Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet.iş istanbuldan bitirilmeli istanbuldaki taraftarlarimiz akyaziya kanalize edilebilirse çeşitli formüllerle akyazı stadı 41 bin değil 141 bin kişilikte olsa çok çok rahat fullenir.hem trabzondaki taraftarindan gazi kaçmış taze kan lazım bu stada.trabzondaki taraftar stada gitmek yerine evinde kahvede izliyor maçı. Raylı sistem kaç on yıl sonra yapılır bilinmez.şehrin göbeğindeki stadı doldurmayan taraftar bu stadı hayatta dolduramaz.İstanbul formülü şart sayın başkanım usta.

Yorum

• İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yani şöyle bir şey var. tamam manzara bozulmasın istiyoruz ama elektrik üretiminde en temiz yöntemin güneş ve rüzgar enerjisi olduğunu ve doğu karadenizde güneşin değil rüzgarın olduğunu baz alırsak bunu kullanmamak aptallık olur. denizin ortasında kurulacak rüzgar panelleri elektrik üretiminde kullanılmalıdır.

birde pek haz etmesem de doğu karadenizde revaçta olan hes'lerden Trabzonspor'umuzun bünyesinde ki Bordo Mavi Enerji A.Ş. de de vardı. bu projeler bitirilmedi mi henüz. proje ortaya atıldığı dönem de toplam da ortalama yıllık 10-15 milyon tl gelir elde edileceği yazılıyordu .
      Millet artık güneşi ve rüzgarı da geçti denizin dalgasından bile enerji üretiyor. Biz hala hiçbirini kullanamıyoruz. Halbu ki bu ülkede hepsinden yetecek kadar var ama kullanan yok.
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu akyazıdaki arazi ile ilgili yönetimin sessiz kalmasından bahsedilmiş ama süleyman soylu kendi agzından yönetimin burada hastane istemedigini kendisine aktardıgını açıklamıştı geçen

Paylaşalım arkadaşlar, destek bekliyoruz.

Yorum

• İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          boşver renktaş. bunlar Süleyman Seba'ya dua etsin. o kurtardı bjk'yi yoksa bjk'nin şampiyonluk sayısı bizle aynı olacaktı. 2.yıldızı bile torpille takıp biz halkın takımıyız ayağına yatanda bunlardır. Türkiye'nin en büyük plastik üreticisi bjk kongre üyesi nevzat Demir'in yardımlarıyla yaptıkları antreman tesislerinde antreman yaparlar ama halkın takımıdırlar kendileri ben kale bile almıyorum. bjk Süleyman seba ve serdar bilgili sayesinde bir yerlere gelebilmiş bir takımdır. bu başkan olmasa bjk bizden sonra gelirdi...
          o yuzden bjk bu sene şmp olmasın hatta hiç olmasın..hatta hatta 90 yılından önce bizim şmp sayımız bjk dan fazlaydı...
          ben bjk şmp olmasın diyince beni fb sempatizanı yaptılar.ama işin aslı oyle değil,bjk yı zaten büyük yerine koymuyorlar.ve bizim hala bjk yı gecme şansımız varken makas açılmasın..
          konu dışlı oldu biraz
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Arkadaşlar Fotovoltaik panel konusu vs. çok güzel şeyler ancak buna henüz ülke olarak yeterince yatırımı gösteremedik. Trabzon'a nazaran daha fazla güneş alan yerlere bile yatırım yapılmıyor. Bizim stada bunun yapılması mucize olur. Daha karlı işler varken, buna kimse yanaşmaz. Sanmıyorum.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Loca satışında sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.Trabzonlu iş adamları olaya el atacaktır..
              Ayrıca listede olmayan birçok kişi var..Mesela Sarallar,Hekimoğlu ..
              Mevcut başkan ve yönetim..Eski başkanlardan Sadri-Sani Şener,Nuri Albayrak,Hacıosmanoğlu..Sanatçılardan Volkan Konak.
              Liste uzar gideer.
              listedeki karadenizli işadamlarının kaçı gerçek trabzonsporludur?

Yorum

• Trabzondan güneş ışığından yararlanmaya çalışmak Van gölünde balık tutmaya çalışmakla eşdeğerdir.yapilan yatırıma yazık olur burası Trabzon Antalya değil.
                Not:Van gölünde balık yoktur.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzondan güneş ışığından yararlanmaya çalışmak Van gölünde balık tutmaya çalışmakla eşdeğerdir.yapilan yatırıma yazık olur burası Trabzon Antalya değil.
                  İnci kefali diye bir şey duydun mu hiç ronin?
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bi bu stadyum bide sen yediniz ömrümü
                    GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• Stadyum inşaatı bittiği zaman ençok roninden kurtulduğuma sevinecem yada onu çok özliyecem bilemiyorum. Çok karmaşık duygular içerisindeyim.
                      En son kasila61 tarafından düzenlendi; 26.03.2016, 17:05.
                      GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• Evet insan her yeri güzel istiyor ama ayrıntılara takılmak istemiyorum..Tek önceliğim tribünlerinin sahaya yakınlığı ve doluluk derecesi..

İnşallah yeni stada uygun bir takım ile yeni nesili tribünlere çekecek eylemlerle iyi bir ortalama ile oynarız maçları yoksa gerisi boş..

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İnci kefali diye bir şey duydun mu hiç ronin?
                          Renkdasim inci kefali Van gölüne dökülen derelerde yaşıyor. Yada en fazla Vangolunun dere ile birleştiği kısımda yaşıyor.aynı bizim 12 ayda 2-3 ay güneş görmemiz gibi.

Yorum

• İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stadyum inşaatı bittiği zaman ençok roninden kurtulduğuma sevinecem yada onu çok özliyecem bilemiyorum. Çok karmaşık duygular içerisindeyim.
                            Nereye kurtuluyorsun.daha stad bitince 1-2 yıl daha gider bu muhabbet.ohooo daha maçlar transfer başlığı vb.çok konu var.ama valla benimde kafa karıştı stad bitince ben napicam yaw

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzondan güneş ışığından yararlanmaya çalışmak Van gölünde balık tutmaya çalışmakla eşdeğerdir.yapilan yatırıma yazık olur burası Trabzon Antalya değil.
                              Türkiye'nin her bölgesinden güneş ışığından yararlanılabilir. Her bölgemiz güneş enerjisi yatırımına uygundur. Kimisi daha fazla, kimisi daha az.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Akyazı dolgu alanında şehir hastanesine karşı çıkanları, ne yani bu hastaneyi Rizeye giresuna mı kaptıralım diyenler, ortaya bilimsel veri koyanları Trabzondaki yatırım düşmanı istemezükçü diye ilan edenler bir zahmet şu haberi okuyuversinler :http://www.haber61.net/mobi/news_detail.php?id=261397
                                O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X