyoruz.
Yorum
-
o yuzden bjk bu sene şmp olmasın hatta hiç olmasın..hatta hatta 90 yılından önce bizim şmp sayımız bjk dan fazlaydı...İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleboşver renktaş. bunlar Süleyman Seba'ya dua etsin. o kurtardı bjk'yi yoksa bjk'nin şampiyonluk sayısı bizle aynı olacaktı. 2.yıldızı bile torpille takıp biz halkın takımıyız ayağına yatanda bunlardır. Türkiye'nin en büyük plastik üreticisi bjk kongre üyesi nevzat Demir'in yardımlarıyla yaptıkları antreman tesislerinde antreman yaparlar ama halkın takımıdırlar kendileri
ben kale bile almıyorum. bjk Süleyman seba ve serdar bilgili sayesinde bir yerlere gelebilmiş bir takımdır. bu başkan olmasa bjk bizden sonra gelirdi...
ben bjk şmp olmasın diyince beni fb sempatizanı yaptılar.ama işin aslı oyle değil,bjk yı zaten büyük yerine koymuyorlar.ve bizim hala bjk yı gecme şansımız varken makas açılmasın..
konu dışlı oldu birazNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Arkadaşlar Fotovoltaik panel konusu vs. çok güzel şeyler ancak buna henüz ülke olarak yeterince yatırımı gösteremedik. Trabzon'a nazaran daha fazla güneş alan yerlere bile yatırım yapılmıyor. Bizim stada bunun yapılması mucize olur. Daha karlı işler varken, buna kimse yanaşmaz. Sanmıyorum.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
listedeki karadenizli işadamlarının kaçı gerçek trabzonsporludur?İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İnci kefali diye bir şey duydun mu hiç ronin?İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzondan güneş ışığından yararlanmaya çalışmak Van gölünde balık tutmaya çalışmakla eşdeğerdir.yapilan yatırıma yazık olur burası Trabzon Antalya değil.
Not:Van gölünde balık yoktur.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
-
Misafir
Renkdasim inci kefali Van gölüne dökülen derelerde yaşıyor. Yada en fazla Vangolunun dere ile birleştiği kısımda yaşıyor.aynı bizim 12 ayda 2-3 ay güneş görmemiz gibi.İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnci kefali diye bir şey duydun mu hiç ronin?
Yorum
-
Misafir
Nereye kurtuluyorsun.İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyum inşaatı bittiği zaman ençok roninden kurtulduğuma sevinecem yada onu çok özliyecem bilemiyorum. Çok karmaşık duygular içerisindeyim.
daha stad bitince 1-2 yıl daha gider bu muhabbet.ohooo daha maçlar transfer başlığı vb.çok konu var.ama valla benimde kafa karıştı stad bitince ben napicam yaw
Yorum
-
Türkiye'nin her bölgesinden güneş ışığından yararlanılabilir. Her bölgemiz güneş enerjisi yatırımına uygundur. Kimisi daha fazla, kimisi daha az.İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzondan güneş ışığından yararlanmaya çalışmak Van gölünde balık tutmaya çalışmakla eşdeğerdir.yapilan yatırıma yazık olur burası Trabzon Antalya değil.
Not:Van gölünde balık yoktur.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Akyazı dolgu alanında şehir hastanesine karşı çıkanları, ne yani bu hastaneyi Rizeye giresuna mı kaptıralım diyenler, ortaya bilimsel veri koyanları Trabzondaki yatırım düşmanı istemezükçü diye ilan edenler bir zahmet şu haberi okuyuversinler :http://www.haber61.net/mobi/news_detail.php?id=261397O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum